Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(JMD @ 2016 01 02, 16:22)
Merginos, gal kuri buvote per daug užpirkus dovanų??? Reikia penkiamečiui kokio Lego ar konstruktoriaus biggrin.gif reikia eit į gimtadienį o pardžių lentynos tuščiosssss  blink.gif

Bet kiek zmoniu prekybcentriuose blink.gif O nuolaidu - spyga taukuota,
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2016 01 02, 18:23)
Cia, kogero, ir nuo vaiku kraujotakos priklauso. Kazi ar su kitais batais kazkas pasikeistu. Su kokiais batais pernai vaiksciojo? Nesalo kojos?

arba dar priklauso nuo batu dydzio, plocio, ka i vidu primauna... As ant savo vaiku pastebejau - tik uzmauk ant pedkelniu kojines frotines ir ikisk koja i storiausius kailius - ji sals, nes bus apspausta, nebent batai 2 dydziais didesni doh.gif Vakar daugiau nei valanda valkiojomes miske - dukra ant pliku pedu vilnones kojines uzsimovus buvo ir su crocsais - nesusalo - nors nei begiojo nei ka... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Naira @ 2016 01 02, 17:24)
Mane nuvylė demar batukai... vakar prie minus 8 abu vaikai grįžo po valandos lauko su ledinėm kojom  verysad.gif Nors rašo, kad jie iki minus 30 tinkami  smile.gif

Mes irgi turim tuos su pingvinuku, tai nors ir vaiksciojo, nesedejo, kojos ledines sad.gif Praejusiais metais turejom Superfit su goratex minimaliu pasiltinimu, be jokiu kailiu, tai tikrai taip kojos nesusaldavo.
Atsakyti
QUOTE(asedita @ 2016 01 02, 13:59)
Pvz situos perkant http://www.mycontigo...pinnacle-2-pack visai normaliai gautusi. Pirmam apsipirkimui duoda 15% nuolaida,  susikooperavus uz 60 eur siuncia nemokamai. Vieno puodelio kaina gaunasi apie 17 eur

O kaip gaut tą nuolaidą? Koks kodas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 01 02, 19:21)
Bet kiek zmoniu prekybcentriuose blink.gif O nuolaidu - spyga taukuota, aisku.

Buvau norfoj maxej ir rimi. Vcupe, siaures mieste ir panoramoj. Sakyč atvirkščiai - kaip išmirę. Žmonių tuščia smile.gif ir prekių kaip po karo - tuščia. Viską surijo biggrin.gif
Atsakyti

Renku http://www.cocooncenter.co.uk

rinksiu iki nemokamo siuntimo(249 eur)
primenu kad i Lt prisideda kiekvienai prekei prekei 5%, 9% arba 21%

Kedainiai, galiu persiusti lpexpress arba omniva pastomatais(siuntimas iki 3eur)
Seb bankas, jei pavedimas ne is seb banko, tai plius 0.41 eur cnt

uzsakymus siuskite: ilona7810@yahoo.com
Liko 150 eur iki nemokamo siuntimo , uzsakinesiu tol kol susirinks iki nemokamo siuntimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 01 02, 19:54)
Buvau norfoj maxej ir rimi. Vcupe, siaures mieste ir panoramoj. Sakyč atvirkščiai - kaip išmirę. Žmonių tuščia smile.gif ir prekių kaip po karo - tuščia. Viską surijo biggrin.gif

Oze diena buvo tirsta! Masinai vietos tik lauke radom.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 01 02, 16:52)
Jie turi mažą leliuką, sunku jiems reguliuot. Gimtadienis turėjo būt rytoj, susirgo vaikas. Perkėlė. Aš pati nekenčiu pririšančių dovanų. O be to tokiam vaikui dovana yra dovana kai ji apčiuopiama  rolleyes.gif

Nu dėl žaislo tikrai pritariu, bet kai tų vaikų vienos vietos jau pilnos tų žaislų biggrin.gif biggrin.gif, tai visai gera išeitis manau koks kuponukas į kiną, gi jį tik per kelis mėn. reikia išnaudoti, o ir filmą galima pasirinkt. Aš tai su mielu noru priimu tokias dovanas smile.gif, nes žaislų nespėju mest į šiukšliadėžę, sulūžusių aišku doh.gif

Kaune Megoj tai tiršta šiandien buvo, vos prasilenkt įmanoma parduotuvėse smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Martyna @ 2016 01 02, 18:46)
O kaip gaut tą nuolaidą? Koks kodas? g.gif

uzsisakius naujienlaiski duoda
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2016 01 02, 20:59)
Nu dėl žaislo tikrai pritariu, bet kai tų vaikų vienos vietos jau pilnos tų žaislų biggrin.gif biggrin.gif, tai visai gera išeitis manau koks kuponukas į kiną, gi jį tik per kelis mėn. reikia išnaudoti, o ir filmą galima pasirinkt. Aš tai su mielu noru priimu tokias dovanas smile.gif, nes žaislų nespėju mest į šiukšliadėžę, sulūžusių aišku  doh.gif
Kaune Megoj tai tiršta šiandien buvo, vos prasilenkt įmanoma parduotuvėse smile.gif

Mano vaikas Per gimtadienį gavo po didelę dėžę lego policijos ir gaisrinę stotį + dar visokių legų, už poros savaičių atėjo kalėdos ir vėl legai. Viskas būtų gerai buvę, jei aššššš nebūčiau vaikui piršto sulaužius blink.gif sugipsavo vaikui pusę rankos čiut ne iki alkūnės. Kaip manot kas tas visas stotis ir mašinas ir fūras rinko????? Dirbom su tėvu pajuodę vakarais kol tuos mikrobinius šūdelius surinkom doh.gif nekenčiuuuu lego dabarrrrr gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif
Atsakyti
Su Naujais visas !!! smile.gif

Gal kas Vilniuje mytoys renka? Prisijungčiau smile.gif

Arba bandyčiau pati rinkti. (nesu rinkus, bet gal susitvarkyčiau ax.gif )
Atsakyti
4u.gif 4u.gif 4u.gif su naujaisiais metais merginos!!! nauji metai atėjo,o reikalai vis tie patys biggrin.gif gal žinote koks dabar galioja pigu lt kodas,prireikė poros daikčiukų doh.gif ačiū
Atsakyti