Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(priklausomybe @ 2015 12 31, 23:11)
sportsdirect

user posted image

user posted image

Gal kas rinks blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Su naujais mielosios! nauji metai tai nauji pirkiniai biggrin.gif
parinkciau SD pajuryje. arba galiu siusti per LP express ax.gif 4u.gif
Egle.preib@gmail.com
Atsakyti
Su naujais brangiosios 4u.gif

Open24 yra ir Hunter batuku kam aktualu 4u.gif o su lojalumo kortele dar pritaiko papildomai 7% nuolaida 4u.gif
Atsakyti
"pakibo" man open24 cool.gif, veliau atsidare bigsmile.gif gal kas nors gali parasyti lojalumo korteles koduka ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte525: 01 sausio 2016 - 00:38
Open pasikakojo - neveikia puslapis, neapskaiciavo savo galimybiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte525 @ 2016 01 01, 00:35)
"pakibo" man open24  cool.gif, veliau atsidare  bigsmile.gif gal kas nors gali parasyti lojalumo korteles koduka  ax.gif

As snd pirkau ta kortele, bet negaliu pazeti jos nr, nes puslapis luzineja, o man automatu pritaike 4u.gif
Atsakyti
aš šiaip ne taip užsakiau smile.gif tik bijau kad pusės batų nebus - nes kai dėjau krepšelį - rašė, kad paskutinė pora, tą užsakymą patvirtinau, tik neleido apmokėti, o paskui sudėjau iš naujo krepšį - tai leido tuos pačius batus sudėt, bet puslapis lūžinėjo, tai nespėjau užsakyt iki 1val, o po to pabrango. O pinigus sumokėjau už pirmą krepšį pervedžiau jau po pirmos val.
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2016 01 01, 01:15)
aš šiaip ne taip užsakiau smile.gif tik bijau kad pusės batų nebus - nes kai dėjau krepšelį -  rašė, kad paskutinė pora, tą užsakymą patvirtinau, tik neleido apmokėti, o paskui sudėjau iš naujo krepšį - tai leido tuos pačius batus sudėt, bet puslapis lūžinėjo, tai nespėjau užsakyt iki 1val, o po to pabrango. O pinigus sumokėjau už pirmą krepšį pervedžiau jau po pirmos val.

As tai pasirinkau apmokejima grynaisiais, tai viskas greiciau gavosi, nors ir ziauriai luzinejo psl 4u.gif
Atsakyti
prisedau prie sukrauto jau krepselio su open24.lt 00:30, tai buvo atsirades mokestis pristatymo: DPD 3 eur, tada pradejau rinktis pastomata Omniva, kur nemokamai pristatytu, pakibo psl. ir po 1 val. kainos pabrango. Nespejau. Reikejo imti kurjerius ir atsiskaityma vietoje, nes atsiskaitant kortele manau galima ir nespeti.
Nuolaidos nuo pradines kainos buvo.
Atsakyti

4u.gif su naujaisiais smile.gif

4u.gif jei kas rinktu SD Kaune, tai jungciausi mirksiukas.gif
Atsakyti
Su Naujais visas ir Jūsų šeimas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
su Naujais wink_3.gif
Atsakyti