Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(valyte_7 @ 2016 01 02, 17:26)
Panos, padekit su Esprit dydziais, pleeeeease, jei klasikines kelnes turiu 42d., koks dydis bus dzinsu? 32? 33? 34?

paprasčiausia manau bus pažiūrėti į esprit dydžių lentelę smile.gif))
http://www.esprit.eu...-016CC1B002_901
paimkit bele kokius džinsus, duoti visi išmatavimai centimetrais
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 01 02, 18:05)
Mano esprito džinsai 32. Tai kokia mano rūūūra 😀 nuvaryk į akropaną pamatuot. Arba panoramą.

o kiek pas tave per idomiausia vieta blush2.gif ? negaliu niekur liekt. vente bandau kazka pagaut
Papildyta:
QUOTE(Vi_ktorija @ 2016 01 02, 18:09)
paprasčiausia manau bus pažiūrėti į esprit dydžių lentelę smile.gif))
http://www.esprit.eu...-016CC1B002_901
paimkit bele kokius džinsus, duoti visi išmatavimai centimetrais

ziurejau jau, blaskausi tarp 33 ir 34, o taip noretusi i 32 isibarskint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(shimmer @ 2016 01 01, 19:36)
mergaites.noriu pagalbos.dauguma jusu cia pirkot masiskai demar batus.patarkit kokio modelio tiktu berniukui 35 dydzio putliai stambiai kojytei. jie yra keliu rusiu vieni sunkesni.kiti tokie kaip botai a la kroksiniai.patarkite kurie geresni .t.y nesala kojyte ir t.t.

Mane nuvylė demar batukai... vakar prie minus 8 abu vaikai grįžo po valandos lauko su ledinėm kojom verysad.gif Nors rašo, kad jie iki minus 30 tinkami smile.gif
Atsakyti
QUOTE(valyte_7 @ 2016 01 02, 18:19)
o kiek pas tave per idomiausia vieta blush2.gif ? negaliu niekur liekt. vente bandau kazka pagaut
Papildyta:
ziurejau jau, blaskausi tarp 33 ir 34, o taip noretusi i 32 isibarskint biggrin.gif

Dabar jau tikrai virs 110 cm po švenčių smile.gif bet dar nuo modelio priklauso. Yra lentelė bet ji neitin tikrovę atitinka...
Atsakyti
QUOTE(Naira @ 2016 01 02, 18:24)
Mane nuvylė demar batukai... vakar prie minus 8 abu vaikai grįžo po valandos lauko su ledinėm kojom  verysad.gif Nors rašo, kad jie iki minus 30 tinkami  smile.gif

koks modelis? nes maniskes antra ziema su demar billy, tai idealiai nesiojasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 01 02, 18:24)
Dabar jau tikrai virs 110 cm po švenčių smile.gif bet dar nuo modelio priklauso. Yra lentelė bet ji neitin tikrovę atitinka...

vaaaa, ir pas mane panasiai, +- 1 cm, ACIUUUU
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2016 01 02, 18:27)
koks modelis? nes maniskes antra ziema su demar billy, tai idealiai nesiojasi smile.gif

Nelabai pamenu modelius, bet berniuko su pingvinuku, o mergaitė su tokiais ružavais, su šniūreliais varstomais.
Atsakyti
QUOTE(Naira @ 2016 01 02, 17:24)
Mane nuvylė demar batukai... vakar prie minus 8 abu vaikai grįžo po valandos lauko su ledinėm kojom  verysad.gif Nors rašo, kad jie iki minus 30 tinkami  smile.gif

O vaikai vaiksciojo ar rogese sedejo? Maniskis sesiametis lakste su viking batais su goretex be jokiu kailiu ar pasiltimimu prie -15 kojos siltos. Mazylis 1.5 m rogese pasedejo prie -5 su bartek batais, natur kailis storiausias, odiniai batai, po pusvalandzio kojos ledinės buvo. Cia ne tik batai kalti. Jei sedet tai su bet kokiais kojos sals. O begiojant ir kailiu nereikia, kojos bus siltutes
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2016 01 02, 18:48)
O vaikai vaiksciojo ar rogese sedejo? Maniskis sesiametis lakste su viking batais su goretex be jokiu kailiu ar pasiltimimu prie -15 kojos siltos. Mazylis 1.5 m rogese pasedejo prie -5 su bartek batais, natur kailis storiausias, odiniai batai, po pusvalandzio kojos ledinės buvo. Cia ne tik batai kalti. Jei sedet tai su bet kokiais kojos sals. O begiojant ir kailiu nereikia, kojos bus siltutes

Ne rogėse, vaikštinėjo turbūt, gal mažiau lakstė.
Atsakyti
QUOTE(Naira @ 2016 01 02, 17:53)
Ne rogėse, vaikštinėjo turbūt, gal mažiau lakstė.

Mwniske vakar 2 val. su Demarais praleido, tik su pedkelnem - kojis siltos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 01 02, 16:22)
Merginos, gal kuri buvote per daug užpirkus dovanų??? Reikia penkiamečiui kokio Lego ar konstruktoriaus biggrin.gif reikia eit į gimtadienį o pardžių lentynos tuščiosssss  blink.gif

Bet kiek zmoniu prekybcentriuose blink.gif O nuolaidu - spyga taukuota, aisku.
Atsakyti
QUOTE(Daivija @ 2016 01 02, 18:16)
Mwniske vakar 2 val. su Demarais praleido, tik su pedkelnem - kojis siltos  rolleyes.gif

Cia, kogero, ir nuo vaiku kraujotakos priklauso. Kazi ar su kitais batais kazkas pasikeistu. Su kokiais batais pernai vaiksciojo? Nesalo kojos?
Atsakyti