Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

Labas rytas biggrin.gif
Dar neprasimerkus pagalvojau kokia gi šiandien diena? blink.gif Bank holiday juk bigsmile.gif Nedirbi,bet gauni pinigus thumbup.gif lotuliukas.gif

Šiandien reik susitvarkyt,rodos graži diena,tai gal ir pabėgiot gausis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Barbaškė @ 2015 12 28, 11:47)
Dar neprasimerkus pagalvojau kokia gi šiandien diena?  blink.gif  Bank holiday juk  bigsmile.gif  Nedirbi,bet gauni pinigus  thumbup.gif  lotuliukas.gif 

ooo kaip fainai biggrin.gif noriu ir as taip thumbup.gif
Atsakyti
Labas dienas,

Durniška nuotaika, kaip nenorėjau į darbą doh.gif Labai liūdna buvo palikti B namie verysad.gif
Oras lauke smagus, kiek tas sniegas daug šviesos įneša wub.gif Myliu žiemą wub.gif

Atsakyti
Sveikos 4u.gif

QUOTE(Barbaškė @ 2015 12 27, 20:20)
thumbup.gif
Man kvepalus,rinkinuką iš 'The body shop',parfumkę riiiožinę ,guminukų smile.gif

Koki rinkinuka is BS?
Man irgi rinkinuka is BS, bet ten daug visko. Turbut vyras kur nors internete gera akcija uzmate biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Anike* @ 2015 12 28, 09:27)
Sveikos  4u.gif
Koki rinkinuka is BS?
Man irgi rinkinuka is BS, bet ten daug visko. Turbut vyras kur nors internete gera  akcija uzmate  biggrin.gif

Tokį tik kokosinį (nekenčiu kokoso ax.gif ) http://www.thebodysh...ir-pigiau/43884
Aš ne nuo vyro šį gėrį gavau biggrin.gif Vyras kvepalus mėgstamiausius padovanojo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Barbaškė @ 2015 12 28, 13:09)
Tokį tik kokosinį (nekenčiu kokoso  ax.gif  ) http://www.thebodysh...ir-pigiau/43884
Aš ne nuo vyro šį gėrį gavau  biggrin.gif  Vyras kvepalus mėgstamiausius padovanojo  wub.gif

neblogas rinkinukas smile.gif o aš labai mėgstu kokosą, ir mėgstamiausias kokteilis Pinakolada biggrin.gif Va kaip tik pažįstama atnešė nes atsiminė kad mėgstu tai ir stovi šaldytuve biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Barbaškė @ 2015 12 28, 12:09)
Tokį tik kokosinį (nekenčiu kokoso  ax.gif  ) http://www.thebodysh...ir-pigiau/43884
Aš ne nuo vyro šį gėrį gavau  biggrin.gif  Vyras kvepalus mėgstamiausius padovanojo  wub.gif

Fainas rinkinukas, tik gaila, kad del kvapas nepatinka ax.gif
Pas mane rinkinyje tai visko yra, gal 10 vnt, nuo kvepalu iki piestuko akims biggrin.gif bet tai irgi visko nenaudosiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(**NoTa** @ 2015 12 28, 11:05)
Labas dienas,

Durniška nuotaika, kaip nenorėjau į darbą doh.gif Labai liūdna buvo palikti B namie verysad.gif
Oras lauke smagus, kiek tas sniegas daug šviesos įneša wub.gif  Myliu žiemą wub.gif

kaip as tave suprantu..
man tas pats budavo kai Akre dirbau.. console.gif
Atsakyti
QUOTE(**NoTa** @ 2015 12 28, 12:05)
Labas dienas,

Oras lauke smagus, kiek tas sniegas daug šviesos įneša wub.gif  Myliu žiemą wub.gif

Ir aš myliu žiema wub.gif bet šiandien žiema tik per langa graži, vėjas didelis.Buvau i miesta išsiruošus šaligatviai nevalyti, o dar daug prisipirkau tai kol parėjau doh.gif jaučiuosi pavargus , bet gera darba padarius.Nuėjau 4 kylus, sudeginau 270 kal. Einu pietus darytis.
Išbandysiu recepta iš Supermaistas,bus su kava marinuotas jautienos kepsnys. Skamba keistai, bet labai idomu išbandyt.
Atsakyti
QUOTE(Pikų*dama @ 2015 12 28, 13:30)
kaip as tave suprantu..
man tas pats budavo kai Akre dirbau..  console.gif

Kaip ir nieko naujo, bet tiesiog tikriausiai pervargus esu per savaitę turėdama 1 išeiginę, todėl taip ir yra. Negalim normaliai pabūti kartu, kažkur išvažiuoti, ką nors nuveikti verysad.gif

QUOTE(ausrine261 @ 2015 12 28, 13:34)
Ir aš myliu žiema wub.gif bet šiandien žiema tik per langa graži, vėjas didelis.Buvau i miesta išsiruošus šaligatviai nevalyti, o dar daug prisipirkau tai kol parėjau doh.gif jaučiuosi pavargus , bet gera darba padarius.Nuėjau 4 kylus, sudeginau 270 kal. Einu pietus darytis.
Išbandysiu recepta iš Supermaistas,bus su kava marinuotas jautienos kepsnys. Skamba keistai, bet labai idomu išbandyt.

Aš myliu bet kokią žiemą wub.gif Man nereikia pliurzos.
Ryt planuoju bįgti, įdomu kas gausis biggrin.gif

Parašyk atsiliepimus apie tą kepsnį. Įdomus derinys....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo **NoTa**: 28 gruodžio 2015 - 13:52
Labas mergaites!
Po svenciu turiu +600gr wub.gif
Pasportavau 35min su hanteliukais ir ant kilimelio. Verda kiausiniai!
Atostogos wub.gif
Reikia ketvirtadieni grizt i darba jau be pliuso mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrine261 @ 2015 12 28, 14:34)

Man dažniausiai receptai su keistais ingridientais nesigauna smile.gif Pvz per Kūčias dariau raudonų kopūstų troškinį su obuoliais ir burokėliais pagal Beatą, tai cinamonas man visą skonį sugadino doh.gif Vos paragavom ir išmečiau. Bet su kava gal nieko bus smile.gif
Atsakyti