Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(shimmer @ 2015 12 31, 09:30)
Renku http://www.cocooncenter.co.uk

rinksiu iki nemokamo siuntimo(249 eur)
primenu kad i Lt prisideda kiekvienai prekei prekei 5%, 9% arba 21%

Kedainiai, galiu persiusti lpexpress arba omniva pastomatais(siuntimas iki 3eur)
Seb bankas, jei pavedimas ne is seb banko, tai plius 0.41 eur cnt

uzsakymus siuskite: ilona7810@yahoo.com
Liko 150 eur iki nemokamo siuntimo , uzsakinesiu tol kol susirinks iki nemokamo siuntimo 4u.gif

dar nepirkote? 4u.gif
Iš kur žinoti kokiai prekei kiek proc pridės? blush2.gif
Atsakyti
Merginos, kur perkat vaikams siltesnes kojines i batus ?
Vakar nuejom su rogem paciuozinet su ecco zieminukais, parsivedziau saltom kojom. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2016 01 01, 13:15)
dar nepirkote?  4u.gif
Iš kur žinoti kokiai prekei kiek proc pridės?  blush2.gif

Susidėkite prekes į krepšelį, pasirinkite siuntimą į Lietuvą ir perskaičiuos prekių kainas.
Atsakyti
Laba diena, mergiukai,
su Naujais metais, naujais pirkiniais, naujom nuolaidom 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Jeigu kas jungtusi Kaune prie SD arba pirktu, sakykit garsiai!
Atsakyti
Su Naujais metais visas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Turtingų metų ir gerų prekių linkiu visoms šopaholikėm šiais beždžionės metais. Būkim gražios, puoškim save ir kitus!!!!

Papildyta:
www.cocooncenter.co.uk 5 proc. nuolaida
user posted image
Atsakyti
Sveikos mergikes,su Naujais,galiu priimt kelias merginas SD i kompanija su nedaug prekiu,bankas swed butu pas mane.Arba pati jungciaus su keliom prekytem 4u.gif Galiu ir persiusti i kita miesta,jei tokiu butu 4u.gif
Atsakyti
Ir aš prisidedu prie sveikinimų mergaitės 4u.gif Gražių, šiltų ir jaukių ateinančių metų. Svarbiausia būkite mylimos ir lai jūsų širdyse gyvena MEILĖ wub.gif

Mergaitės, gal kad pirkite Body Shope (yra papildoma nuolaida nuo sale) ir gal mane prijungtumėte 4u.gif , visada apsipirkdavau pati, bet pasikeitė banko kontelė ir nebeleidžia man apsiprekinti, Reik ką tai daryti - skambinti į banką, rašyti jiems patiems, bet nemanau, kad iki pirmadienio išsispręs schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Trolėmolė @ 2016 01 01, 12:20)
Susidėkite prekes į krepšelį, pasirinkite siuntimą į Lietuvą ir perskaičiuos prekių kainas.

Nu ta padariau, tik kad man kainos nepasikeite tik raudona ta uzrasa raso 5, 9 ar 21proc blush2.gif
Na nebent eiti toliau, tada registruotis praso unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2016 01 01, 14:46)
Nu ta padariau, tik kad man kainos nepasikeite tik raudona ta uzrasa raso 5, 9 ar 21proc  blush2.gif
Na nebent eiti toliau, tada registruotis praso  unsure.gif

Man pakeite bet labai nedaug, nesiekia nei 5 proc. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(happy mammy @ 2016 01 01, 13:17)
Ir aš prisidedu prie sveikinimų mergaitės  4u.gif Gražių, šiltų ir jaukių ateinančių metų. Svarbiausia būkite mylimos ir lai jūsų širdyse gyvena MEILĖ  wub.gif

Mergaitės, gal kad pirkite Body Shope (yra papildoma nuolaida nuo sale) ir gal mane prijungtumėte  4u.gif , visada apsipirkdavau pati, bet pasikeitė banko kontelė ir nebeleidžia man apsiprekinti, Reik ką tai daryti - skambinti į banką, rašyti jiems patiems, bet nemanau, kad iki pirmadienio išsispręs  schmoll.gif

Aciu mergaites 4u.gif Vis tik pavyko paciai (SEB naujai isimta kortele mano ir jie atblokavo internetinius pirkimus). Pareklamuosiu su pap. nuolaida si pudryte nerealia kaina gaunasi, ji kaip tik lietuvaitems tinka.

Extra Virgin Minerals™ Compact Foundation 205 - Rose Vanilla - 8.5g GBP 2.60

http://www.thebodysh...zas/face/88817/
Atsakyti
QUOTE(happy mammy @ 2016 01 01, 15:24)
Aciu mergaites  4u.gif Vis tik pavyko paciai (SEB naujai isimta kortele mano ir jie  atblokavo internetinius pirkimus). Pareklamuosiu su pap. nuolaida si pudryte nerealia kaina gaunasi, ji kaip tik lietuvaitems tinka.

Extra Virgin Minerals™ Compact Foundation 205 - Rose Vanilla - 8.5g GBP 2.60

http://www.thebodysh...zas/face/88817/

o koks kodas papildomos nuoaidos?
Atsakyti
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2016 01 01, 14:51)
o koks kodas papildomos nuoaidos?

MAN LEIDO SU SIUO 14317
Atsakyti