Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(asedita @ 2016 01 02, 14:59)
Pvz situos perkant http://www.mycontigo...pinnacle-2-pack visai normaliai gautusi. Pirmam apsipirkimui duoda 15% nuolaida,  susikooperavus uz 60 eur siuncia nemokamai. Vieno puodelio kaina gaunasi apie 17 eur

Gal pasikooperuojam šiaulietės ax.gif ? Ar užsakytumėt?
Atsakyti
Merginos, gal kuri buvote per daug užpirkus dovanų??? Reikia penkiamečiui kokio Lego ar konstruktoriaus biggrin.gif reikia eit į gimtadienį o pardžių lentynos tuščiosssss blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 01 02, 15:05)
Gal pasikooperuojam šiaulietės ax.gif ? Ar užsakytumėt?

Na gal, jei susirinks daugiau norinciu
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 01 02, 16:22)
Merginos, gal kuri buvote per daug užpirkus dovanų??? Reikia penkiamečiui kokio Lego ar konstruktoriaus biggrin.gif reikia eit į gimtadienį o pardžių lentynos tuščiosssss  blink.gif

as turiu tik is mytoys viena diena veliau atejusi nauja keturrati su pultu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2016 01 02, 16:33)
as turiu tik is mytoys viena diena veliau atejusi nauja keturrati su pultu  biggrin.gif

Bet jis jei pamenu nepigus toks buvo ane? smile.gif ar painioju kažką?
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 01 02, 16:47)
Bet jis jei pamenu nepigus toks buvo ane? smile.gif ar painioju kažką?

aha...25,86€
http://m.mytoys.de/d...tr-3816282.html
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bluntė: 02 sausio 2016 - 16:04
QUOTE(norala @ 2016 01 02, 11:55)
SU NAUJAIS smile.gif
Gal kas noretų jungtis, ar užsakinetų iš čia :
http://www.buymesoth.....ies/Category2

Pirkom pavasarį tuos serumus, labai geri atsiliepimai ...  thumbup.gif

Jeigu parinktum, aš žinau norinčių irgi smile.gif, bet ne aš biggrin.gif

QUOTE(JMD @ 2016 01 02, 15:22)
Merginos, gal kuri buvote per daug užpirkus dovanų??? Reikia penkiamečiui kokio Lego ar konstruktoriaus biggrin.gif reikia eit į gimtadienį o pardžių lentynos tuščiosssss  blink.gif

Taigi bilietus į kokį vaikišką spektaklį ar kiną. Aš užpirkau prieš mėnesį, nes pas mus gruodžio galas ir sausis zabitas su vaikų gimtadieniais biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Panos, padekit su Esprit dydziais, pleeeeease, jei klasikines kelnes turiu 42d., koks dydis bus dzinsu? 32? 33? 34?
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 01 02, 15:22)

Tik jau nepirkit tu bevardziu konstruktoriu. Kiek per juos asaru buna, kai tarpusavyje detales nesusijungia. Arba tik pajudinus subyra. As juos iskart kazkam atiduodu ar ismetu.
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2016 01 02, 17:23)
Jeigu parinktum, aš žinau norinčių irgi smile.gif,  bet ne aš biggrin.gif
Taigi bilietus į kokį vaikišką spektaklį ar kiną. Aš užpirkau prieš mėnesį, nes pas mus gruodžio galas ir sausis zabitas su vaikų gimtadieniais biggrin.gif biggrin.gif

Jie turi mažą leliuką, sunku jiems reguliuot. Gimtadienis turėjo būt rytoj, susirgo vaikas. Perkėlė. Aš pati nekenčiu pririšančių dovanų. O be to tokiam vaikui dovana yra dovana kai ji apčiuopiama rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(padraika22 @ 2016 01 02, 17:50)
Tik jau nepirkit tu bevardziu konstruktoriu. Kiek per juos asaru buna, kai tarpusavyje detales nesusijungia. Arba tik pajudinus subyra. As juos iskart kazkam atiduodu ar ismetu.

Aš niekada neperku šūdo. Nei sau nei kitam smile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Gal kuri pirksite Esprit, aš norėčiau prisijungti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(valyte_7 @ 2016 01 02, 17:26)
Panos, padekit su Esprit dydziais, pleeeeease, jei klasikines kelnes turiu 42d., koks dydis bus dzinsu? 32? 33? 34?

Mano esprito džinsai 32. Tai kokia mano rūūūra 😀 nuvaryk į akropaną pamatuot. Arba panoramą.
Atsakyti