Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(D'esire @ 2015 12 30, 10:29)
Idomu kaip ju dydziai g.gif  galvoju teikia man ju ar ne biggrin.gif

dydziai atitinka.

vertbaudet.com nera kokio koduko free shipui? labai reiktu.. parsiunciau tokius fainus dzinsus mergaitei, bet per neapsiziurejima full cut isidejau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(shimmer @ 2015 12 30, 10:34)
Renku http://www.cocooncenter.co.uk

rinksiu iki nemokamo siuntimo(249 eur)
primenu kad i Lt prisideda kiekvienai prekei prekei 5%, 9% arba 21%

nuo kada čia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žm❤nytė @ 2015 12 30, 10:44)
nuo kada čia? g.gif

visai nesenai gal koks menuo kai taip padare 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2015 12 30, 10:36)
dydžių lentelė yra nurodyta, su cm...

Dydziai dingsta akyse doh.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2015 12 30, 01:06)
Na nemanau,kad yra logiska supirkinet visa inventoriu keturmeciui,net ir neturint kur kist pinigu biggrin.gif juolab jei vaikas nestovejes ant slidziu! Mes 6-meciui,kuris jau pernai slidinejom siemet nupirkom Roces "augancius" slidinejomo batus, is Mytoys parsisiunciau Uvex salma ir Alpina akinius, slides tikrai nuomosimes, neverta pirkt greit auganciam vaikui, juk nuo ugio ju ilgis priklauso, o geris kainuoja nemazai!

g.gif kartais galima pagauti labai gera kaina , paskaiciavus nelabai ir apsimoka nuomuoti mirksiukas.gif nuomuojamu batu ir salmu svara oi kaip nezavi schmoll.gif galiu pora eur ir permoketi , nors ir turiu kur juos kisti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2015 12 30, 10:22)
Sveikos

Ar kas nors pirktote is  Makadamia arba fashionland ?
Gal zinote, ar verta? Kaip kokybe ?

makadamia

Aš pirkau. megztuką, dvi sukneles ir paltą. Man labai patiko. Pakankamai kokybiškos prekės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2015 12 30, 11:22)
Sveikos

Ar kas nors pirktote is  Makadamia arba fashionland ?
Gal zinote, ar verta? Kaip kokybe ?

makadamia

turiu sia,tik pilkos spalvos https://makadamia.lt...va-suknele.html , tai zinokit kokybe man tokia nebloga- nenusiburbuliavo, neisitampe, tik tas zenkliukas kur apacioj po poros skalbimu nukrito smile.gif bet kaip uz tokia kaina, tai manau verta ji pirkt. Tik siu sukniu manau galima dar pigiau gaut per patinka.lt (jie papildomu nuolaidos kodu nuolat suncia i emaila, kai prisiregistruoji)
Atsakyti
QUOTE(lina0612 @ 2015 12 29, 22:40)
Na kad ir toki salma, kazkas dejosi ant galvos, tai mane net nupurto, as sau nesideciau

Is nuomos pasiemus, neissiplausi

Man net batus nuomotus buvo nemalonu autis, bet pirma karta slidinejant teko
Mes nuomavomes tik slides ir batus
Nes nezinojom, ar patiks
Sekanciam kartui pirkomes

man net siurpai vaiksto pagalvojus unsure.gif blush2.gif todel ir vaikam nelabai norisi deti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bbiitute: 30 gruodžio 2015 - 11:43
QUOTE(D'esire @ 2015 12 30, 11:13)
Dydziai dingsta akyse doh.gif

'maniškių' nebeliko biggrin.gif nelemta ir nereik irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2015 12 30, 11:20)
'maniškių' nebeliko biggrin.gif nelemta ir nereik irnesakyk.gif

Maniskiu kuriu norejau irgi doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
priklausomybe ar gavot mano AZ g.gif biggrin.gif vis gaunu laiskus is jusu su siuo klausimu 4u.gif
Atsakyti
Nežinau, ar čia mane taip palepino, ar visos gavote. Eurovaistinė atsiuntė 30 proc. nuolaidos asmeninį kodą kosmetikos prekėms, perkant internetu. Taiko ir kai kuriom nukainuotom prekėm. Kai kas gaunasi gerokai pigiau nei Cocooncenter.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vi_ktorija: 30 gruodžio 2015 - 11:55