Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(jonas_k @ 2016 01 01, 22:58)
galvojau ir as prisijungti, matyt pavelavau. O per ka siuntetes, nes kelias paziurejau tarpininkes, tai nesimato kad renka. Kokia yra suma nemokamam siuntimui?

tai man dar rase merginos po uzsakymo - tad manau surinksit greit ir antra uzejima mirksiukas.gif Ten tereik 4 puodeliu (35 doleriu po nuolaidos), o siunciau per tarpininke is FB, as rinkau uzsakyma, ne ji - tik jai pasakiau kiek musu atsius ir kai visu sulauks, kad uzsakytu - neaisku kiek ta 25% nuolaida galios blush2.gif O ji siuncia tik laivu, tad gavimas kiek uztruks - jei susirinksit ir tinka sios salygos - rasykit man, pasakysiu kaip per ja pirktis (ji ne SM nare kiek supratau) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2016 01 02, 00:01)
o siunciau per tarpininke is FB

o gal turi jos FB, nes man sunku el.pastu tas naujienas sekti :D
Atsakyti
Jei kas rinktų dar puodelius, prisidėčiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 01 02, 01:43)
Jei kas rinktų dar puodelius, prisidėčiau ax.gif

As tik ka nusiunciau uzsakyma dviem puodeliam, tad siuskit greitai pririnks nemokama pristatyma.
Atsakyti
Su Naujais metais!

Gal kas žinote, ar pigu.lt yra nuolaidų kodai?
nei jūra, nei kaunas, nei mažylis man negalioja smile.gif
Atsakyti
Labas rytas gal kas sport direct renka? Butu gerai is kauno..
Atsakyti
QUOTE(oplia5 @ 2016 01 02, 08:09)
Su Naujais metais!

Mazylis man dar veikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(oplia5 @ 2016 01 02, 09:09)
Su Naujais metais!

Jei savo accountu visus naudojot-nebegalios smile.gif jie kaip ir vienkartiniai skaitosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kimora @ 2016 01 02, 00:23)
o gal turi jos FB, nes man sunku el.pastu tas naujienas sekti :D

Neturiu, nes aš fb išvis neturiu... Tad gavau tik emaila...
Atsakyti
gal kuri i Membershop grazinote prekes per lpexpress? jie siulo atsispausdinti siuntos lipduka, o jei as noreciau per 'tapmusumergaiciu' pati uzregistruoti... nepavyks man? nes konkretaus pastomato jie nenurodo.. tik adresa savo..
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2016 01 02, 09:35)
Jei savo accountu visus naudojot-nebegalios smile.gif jie kaip ir vienkartiniai skaitosi smile.gif

As pirkau pries sventes pora kartu naudodama ta pati koduka (mazylis). Bet abu kartus pirkau neprisiregistravus (be accounto), tik tuo paciu meilu. Ir abu kartus pritaike nuolaida:)
Atsakyti
Mergaitės, gal kokį termosa maistui rekomenduosit 4u.gif
Atsakyti