Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Sveikutės,
Siunčiausi iš sportdirect.uk kalnų kedus, bet nepataikiau su išmiera, mažoki.Kaip daryti gražinimą su pakeitimu?ar man reikes pakartotiną siuntimą apmokėti?tiesiog išmierų lentelė labai neaiški duota.
Būčiau labai dėkinga, jei parašytų kas darėte gražinimą.
Papildyta:
Ir dar jų kaina dabar išaugusi, ar jie man atsiųs už tą kuria aš pirkau, ar reikės damokėti?
Atsakyti
Merginos kur supirkti keturmeciui slidinejimo inventoriu g.gif blush2.gif brangaus nenorim nes nera garantiju kad ciuosim , del keletos pabandymu pinigeliu gaila g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zvaigzduole @ 2015 12 29, 19:42)
Sveikutės,
Siunčiausi iš sportdirect.uk kalnų kedus, bet nepataikiau su išmiera, mažoki.Kaip daryti gražinimą su pakeitimu?ar man reikes pakartotiną siuntimą apmokėti?tiesiog išmierų lentelė labai neaiški duota.
Būčiau labai dėkinga, jei parašytų kas darėte gražinimą.
Papildyta:
Ir dar jų kaina dabar išaugusi, ar jie man atsiųs už tą kuria aš pirkau, ar reikės damokėti?

o kuriuos pirkot? As irgi ieskau - tik viena karta gavau "netikrus" - dabar stropiau renkuos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bbiitute @ 2015 12 29, 20:46)
Merginos kur supirkti keturmeciui slidinejimo inventoriu  g.gif  blush2.gif  brangaus nenorim nes nera garantiju kad  ciuosim , del keletos pabandymu pinigeliu gaila  g.gif  blush2.gif

Važiuosit slidinėt? Tada išnuomosit. Paprasčiausias būdas. Ir augančiam vaikui pats logiškiausias.
Atsakyti
QUOTE(bbiitute @ 2015 12 29, 19:46)
Merginos kur supirkti keturmeciui slidinejimo inventoriu  g.gif  blush2.gif  brangaus nenorim nes nera garantiju kad  ciuosim , del keletos pabandymu pinigeliu gaila  g.gif  blush2.gif

slides turiu kokiu 165 cm gal?
dar akinius naujus
o visa kita kas lieka nuo 13-kamecio ir 5-metes:)

Pas mus kadangi uzsikabliavo, tai negaila pirkt:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lina0612: 29 gruodžio 2015 - 19:52
QUOTE(JMD @ 2015 12 29, 19:19)
sluoja turbut "šyrpotrebą", tipo nuo galvos skausmo, kosulio, temperatūros ir t.t. o vat specifiniai vaistai, jie yra visgi baisiai brangūs. ziurejau trejus vaistus. vieni is ju pas mus kainuoja 38 eur, tai Vokietijoj 58 eur.  unsure.gif

Ne visi. Mes mamai steroidus pigiau siunčiamės.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 12 29, 19:49)
Važiuosit slidinėt? Tada išnuomosit. Paprasčiausias būdas. Ir augančiam vaikui pats logiškiausias.

Batus ir slides pirma karta mes nuomavom, bet salmus, akinius ir rubus pirkau
Salmo nesideciau is nuomos
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 12 29, 20:49)

Gal ir logiskiausias bet man nelabai priimtinas blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(lina0612 @ 2015 12 29, 20:52)
slides turiu kokiu 165 cm gal?
dar akinius naujus
o visa kita kas lieka nuo 13-kamecio ir 5-metes:)

Pas mus kadangi uzsikabliavo, tai negaila pirkt:)

didysis turi ten viskas aisku nes kaip sakot kabliukas geras biggrin.gif
bigsmile.gif ka turit likusio nuo 5-metes
Atsakyti
QUOTE(Saulutė @ 2015 12 29, 17:44)
nepirkau dar, man reikia vaikam pataliuku, neissirenku niekaip  doh.gif
junkites esam dviese dabar, butumet trecia. dalinsimes 4 eur shipa  4u.gif

As isidejus lego ir frozen patalyne uz 30 eur., bet gal daug g.gif Iki kadda atsiust, o gal gavote dar -5 eur nuolaidA? Ryt atsiusiu jum i a.z. gerai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 29 gruodžio 2015 - 20:00
QUOTE(lina0612 @ 2015 12 29, 20:54)
Batus ir slides pirma karta mes nuomavom, bet salmus, akinius ir rubus pirkau
Salmo nesideciau is nuomos

O kodėl? Mano draugė vokietė sūnui 9 m viską tik nuomoja.
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2015 12 29, 21:47)
o kuriuos pirkot? As irgi ieskau - tik viena karta gavau "netikrus" - dabar stropiau renkuos lotuliukas.gif

http://www.sportsdir...olcode=18730102

šituos.Na kokybė gera tikrai, lengvučiai, koja tvirtai apgaubta, pirštai pakietinti, na viskas super, TIK dydis netinka...
Papildyta:
Ir pasimatuot galėtumėt, aš iš Panevėžio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zvaigzduole @ 2015 12 29, 20:13)
http://www.sportsdir...olcode=18730102

šituos.Na kokybė gera tikrai, lengvučiai, koja tvirtai apgaubta, pirštai pakietinti, na viskas super, TIK dydis netinka...
Papildyta:
Ir pasimatuot galėtumėt, aš iš Panevėžio biggrin.gif

Nea, netinkami jie kalnams... Nebent mėgėjiškai, nes nepaaukstinti aulai, neatsparus drėgmei, o ir lengvumas nėra pliusas...
Atsakyti