Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

ka naudojat is Body sopo ?
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2015 12 28, 16:29)

tik body scrub'a cool.gif
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2015 12 28, 15:29)

Nieko biggrin.gif

Spaliuke, kada startuoji su naujais tikslais? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(**NoTa** @ 2015 12 28, 16:11)
Nieko biggrin.gif
Spaliuke, kada startuoji su naujais tikslais? ax.gif

sausio 1 d. smile.gif ne nauji bus, pradziai reikes susigrazint ka buvau pasiekus ax.gif o toliau ziuresiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2015 12 28, 13:29)

Daug ką biggrin.gif Dušo žėles,sviestą,šerbetą,prausimosi pūtas (veidui), jaunystės lašus, iš arbatmedžių linijos :dieninis ir naktinis kremai,kremas nuo inkštyrų,bb kremą.Dar bb kremą 'all in one',maskuoklį.Purškiklį pėdoms,veido dulksną(vasaros metu).
Gal dar ką būsiu pamiršusi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Barbaškė @ 2015 12 28, 16:16)
Daug ką  biggrin.gif  Dušo žėles,sviestą,šerbetą,prausimosi pūtas (veidui), jaunystės lašus, iš arbatmedžių linijos :dieninis ir naktinis kremai,kremas nuo inkštyrų,bb kremą.Dar bb kremą 'all in one',maskuoklį.Purškiklį pėdoms,veido dulksną(vasaros metu).
Gal dar ką būsiu pamiršusi  ax.gif

Ohooooo biggrin.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(**NoTa** @ 2015 12 28, 14:22)
Ohooooo biggrin.gif  blink.gif

Kodėl oho ? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Barbaškė @ 2015 12 28, 16:25)
Kodėl oho ? biggrin.gif

Labai daug visko biggrin.gif Bet aš čia matyt su savimi lyginu. Aš šioj vietoj labai minimalistė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(**NoTa** @ 2015 12 28, 14:29)
Labai daug visko  biggrin.gif Bet aš čia matyt su savimi lyginu. Aš šioj vietoj labai minimalistė smile.gif

Čia tik iš body shop'o biggrin.gif Nenaudoju visko kasdien biggrin.gif Va savaitę netepiau kremų,arbatmedžio aliejaus ir dieve padėk koks veidas verysad.gif Įpatingai prieš mmm turiu labai prižiūrėt veidą,kitaip baisu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(olivute @ 2015 12 28, 09:26)
Labas rytas smile.gif Aš Lietuvos Balsą žiūriu tai turiu vieną favoritę, Įdomu kada finalas bus

kuria? rolleyes.gif
Atsakyti
uzsisakiau kuno sviesta ir duso zele is BS, tradiciskai ... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2015 12 28, 16:43)
uzsisakiau kuno sviesta ir duso zele is BS, tradiciskai ... smile.gif

Kažkada nusipirkus buvau kūno sviesto, tik ne iš BS. Nepatiko. Labai sunkiai gėrėsi į odą ir niežulys atsirasdavo doh.gif

Atsakyti