Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

QUOTE(Barbaškė @ 2015 12 28, 18:23)
Savo skalbiau ir ištraukus išsigandau  biggrin.gif  Tai žodžiu padžioviau džiūt ir karts nuo karto purčiau.Kai išdžiuvo dar sklaidžiau tuos pūkelius ir išsipurtė  bigsmile.gif

Esu girdėjusi,kad jokiais būdais nedžiovint džiovyklėj  schmoll.gif

Joks man purtymas nepadėjo verysad.gif
Jau kai niekas nepasidarė, dar kartą sušlapinus džiovinau džiovyklėj. Jokio skirtumo nebuvo, rezultatas toks pats- striukė su gūzais ir nebenešiojama doh.gif

Jums labiau pasisekė biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif pavagau šiandien.. doh.gif
mano meniu toks pusryčiai- kava su pienu, obuolys, gabalėlis šakočio. pietūs- 5riekelės juodos duonos su saulėgrąžom, pomidoras, agurkas,alyvuogės. vakarienė- 3 saujos riešutų mišinio. dabar du puodeliai žalios arbatos su citrina.
Atsakyti
QUOTE(tobula audra @ 2015 12 28, 19:46)
Sveikos  4u.gif  pavagau šiandien.. doh.gif
mano meniu toks pusryčiai- kava su pienu, obuolys, gabalėlis šakočio. pietūs- 5riekelės juodos duonos su saulėgrąžom, pomidoras, agurkas,alyvuogės. vakarienė- 3 saujos riešutų mišinio. dabar du puodeliai žalios arbatos su citrina.

audrut, badas sad.gif labai kudas meniukas unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pikų*dama: 28 gruodžio 2015 - 19:51
QUOTE(Pikų*dama @ 2015 12 28, 19:50)
audrut, badas sad.gif labai kudas meniukas  unsure.gif

O aš manau ne kudas. Vien ką riešutai reiškia, šakotis.
Pietums mėsos nerasta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikų*dama @ 2015 12 28, 19:50)
audrut, badas sad.gif labai kudas meniukas  unsure.gif

labas bigsmile.gif po švenčių daugiau ir nesinorėjo, o kcal atžvilgiu manau nelabai kūdas g.gif

QUOTE(**NoTa** @ 2015 12 28, 19:59)

pusryčiam visad turiu kažką saldaus suvalgyt blush2.gif
o mėsos mano meniu nebus beveik schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(**NoTa** @ 2015 12 28, 19:59)

man pusryciams ko nors vertingesnio noretus g.gif (cia kalba ta, kuri nepusryciauja blush2.gif ), o pietus man per menki unsure.gif
ateik i FB biski 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tobula audra @ 2015 12 28, 20:06)
labas  bigsmile.gif  po švenčių daugiau ir nesinorėjo, o kcal atžvilgiu manau nelabai kūdas  g.gif
pusryčiam visad turiu kažką saldaus suvalgyt  blush2.gif
o mėsos mano meniu nebus beveik  schmoll.gif

Bandziau paskutinemis savaitemis pusryciams valgyti vaisius, tai visko buvo ax.gif Bet dabar, kazkur po 3-4 savaiciu nustojau, nes nuo vaisiu, fruktozes labai dantys pajautrejo ax.gif Taigi ten rugstis ir cukrus, dantu didziausi priesai , ir dar is pat ryto ax.gif negalejau net vyno per Kaledas gerti, nes dantis grauze biggrin.gif Ir dabar kai pagalvoju apie vaisius, pradeda dantis grauzti ax.gif
Galvojau paklausiu prie progos, ar galima kaip nors valgyti vaisius ir su tuo jautrumu susitvarkyti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikų*dama @ 2015 12 28, 20:13)
man pusryciams ko nors vertingesnio noretus  g.gif  (cia kalba ta, kuri nepusryciauja  blush2.gif ), o pietus man per menki  unsure.gif
ateik i FB biski  4u.gif

o ką siūlytumėt rinktis pusryčiam? 4u.gif
Atsakyti
Meniukas:
Kava + aviziniu dribsniu kose su puse obuolio
Kava + 3 kiausiniai. A.s. majonezo. Agurkas
Kava + 3 macaroons sausainiukai
Ryziu ir pomidoru sriuba
4 mandarinai 4u.gif

Pagal programele 1034 kcal mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnieeeska: 28 gruodžio 2015 - 20:29
QUOTE(tobula audra @ 2015 12 28, 20:25)
o ką siūlytumėt rinktis pusryčiam?  4u.gif

koses, kiausinius bet kokiu pavidalu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikų*dama @ 2015 12 28, 20:27)
koses, kiausinius bet kokiu pavidalu  4u.gif

gal ir gerai būtų, nes laiko prieš darbą turiu smile.gif mėgstu grikių, sorų košes ir keptus kiaušinius labai bigsmile.gif visokių 5 ar 4 grūdų ne schmoll.gif na rėikės ryt pamėgint smile.gif

beje, vakarienei kiek žinau geriausia valgyti baltymus. ką dar be varškės ir kiaušinių siūlytumėt? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Frofesorė @ 2015 12 28, 17:34)

Rugile, jei dar neiskrito biggrin.gif Kazkuo man ji Paris Hilton is isvaizdos primena biggrin.gif
Atsakyti