Na man va ką buvo atrašę - dėl adreso:
We are sorry to hear an error has occurred while you were trying to complete your order. We would advise you to log out of the website, close and restart your internet browser. You may even change your browser if you have a different one. We also advise you clear any internet browser history, cache and cookies.
When it comes to checkout please use one of these options - either the "Find Address" button or the "Enter Address manually" link and then click to proceed to checkout. You need to use one of these options so that the hidden mandatory field "Town/City" gets populated. And then you will be able to proceed
Merginos, gal kuri nori jungtis prie termo puodelių iš contigo? Trūksta sumos iki nemokamo siuntimo... Dar veikia 25 % kodukas...
QUOTE(Kriiste @ 2016 01 01, 20:44)
Merginos, gal kuri nori jungtis prie termo puodelių iš contigo? Trūksta sumos iki nemokamo siuntimo... Dar veikia 25 % kodukas...
Gal galit ka parekomenduoti? I mokykla nesiotis
QUOTE(Kriiste @ 2016 01 01, 19:44)
Kiek gaubnais puodelis? Įmeskit nuorodą
QUOTE(urgit@ @ 2016 01 01, 19:47)
Gal galit ka parekomenduoti? I mokykla nesiotis
Zinokit as kaledoms sunui, sesei ir jos vaikinui pirkau termo puodelius - tai va jie ziauriai apsipatenkine, padare reklama - tai uzsimaniau as sau, vakar uzsakiau ir sau ir dukrytei - bet ten termosiukai, laiko tikrai gerai, nera jokio nei metalo nei plastiko skonio, apvertus neissipila - tad dabar mama uzsimane - tad vel uzsakyma renku Dukrai emiau i mokykla 16 oz (mazesni), o sau (kaip ir kitiems 20 oz...)... Drauge rekomenduoja vandeniui puodelius su siaudeliu - sake labai patogu gerti, nereik uzsiversti - tad reik ten kuistis
Papildyta:
QUOTE(Amrinasta @ 2016 01 01, 19:49)
Kiek gaubnais puodelis? Įmeskit nuorodą
pirkau pries kaledas - tai man uz puodeli gavosi nepilnai 15 euru, bet ten buvo persiuntimas i mano miesta... Dabar pirksiu per kita tarpininke - tai jai 10%, taxai 7% ir kadangi nebeskubu - siusiu laivu - bus pigiau (nuo kainos siuo metu 25% nuolaida, tad skubu, kol ji nesibaige)... Siuntos sake Vilniuje, Ukmergeje ir Panevezyje, Kaunas reciau - tad duociau kontaktus norincioms - uzsakytumem kartu, o jums atsiustu, o jei turit galimybe atsiimti Panevezyje - tai paimciau ir pasaugociau
as si pirkau, chebra isbande ir dabar kartosiu (bet galit rinktis bet ka):
http://www.gocontigo...-mug-20-0z.html
QUOTE(Amrinasta @ 2016 01 01, 19:05)
Man tą patį , naršykles visas jau išbanžiau... Vieną kartą jau buvo taip ,atršė, kad iš naujo adresą įsivesčiau, kažkaip praėjo, o va dabar vėl tas pats
Gaila, bet pas mane visko užtenka, o nepraeina
Gaila, bet pas mane visko užtenka, o nepraeina
TBS perku seniai, karts nuo karto Tukio adresas nepraeina. Bet cia SM pamokyta, pazaidziu -einu i adreso taisyma (address edit) ir koreguoju, pvz. Cotteges pakeiciu i cot, jei vel nepraeina keiciu i cottege ir pan. Kartais uztenka ivesti pakeitima tik karteli, bet yra buve kad vis koregavau, o adresas vis vien neitiko. Tai gal is kokio ketvirto karto praleido.
Zodziu, kantrybe isbando kaip reikiant...
Mergaites, as savo uzsakyma jau nusiunciau, kurioms mergaitems parasiau - prijungs - jau turim su kaupu iki nemokamo siuntimo - tad kas dar nori termo puodeliu - rinkit naujus uzsakymus, nes man galo nebus
QUOTE(krugile @ 2016 01 01, 21:56)
Laba, gal kas Kaune renka SD su 10 % nuolaidele ?
jungciausi ir as
Termo puodeliai jau uzsakyti Jei dar yra norinciu - rinkit is naujo, ten visai nedaug tereikia - tik 35 doleriu po nuolaidos (25%) - gaunas 4 termopuodeliai
QUOTE(Audry @ 2016 01 01, 21:51)
TBS perku seniai, karts nuo karto Tukio adresas nepraeina. Bet cia SM pamokyta, pazaidziu -einu i adreso taisyma (address edit) ir koreguoju, pvz. Cotteges pakeiciu i cot, jei vel nepraeina keiciu i cottege ir pan. Kartais uztenka ivesti pakeitima tik karteli, bet yra buve kad vis koregavau, o adresas vis vien neitiko. Tai gal is kokio ketvirto karto praleido.
Bekoreguodama adresus nepastebejau, kaip uzsakiau 2 kartus tuos pacius uzsakymus. Ilindau i banka ir pamaciau, kad pinigai 2 kartus rezervuoti. Kaip dabar atsaukti dubli ?
QUOTE(Kriiste @ 2016 01 01, 20:44)
QUOTE(Kriiste @ 2016 01 01, 21:17)
Zinokit as kaledoms sunui, sesei ir jos vaikinui pirkau termo puodelius - tai va jie ziauriai apsipatenkine, padare reklama - tai uzsimaniau as sau, vakar uzsakiau ir sau ir dukrytei - bet ten termosiukai, laiko tikrai gerai, nera jokio nei metalo nei plastiko skonio, apvertus neissipila - tad dabar mama uzsimane - tad vel uzsakyma renku Dukrai emiau i mokykla 16 oz (mazesni), o sau (kaip ir kitiems 20 oz...)... Drauge rekomenduoja vandeniui puodelius su siaudeliu - sake labai patogu gerti, nereik uzsiversti - tad reik ten kuistis
Papildyta:
pirkau pries kaledas - tai man uz puodeli gavosi nepilnai 15 euru, bet ten buvo persiuntimas i mano miesta... Dabar pirksiu per kita tarpininke - tai jai 10%, taxai 7% ir kadangi nebeskubu - siusiu laivu - bus pigiau (nuo kainos siuo metu 25% nuolaida, tad skubu, kol ji nesibaige)... Siuntos sake Vilniuje, Ukmergeje ir Panevezyje, Kaunas reciau - tad duociau kontaktus norincioms - uzsakytumem kartu, o jums atsiustu, o jei turit galimybe atsiimti Panevezyje - tai paimciau ir pasaugociau
Papildyta:
QUOTE(Kriiste @ 2016 01 01, 22:11)
Mergaites, as savo uzsakyma jau nusiunciau, kurioms mergaitems parasiau - prijungs - jau turim su kaupu iki nemokamo siuntimo - tad kas dar nori termo puodeliu - rinkit naujus uzsakymus, nes man galo nebus
galvojau ir as prisijungti, matyt pavelavau. O per ka siuntetes, nes kelias paziurejau tarpininkes, tai nesimato kad renka. Kokia yra suma nemokamam siuntimui?