Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Gal kas Vilniuje cocooną renkat?
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 01 02, 21:13)
Mano vaikas Per gimtadienį gavo po didelę dėžę lego policijos ir gaisrinę stotį + dar visokių legų, už poros savaičių atėjo kalėdos ir vėl legai. Viskas būtų gerai buvę, jei aššššš nebūčiau vaikui piršto sulaužius  blink.gif sugipsavo vaikui pusę rankos čiut ne iki alkūnės. Kaip manot kas tas visas stotis ir mašinas ir fūras rinko????? Dirbom su tėvu pajuodę vakarais kol tuos mikrobinius šūdelius surinkom  doh.gif  nekenčiuuuu lego dabarrrrr  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif

Del lego rinkimo -reikejo cia rasyt, butu norinciu atsirade:)
As labai megstu. Deja vaikas retai kviecia i surinkimo procesa...
Atsakyti
QUOTE(irut86Kir @ 2016 01 02, 22:32)
4u.gif  4u.gif  4u.gif  su naujaisiais metais merginos!!! nauji metai atėjo,o reikalai vis tie patys biggrin.gif gal žinote koks dabar galioja pigu lt kodas,prireikė poros daikčiukų doh.gif  ačiū

Mazylis (lyg 20 off pirmam apsipirkimui arba naujai registruotis reikia, merginos minejo blush2.gif), Kaunas, Jura 4u.gif
Atsakyti
Ačiū, Žalia Rūta,bet Kaunas ir jūra jau basta...nebegalioja ;( tai gal kokie nauji jau yra
Atsakyti
QUOTE(Naira @ 2016 01 02, 19:24)
Mane nuvylė demar batukai... vakar prie minus 8 abu vaikai grįžo po valandos lauko su ledinėm kojom  verysad.gif Nors rašo, kad jie iki minus 30 tinkami  smile.gif

Mum tas pats!!!!susalo mazoji i raga su Ecco per tuos salcius, ieskojau skubiai kokiu Emu ar beariuku,neradau tinkamo dydzio, nupirkau skaudancia sirdim (nes baisesniu batu isivaizduoti negaliu) rozinius Demarus kur su uztrauktuku ir virsuj sniurelis ir ka ledines kojos!!!na taip mazoji mazai juda lauke,bet ne vezime sedi!tai ka aut vaikui?? As vienareiksmiskai TIK uz tuos uggus visus, siltesniu batu nei sau nei vaikam nesu turejus. O ir grozis man ju wub.gif
Atsakyti
QUOTE(asedita @ 2016 01 02, 20:45)
uzsisakius naujienlaiski duoda

Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2016 01 02, 23:16)
Mum tas pats!!!!susalo mazoji i raga su Ecco per tuos salcius, ieskojau skubiai kokiu Emu ar beariuku,neradau tinkamo dydzio, nupirkau skaudancia sirdim (nes baisesniu batu isivaizduoti negaliu) rozinius Demarus kur su uztrauktuku ir virsuj sniurelis ir ka ledines kojos!!!na taip mazoji mazai juda lauke,bet ne vezime sedi!tai ka aut vaikui?? As vienareiksmiskai TIK uz tuos uggus visus, siltesniu batu nei sau nei vaikam nesu turejus. O ir grozis man ju wub.gif

Aš leidau ir su meškiukais ir su columbia sniegbačiais. Liuks. Apautas tik su pėdkelne ant pėdutės. Šiltos ir sausos. Šiandien geras 2 valandas ir vakar. Bet vat pirštines vaikui tai totalų chlamą nupirkau. Sakykit kokias nupirkt ir kur vietines?????? Nes kurias nupirkau ranka drėksta ir jos tampa šlykščiai šlapios. Praardžiau - o ten polietileno plėvelė... fujjjj kokios bjaurybės.
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2016 01 02, 22:16)

Cia matyt, kaip kam. Emu dejau pernai per salcius -koja buvo atsalus (bet vaikas ir mazai judejo). Siemet pabandem ecco -kol kas lyg gerai. Pabuvus lauke valanda (judant), koja buvo silta.
Bet velgi -ar batai kalti, jei koja salta, negaliu sakyt. Visgi gal svarbu juda /ne g.gif o gal ir nuo vaiko priklauso -vieniems ecco patys silciausi, kitiems emu, dar kiti columbia giria.
Man asmeniskai(sau) koja nesala su emu. O ypac patinka timberland zieminiai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Audry: 02 sausio 2016 - 22:50
QUOTE(JMD @ 2016 01 02, 23:43)
Aš leidau ir su meškiukais ir su columbia sniegbačiais. Liuks. Apautas tik su pėdkelne ant pėdutės. Šiltos ir sausos. Šiandien geras 2 valandas ir vakar. Bet vat pirštines vaikui tai totalų chlamą nupirkau. Sakykit kokias nupirkt ir kur vietines?????? Nes kurias nupirkau ranka drėksta ir jos tampa šlykščiai šlapios. Praardžiau - o ten polietileno plėvelė... fujjjj kokios bjaurybės.

mums vidurineliui Demarai tiesiog super-apsiauna ant plonos kojines, apsirengia nestora kombinezona, nes jam su storais per karsta buna ir gryzo siandien po dvieju valandu nuo kalno siltas tiek pedos tiek rankos. Dukrai buvau Emu pirkusi, bet gryzo ledinemis kojomis doh.gif , o maziausia su Ecco odiniais ir naturaliu kailiu, -tai ledinemis kojomis ir rankomis gryzo, nors ir kombinezonas zymiai storesnis uz vidurinelio. Tai rytoj irgi Demarus desiu mazajam, tik vat kur rasti gerus batus dukrai 38-39 dydzio, net nezinau, nes net Emu nepadeda ax.gif
Atsakyti
QUOTE(darlia25 @ 2016 01 03, 01:11)
mums vidurineliui Demarai tiesiog super-apsiauna ant plonos kojines, apsirengia nestora kombinezona, nes jam su storais per karsta buna ir gryzo siandien po dvieju valandu nuo kalno siltas tiek pedos tiek rankos. Dukrai buvau Emu pirkusi, bet gryzo ledinemis kojomis  doh.gif , o maziausia su Ecco odiniais ir naturaliu kailiu, -tai ledinemis kojomis ir rankomis gryzo, nors ir kombinezonas zymiai storesnis uz vidurinelio. Tai rytoj irgi Demarus desiu mazajam, tik vat kur rasti gerus batus dukrai 38-39 dydzio, net nezinau, nes net Emu nepadeda  ax.gif

As esu nenormali saltmira, bet Ugg man patys paciausi - ikisi koja kaip pas meska smile.gif !
Del vaiku-tai kaip kazkuri mamyte rase-svarbu nepriauti tiek kojiniu, kad koja isprausta nebutu.
Del ecco girdejau, kad reik maut ir ju kojines, bet as nebandziau-vaikui demar superiniai!
Atsakyti
Ar dar kas nors nori tų termopuodelių? Jaučiu likau ant ledo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 01 03, 00:43)

Deja, maniskiui rankos dreksta su visom tom neperslampamom, turejo Lennie, Lindex, H&M, tas pats...be to ir perslampa jos mum visos g.gif
Atsakyti