Kaip merginos laikotes? Aš nuo vakar perejau iš Nexium y naturalias Frutin tableciukes. Pavalgau ir išgeriu po viena, na tikrai geriau, nors negaliu dar labai dziaugtis. Laukiu penktadienio pas gydytoja Žindziu.
Lauksim ziniu po daktariuko
Sveikos, na va buvau penktadienį pas visu giriama Vidmanta Žindziu. Padare endoskopija, be pakitimu, nei paraudimu nieko.. Sakau bet man gerkle pagriauzia vis, sako tuoj pažiūrėsiu ar ji pakitusi, nes 10m uždirbau LOR gydytojų.. Paziurejo, sako rykle be jokiu paraudimu.. Ai dar sako patariu del tu skoniu burnoje pasikonsultuoti su Periodontologu, nes čia gali buti pakitusi burnos mikroflora. Nu as nebesuprantu kas darosi.. Gerkle truputi pagriauzia dar, apetito vistiek nera, arba čia man jau labai smarki depresija arba aš nežinau dariausi kraujo tyrimus, hemaglobinas 146, šlapimas kaip sake idealus.. gydytojui sakau ar čia nera blogai, kad toks didelis, ne sako, galit donore but.. Nu nežinau, mane vistiek kamuoja kazkokia bloga nuojauta, vyras sako čia tau jau grynai nervinis. Biski kas puolu y ašaras, labai burna džiūti pradejo, lupos sauseja. Rytoj einu pas LOR. Tai tiek ziniu iš manes
Zinok man jau pora dienu kai yra apetitas. Dar nlb normalus, bet jau geriau. As manau, kad man nuo antidepresantu pagerejo, nes jau trys savaites kai geriu. Man tikrai viskas nerviskai
Aš dar turiu xanax kelias tableciukes raminamuju, ju kai išgeriu ir yra apetitas, tai yraaantroje dienos puseje, o taip ne:( tu buvai pas psichiatrą, kad AD paskyre? Nebezinau ka daryt
O kaip pati endoskopija, normaliai pas ji praėjo? Navicko klonikoje dare ar kur kitur ? Aš irgi galvoju, kad jums nerviskai apetito nėra jeigu xanax padeda. Nes jeigu nieko skrandyje blogo nerado, vadinasi ne su juo problemos.
Taip, Navicko klinikoje, labai greitai viskas praejo, labai aiškiai viska supasakojo, jokiu sako problemu nematau.. Nakti blogai miegu, prie mazosios be priežasties sokineju, nu nezinau nebera gyvenimo