Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

QUOTE(**NoTa** @ 2015 12 28, 16:47)
Kažkada nusipirkus buvau kūno sviesto, tik ne iš BS. Nepatiko. Labai sunkiai gėrėsi į odą ir niežulys atsirasdavo  doh.gif

mano oda ziauriai sausa, ypac ziema, tai tik sviestas arba aliejus kazkiek drekina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2015 12 28, 16:59)
mano  oda ziauriai sausa, ypac ziema, tai tik sviestas arba aliejus kazkiek drekina  smile.gif

Mano irgi. Man tik kavos pylingai su įvairiais aliejais ir padeda. Puikiausiai per savaitė 2 kartų pakanka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(**NoTa** @ 2015 12 28, 14:45)
Kaip ir nieko naujo, bet tiesiog tikriausiai pervargus esu per savaitę turėdama 1 išeiginę, todėl taip ir yra. Negalim normaliai pabūti kartu, kažkur išvažiuoti, ką nors nuveikti verysad.gif
Aš myliu bet kokią žiemą wub.gif Man nereikia pliurzos.
Ryt planuoju bįgti, įdomu kas gausis biggrin.gif

Parašyk atsiliepimus apie tą kepsnį. Įdomus derinys....

Skonis įdomus g.gif kavos nesijaučia, bet truputį kartumas jaučiasi gal per ilgai kepiau. Bandysiu dar karta.
Privalgiau saldainių verysad.gif
Atsakyti
O man geriausias aveeno kremas , geresnio nesuradau . Uzrodziau sesei tai ir ji tik ji ddabar perka smile.gif
Atsakyti
Help! Isskalbiau mazes striuke pukine skalbiankej ir sukrito pukai, imanoma dar kazkaip isgelbet?
Atsakyti
QUOTE(Frofesorė @ 2015 12 28, 18:15)
Help! Isskalbiau mazes striuke pukine skalbiankej ir sukrito pukai, imanoma dar kazkaip isgelbet?

Vargiai, mums ir džiovinimas džiovyklėj nepadėjo schmoll.gif verysad.gif Sugadinau labai puikią slidininko striukę doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Frofesorė @ 2015 12 28, 16:15)

Savo skalbiau ir ištraukus išsigandau biggrin.gif Tai žodžiu padžioviau džiūt ir karts nuo karto purčiau.Kai išdžiuvo dar sklaidžiau tuos pūkelius ir išsipurtė bigsmile.gif

Esu girdėjusi,kad jokiais būdais nedžiovint džiovyklėj schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barbaškė: 28 gruodžio 2015 - 18:25
QUOTE(**NoTa** @ 2015 12 28, 18:18)
Vargiai, mums ir džiovinimas džiovyklėj nepadėjo  schmoll.gif  verysad.gif Sugadinau labai puikią slidininko striukę doh.gif

Itariu ir as, kad amen padariau striukei biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Frofesorė @ 2015 12 28, 19:15)

Bandyk kai išdžius išpurtyti, ištampyti. Vargo daug ,bet išsipurto tie guzai. Aš taip buvau sugadinusi pūkine striuke. Vyras iškedeno.
Atsakyti

Pataisoma , as kedenau ir zaidziau su kiekvienu pukeliu rankomis kokia valanda biggrin.gif viskas yra imanoma
Atsakyti
QUOTE(Frofesorė @ 2015 12 28, 18:23)
Itariu ir as, kad amen padariau striukei biggrin.gif

neseniai buvau ir as taip prisidirbus, purtyk, kedenk ir turetu issisklaidyt:)

apsirijau saltanosiu, daugiau tokiu skanestu neuzsiprasonesiu kad atveztu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2015 12 28, 15:29)
ka naudojat is Body sopo ?

Iki siol nieko biggrin.gif o dabar beveik kaip kosmetologiniam, ir dar ivairiausiu skoniu, spalvu biggrin.gif
Bet vistiek maziau nei pas Barbaske smile.gif

Issipurtys 4u.gif
Dziovykleje reikia dziovinti su teniso kamuoliukais. Girdejau, prie labai brangiu pukiniu striukiu kartais net teniso kamuoliukai buna komplekte smile.gif
Kartais, kai be kamuoliuku dziovindavau, taip uzsidedavau, ir jau beveik po 1 pasivaiksciojimo, vel issipurendavo 4u.gif
Atsakyti