Sveikutės,
Siunčiausi iš sportdirect.uk kalnų kedus, bet nepataikiau su išmiera, mažoki.Kaip daryti gražinimą su pakeitimu?ar man reikes pakartotiną siuntimą apmokėti?tiesiog išmierų lentelė labai neaiški duota.
Būčiau labai dėkinga, jei parašytų kas darėte gražinimą.
Papildyta:
Ir dar jų kaina dabar išaugusi, ar jie man atsiųs už tą kuria aš pirkau, ar reikės damokėti?
Merginos kur supirkti keturmeciui slidinejimo inventoriu brangaus nenorim nes nera garantiju kad ciuosim , del keletos pabandymu pinigeliu gaila
QUOTE(zvaigzduole @ 2015 12 29, 19:42)
Sveikutės,
Siunčiausi iš sportdirect.uk kalnų kedus, bet nepataikiau su išmiera, mažoki.Kaip daryti gražinimą su pakeitimu?ar man reikes pakartotiną siuntimą apmokėti?tiesiog išmierų lentelė labai neaiški duota.
Papildyta:
Ir dar jų kaina dabar išaugusi, ar jie man atsiųs už tą kuria aš pirkau, ar reikės damokėti?
Papildyta:
o kuriuos pirkot? As irgi ieskau - tik viena karta gavau "netikrus" - dabar stropiau renkuos
QUOTE(bbiitute @ 2015 12 29, 20:46)
Merginos kur supirkti keturmeciui slidinejimo inventoriu brangaus nenorim nes nera garantiju kad ciuosim , del keletos pabandymu pinigeliu gaila
Važiuosit slidinėt? Tada išnuomosit. Paprasčiausias būdas. Ir augančiam vaikui pats logiškiausias.
QUOTE(bbiitute @ 2015 12 29, 19:46)
slides turiu kokiu 165 cm gal?
dar akinius naujus
o visa kita kas lieka nuo 13-kamecio ir 5-metes:)
Pas mus kadangi uzsikabliavo, tai negaila pirkt:)
QUOTE(JMD @ 2015 12 29, 19:19)
sluoja turbut "šyrpotrebą", tipo nuo galvos skausmo, kosulio, temperatūros ir t.t. o vat specifiniai vaistai, jie yra visgi baisiai brangūs. ziurejau trejus vaistus. vieni is ju pas mus kainuoja 38 eur, tai Vokietijoj 58 eur.
Ne visi. Mes mamai steroidus pigiau siunčiamės.
QUOTE(JMD @ 2015 12 29, 19:49)
Važiuosit slidinėt? Tada išnuomosit. Paprasčiausias būdas. Ir augančiam vaikui pats logiškiausias.
Batus ir slides pirma karta mes nuomavom, bet salmus, akinius ir rubus pirkau
Salmo nesideciau is nuomos
QUOTE(JMD @ 2015 12 29, 20:49)
Gal ir logiskiausias bet man nelabai priimtinas
Papildyta:
QUOTE(lina0612 @ 2015 12 29, 20:52)
slides turiu kokiu 165 cm gal?
dar akinius naujus
dar akinius naujus
didysis turi ten viskas aisku nes kaip sakot kabliukas geras
ka turit likusio nuo 5-metes
QUOTE(Saulutė @ 2015 12 29, 17:44)
nepirkau dar, man reikia vaikam pataliuku, neissirenku niekaip
junkites esam dviese dabar, butumet trecia. dalinsimes 4 eur shipa
junkites esam dviese dabar, butumet trecia. dalinsimes 4 eur shipa
As isidejus lego ir frozen patalyne uz 30 eur., bet gal daug Iki kadda atsiust, o gal gavote dar -5 eur nuolaidA? Ryt atsiusiu jum i a.z. gerai
QUOTE(lina0612 @ 2015 12 29, 20:54)
Batus ir slides pirma karta mes nuomavom, bet salmus, akinius ir rubus pirkau
O kodėl? Mano draugė vokietė sūnui 9 m viską tik nuomoja.
QUOTE(Kriiste @ 2015 12 29, 21:47)
o kuriuos pirkot? As irgi ieskau - tik viena karta gavau "netikrus" - dabar stropiau renkuos
http://www.sportsdir...olcode=18730102
šituos.Na kokybė gera tikrai, lengvučiai, koja tvirtai apgaubta, pirštai pakietinti, na viskas super, TIK dydis netinka...
Papildyta:
Ir pasimatuot galėtumėt, aš iš Panevėžio
QUOTE(zvaigzduole @ 2015 12 29, 20:13)
http://www.sportsdir...olcode=18730102
šituos.Na kokybė gera tikrai, lengvučiai, koja tvirtai apgaubta, pirštai pakietinti, na viskas super, TIK dydis netinka...
Papildyta:
Papildyta:
Nea, netinkami jie kalnams... Nebent mėgėjiškai, nes nepaaukstinti aulai, neatsparus drėgmei, o ir lengvumas nėra pliusas...