as irgi siemet nieko nezadejau, nes atrodo jei tik prisizadu, tai butinai taip nebuna tai geriau nezadet ir bus kaip bus
jungiuosi Rasapo i kompanija su skaudancia gerkle. rodos is namu net nelendu, vakar tik pro turgeli prasinesiau, matyt uzteko. nakti dar buvau pamirsusi drekintuva ijungt, tai ryte sausa ir skaudancia gerkle nubudau. NEKENCIU ZIEMOS!!!
Taip, aš verkiau dėl to, kad norėjau saldumynų. Gal kažkam kvaila, durna ir nenormalus toks kankinimąsis, bet jei siekiu kažkokio rezultato, tai ir turiu atkentėti.
Ir as myliu ziema, ypac tokia kaip siom dienom:-) Jau galiu meniu rasyt: Surelis, kava su pienu Tuno salotos ( rukola,svogunas,pomidoras,alyvuoges,kiausinis,mocarela,tunas,apslakstyta biski aliejum ir citrina ), puse riekes juodos duonos, kava su pienu Obuolys Pakelis liesos varskes, saukstas liesos grietines, puse saukstelio cukraus, kava ta pati.
Siandien bandau atsilaikyt be saldumynu, nors namuose ju pilna.....
Spaliuke, mane praleidai. Svoris 81, siekiu pradžiai 70. Meniu Avižinių dribsnių košė su šaukšteliu kokosų aliejaus. Obuolys, puse zefyro, mažas šokoladinis saldainis Tortilija su vištiena Kriaušė 2 kiaušiniai, graikiškas jogurtas, maža riekutė j.duonos.