Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

Uz ka balsuojat xfaktoriuj?smile.gif
Atsakyti
Labas rytas naujuose namuciuose, Frofesorei priklauso padekos balionelis 4u.gif biggrin.gif

QUOTE(tobula audra @ 2015 12 27, 17:48)
Sveikos  4u.gif  norėčiau rimtai jungtis į jūsų būrį ir rimtai kovot su kg  box.gif

Sekmes kovojant su svoriu ir laba prisijungus mirksiukas.gif

Siandien jau bandau gryzti i savo maitinimosi dienos ritma, nors po svenciu dar likuciu saldytuve daug.. mastau.gif flirt.gif

Dovanos mergaiciu superines! Pas mus saldainiu lietus lyja vis dar po svenciu.. biggrin.gif

Su pirmuoju snieguuu!!! bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Pasisvėriau doh.gif pliusas 2,5 kg. blush2.gif
O dovanų gavau Supermaistas knygą, veido, rankų, kūno kremus, plaukų kondicionierių, purškiamą aliejų, vyno taures.
Knyga visai patiko šiandien gaminsiu. smile.gif
Atsakyti
Kas iškrito iš X faktoriaus ? g.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
aš su pusryčiais smile.gif labai tingiu į darbą verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrine261 @ 2015 12 28, 07:42)
Kas iškrito iš X faktoriaus ? g.gif

nedaziurejau iki galo biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,aš šnd nespėjau pasisvert.i darbą skubėjau.Bandau ir aš grįžt į doros kelią...visai iš ritmo tosšventės išmušė.vakar paskutiniai svečiai aplankė...jau nebenoriu ir aš naujų švęst...

Kas dėl dovanų tai gavau kepimo indą,keksiukų formeles,taures,rinkinuką-movą ir kepurę...dovanų čekį kosmetikos parduotuvėje...anticeliulitinį krema ir šiaip smulkmenėlių.
lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2015 12 28, 07:59)

merginu grupe, kur trys yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2015 12 28, 08:59)

as irgi ne biggrin.gif sudainavo visi ir nuejau pliuskentis i dusa biggrin.gif bet maciau paskui, kad iskrito trys dainuojancios merginos, as MB rodziau, kad vienos plauku spalva grazi raudona, noriu ir as tokios biggrin.gif

Labas rytas bigsmile.gif

per sientes ir as prisiauginau, tik vienas skirtumas, jus galit mesti, o as nelabai biggrin.gif
Atsakyti
Pas mus elektros kelias valandas nebus, tamsu namie ....o uz lango pusto bigsmile.gif laukiam snd sveciu wub.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif Aš Lietuvos Balsą žiūriu tai turiu vieną favoritę, Įdomu kada finalas bus
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2015 12 28, 10:19)
Pas mus elektros kelias valandas nebus, tamsu namie ....o uz lango pusto  bigsmile.gif laukiam snd sveciu wub.gif

pas mus ir vel ryte buvo -24 doh.gif noriu saules biggrin.gif
Atsakyti