gal kas nors pirkot tokio modelio ar panasaus S.Oliver batus vaikiskus?
domina, ar nemazinti ir ar patogus...
is anksto dekoju
http://www.amazon.de...r...7111&sr=1-8
QUOTE(-Braskeele @ 2015 12 30, 00:06)
Na nemanau,kad yra logiska supirkinet visa inventoriu keturmeciui,net ir neturint kur kist pinigu juolab jei vaikas nestovejes ant slidziu! Mes 6-meciui,kuris jau pernai slidinejom siemet nupirkom Roces "augancius" slidinejomo batus, is Mytoys parsisiunciau Uvex salma ir Alpina akinius, slides tikrai nuomosimes, neverta pirkt greit auganciam vaikui, juk nuo ugio ju ilgis priklauso, o geris kainuoja nemazai!
Gal pasidalinsit kur pirkot ?
itariu vasara?
Neblogi batai, bet dabar kaina nezavi
Maniske pirma karta atsistojo dar 3m neturejo, bet tik batus ir slides tada nuomavom
Paskui jau kai 3.5m buvo ir vaziavom, tai jau viska savo turejome
Siemet slidziu jau nauju reikia, o batai dar bus geri, kazkaip tetis per didelius matomai nupirkes buvo
Mano didziajam abu pirmus kartus nuomavom batus ir slides, bet jo neuzkabino
Jis isbande ir slides ir snieglente- nepatiko
Nebevaziuoja su mumis
Jei ziema daugiau kartu slidineji, tuomet labai apsimoka savo tureti
Jei tik kartui isvaziuoji, tada kaip kam patogiau
Tuo labiau, kad slides tai ir vieta kelioneje uzima
Bet mums tai atsipirko, nes nuoma irgi nepigiai kainuoja
QUOTE(adriatic @ 2015 12 30, 13:52)
atidarinekit disputa. o preke neregistruotu budu siusta? nera sekimo numerio?
as irgi laukiau nuo lapkricio pradzios prekytes, tai siryt ji pagaliau LT pasta matau pasieke, galvojau nebegausiu jau tikrai
as irgi laukiau nuo lapkricio pradzios prekytes, tai siryt ji pagaliau LT pasta matau pasieke, galvojau nebegausiu jau tikrai
QUOTE(lina0612 @ 2015 12 30, 14:01)
matau jau atsake
turejau toki varianta, iskeliau byla, iskart pratese laika
tik mano atveju as jau maciau kad LT muitine pasieke siuntinys
tai paskui gana greit gavau ir byla uzdariau
turejau toki varianta, iskeliau byla, iskart pratese laika
tik mano atveju as jau maciau kad LT muitine pasieke siuntinys
tai paskui gana greit gavau ir byla uzdariau
Išsiųstas registruotu, per 17trac.net paiešką paskutinis įrašas 11.15 Siuntinio statusas Beijing, shipment Jo majo, neturiu patirties su kiniečiais, reikia kelti disputą, niekad to nedariau, bandysim. Ačiū labai už patarimus.
QUOTE(roka @ 2015 12 30, 14:19)
Išsiųstas registruotu, per 17trac.net paiešką paskutinis įrašas 11.15 Siuntinio statusas Beijing, shipment
Maniškiai irgi pastrigę taip pat, bet turiu vilties sulaukti dar
Kelkit disputą pagal pvz, bus paprasčiau pirmą kartą
http://taupau.perkui...disputo-kelimas
QUOTE(roka @ 2015 12 30, 14:19)
Išsiųstas registruotu, per 17trac.net paiešką paskutinis įrašas 11.15 Siuntinio statusas Beijing, shipment Jo majo, neturiu patirties su kiniečiais, reikia kelti disputą, niekad to nedariau, bandysim. Ačiū labai už patarimus.
kažkada ir man tracking numeris nieko nerodė, tik kol Kinijoje prekė buvo... bet sulaukiau, tiesa, reikėjo pratęsti laiką... tačiau pardavėjas bendravo maloniai ir tikrai operatyviai... todėl, jei Jūsų atveju, pardavėjas nereaguoja ir neatrašo į Jūsų žinutes - kelčiau disputą ir galvos nesukčiau...
QUOTE(Whatever? @ 2015 12 30, 13:29)
geras, kaip tik sita ir isimeciau i krepsiuka O ar ji labai skysta, ar tokia truputi standesne ?
Aciu visoms atsakiusioms -bandysiu pirkti
Aciu visoms atsakiusioms -bandysiu pirkti
neskysta, standesne ir ne itin tempiasi. Man patiko, graziai ziurisi ta medziaga.
QUOTE(roka @ 2015 12 30, 15:19)
o post lt dar jo nemato?
mano panasiai isvyko is kinijos, siryt pasieke LT
QUOTE(Vi_ktorija @ 2015 12 30, 12:55)
Nežinau, ar čia mane taip palepino, ar visos gavote. Eurovaistinė atsiuntė 30 proc. nuolaidos asmeninį kodą kosmetikos prekėms, perkant internetu. Taiko ir kai kuriom nukainuotom prekėm. Kai kas gaunasi gerokai pigiau nei Cocooncenter.
Kaip pasisekė Aš, deja, negavau, bet būčiau su mielu noru išnaudojus
QUOTE(adriatic @ 2015 12 30, 15:00)
Ne, nerodo
Vakar iš amazon.co.uk pirkau etnies batus - kas turi skate'nančių paauglių - žino apie 20 eurų mokėjau. Po darbo užvažiuoju į Akropolį, užeinu į Salt parduotuvę, reklamuojasi, kad nuolaidos - lygiai tokie patys 70 eurų kainuoja klausiu, tai kokia būtų nuolaida - sako šie iš naujos kolekcijos, nuolaidos netaikome negaliu patikėti kainų skirtumu
QUOTE(irisas @ 2015 12 30, 15:19)
Kaip pasisekė Aš, deja, negavau, bet būčiau su mielu noru išnaudojus
As ziuriu ir gavau, tik nzn dar ar pirksiu
QUOTE(D'esire @ 2015 12 30, 16:37)
As ziuriu ir gavau, tik nzn dar ar pirksiu
Jeigu nepirksite, gal pasidalinsite Tiesa, ar galite paitkrinti ar galiotų nuolaida Bioderma miceliniam vandeniui? Šiuo metu yra 30 % bet ar papildoma b8t7, labai smalsu Ačiū