Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

QUOTE(Pikų*dama @ 2015 12 29, 19:17)
vistiena, kiausinis, cesnakas,prieskoniai+majonezas  4u.gif

Kokia vištiena? g.gif Esu kažkada darius,bet jau nepamenu doh.gif
Atsakyti
Ohool patiekalu bigsmile.gif man po kiekvieno maitinimo toks jausmas kad ir skrandi vaikas istustino:)))
Atsakyti
QUOTE(Barbaškė @ 2015 12 29, 21:18)
Kokia vištiena?  g.gif  Esu kažkada darius,bet jau nepamenu  doh.gif

kepta arba rukyta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2015 12 29, 21:39)
Ohool patiekalu  bigsmile.gif man po kiekvieno maitinimo toks jausmas kad ir skrandi vaikas istustino:)))

Geras jausmas thumbup.gif
Kaip mažiukas, leidžia miegoti naktim?
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2015 12 29, 21:39)
Ohool patiekalu  bigsmile.gif man po kiekvieno maitinimo toks jausmas kad ir skrandi vaikas istustino:)))

kaip papuliai laikosi? 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas bigsmile.gif

paskutine siandien diena darbe siemet ir bus like lygiai 5 darbo sav thumbup.gif vakar su MB sumastem, kad per laisvas dienas galim pasidaryt miegamojo kosmetini remonta biggrin.gif tik viska sudejau i sienines spintas, teks viska imt lauk, nes jas griausim biggrin.gif

ranka tirpsta, antra naktis be miego unsure.gif svoris kyla, zodziu vienos bedos biggrin.gif greiciau princese pasibelstu wub.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif Man vakar grietinėlės prireikė tai visi indeliai kuriuos radau galiojo tik iki 31 dienos...čiupau vieną, namie atidariau ir jau sugedusi doh.gif reikės šiandien vėl eit į paieškas

Spaliuke , ar jau spėjai įprast prie naujo statuso ? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(?angeliux? @ 2015 12 30, 10:16)
Labas rytas bigsmile.gif

paskutine siandien diena darbe siemet ir bus like lygiai 5 darbo sav  thumbup.gif  vakar su MB sumastem, kad per laisvas dienas galim pasidaryt miegamojo kosmetini remonta  biggrin.gif  tik viska sudejau i sienines spintas, teks viska imt lauk, nes jas griausim  biggrin.gif

nu nieko sau, tik 3 savaitės laisvas turėsi. Nepersistenk su tais remontais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(?angeliux? @ 2015 12 30, 09:16)

ranka tirpsta, antra naktis be miego  unsure.gif  svoris kyla, zodziu vienos bedos  biggrin.gif  greiciau princese pasibelstu  wub.gif

neskubink dar, dar ankstoka smile.gif o del rankos teks pakentet, cia jau nieko nepadarysi, tokie jau tie nestumo 'malonumai' smile.gif

spaliuke, kaip katinas reagavo i nauja seimos nari?
Atsakyti
QUOTE(olivute @ 2015 12 30, 10:20)
nu nieko sau, tik 3 savaitės laisvas turėsi. Nepersistenk su tais remontais  biggrin.gif

tai as cia per sitas 4 laisvas zadu spintas iskraustyt, Mb isgriaus, perdazys, nes iki sausio 10d ateina miegamojo lova biggrin.gif as tai ka, daugiau vadovauju, is manes darbininke jau nekokia biggrin.gif noriu dar spintos per visa siena su veidrodziais stumdomomis durimis, kazi daug kainuoja rolleyes.gif

QUOTE(Frofesorė @ 2015 12 30, 10:21)
neskubink dar, dar ankstoka smile.gif  o del rankos teks pakentet, cia jau nieko nepadarysi, tokie jau tie nestumo 'malonumai'  smile.gif

zinau, kad anksti, bet as jos jau taaaaaaip laukiu wub.gif na kita penktadieni i pasimatyma varysiu, bent tiek wub.gif tik kelinta nakti sapnuoju, kad berniuka turiu, tikiuosi tarp koju niekas neuzaugo hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(lera* @ 2015 12 29, 22:25)
Geras jausmas thumbup.gif
Kaip mažiukas, leidžia miegoti naktim?

leidzia, neverkia tik kad maitint reikia smile.gif miego trukuma jauciu ax.gif

QUOTE(Pikų*dama @ 2015 12 29, 22:29)
kaip papuliai  laikosi?  4u.gif

jau db gerai, buvo viena nukramtes, bet susigydziau, abai tik padidejo, joks paltas priesnestuminis nesusisega per juos doh.gif

QUOTE(olivute @ 2015 12 30, 09:20)

Spaliuke , ar jau spėjai įprast prie naujo statuso ? smile.gif
Papildyta:
nu nieko sau, tik 3 savaitės laisvas turėsi. Nepersistenk su tais remontais  biggrin.gif

jo ipratau ax.gif skraidau ant sluotos, susivelus su treningais arba chalatu ir dar pikta kai velnias lotuliukas.gif bet sako tik pirmas menuo toks biggrin.gif

QUOTE(Frofesorė @ 2015 12 30, 09:21)

spaliuke, kaip katinas reagavo i nauja seimos nari?

apeina lanku biggrin.gif o kai verkia isvis i kita kambari isvaro, per senas jau tokiom atrakcijom biggrin.gif

buvom snd pas daktare, tai priaugo vyras 500gr per pora sav thumbup.gif o tiek parinausi kad pieno mazai blush2.gif
Atsakyti
angeliux, sianakt beje tave sapnavau ax.gif kad berniuka turejai, ne mergaite lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
Apie Naujuju stala snekat,o as tiek privalgiau pries Kaledas,po Kaledu,tai nenoriu nieko gaminti,pirkti ir ruosti,nes zinau kad vel suvalgysiu biggrin.gif AS APSIRIJELE essen.gif essen.gif BET KAIP VISKAS SKANUUUUUUUUUUU biggrin.gif

Tiek dienu neribojus maisto labai sunku sustoti,nematet kur mano valia pabego?

Atsakyti