Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Furby's @ 2016 01 01, 18:17)
TBS perku pirma karta, suvedu kortos duomenis ir spaudziu place order - atsiranda langas be jokiu uzrasu, tik close. bet niekaip nepereina i confirmation....
gal kas patars?

Pabandykite su kitą narsykle
Atsakyti
[quote=Furby's,2016 01 01, 19:37]
O sumas rezervavo? Kokiu adresu perki?
[/quote]
Tukio (kur is juk siuntas veza) adresu. Nerezervavo bandziau su Swed, kita kart per paypal (susietas su SEB) korta, vel tas pats....
[/quote]
As vargstu jau beveuk visa valanda ir niekaip man nepavyksta su TBS. Man susikrovus krepseli, ivedus Tukio adresa neleidzia apmoketi.Proceed to payment spaudziu, bet niekas nevyksta. verysad.gif

ir dar raso, kad We're sorry, your shipping address couldn't be verified, please try again.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lagūna: 01 sausio 2016 - 18:57
Man tukio adreso TBS nepriima doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(Furby's @ 2016 01 01, 18:37)
Tukio (kur is juk siuntas veza) adresu. Nerezervavo bandziau su Swed, kita kart per paypal (susietas su SEB) korta, vel tas pats....

Per PP neleis sumokėt, jei LT registruotas, tik kortele.
Gali būti kaip ir daugumai, kad neleidžia susimokėt kol jiems neparašai laiško, arba pinigų sąskaitoj per mažai.
Papildyta:
QUOTE(Amrinasta @ 2016 01 01, 18:52)
Man tukio adreso TBS nepriima  doh.gif  .

Man vakar taip rašė, pasirodo trūko sąskaitoj kelių centų, išmečiau vieną prekę ir tada praėjo.
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2016 01 01, 20:00)
Per PP neleis sumokėt, jei LT registruotas, tik kortele.
Gali būti kaip ir daugumai, kad neleidžia susimokėt kol jiems neparašai laiško, arba pinigų sąskaitoj per mažai.
Papildyta:
Man vakar taip rašė, pasirodo trūko sąskaitoj kelių centų, išmečiau vieną prekę ir tada praėjo.

o kokiu adresu jiems reikia rasyti?
Atsakyti
QUOTE(Lagūna @ 2016 01 01, 18:49)
ir dar raso, kad We're sorry, your shipping address couldn't be verified, please try again.

Man tą patį doh.gif , naršykles visas jau išbanžiau... Vieną kartą jau buvo taip ,atršė, kad iš naujo adresą įsivesčiau, kažkaip praėjo, o va dabar vėl tas pats doh.gif

QUOTE(priklausomybe @ 2016 01 01, 19:00)

Gaila, bet pas mane visko užtenka, o nepraeina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lagūna @ 2016 01 01, 19:02)
o kokiu adresu jiems reikia rasyti?

Mintinai nežinau, reikia ieškoti, kažkur per contacts gal.
Atsakyti
Ta pati situacija, lesu visuose saskaituose uztenka. Neitinka adresas..
Atsakyti
QUOTE(Amrinasta @ 2016 01 01, 19:05)
Gaila, bet pas mane visko užtenka, o nepraeina  4u.gif

Tada blogai cool.gif
Atsakyti
Gal kuri randata TBS kontaktus kokiais jiems rasyti. Nu niekaip nerandu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lagūna @ 2016 01 01, 19:17)
Gal kuri randata TBS kontaktus kokiais jiems rasyti. Nu niekaip nerandu verysad.gif

Nu iškart atsidarius psl. randu cool.gif , viršuj customer services ir paskui po dešine contact us.
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2016 01 01, 20:25)
Nu iškart atsidarius psl. randu  cool.gif , viršuj customer services ir paskui po dešine contact us.

Dekui, buvau iki ten nuejus, bet suabejojau....
Atsakyti