Sveikos, kaip jūs? Aš nežinau.. Kai geriu tus Nexium burnoj rūgštu ištisai, šiandien ryte negeriau, rugstumo nera.. Tik gerkle kutena.. Uzsiregistravau 12d pas Vidmanta Žindziu, žiūrėsiu ka jis padares endoskopija pasakys, nes nu aš yseisiu iš proto per tus galvojimus, valgyt nenoriu visai, vien tik mintys, kad kažkas blogai, ašaros ir ašaros, negi nebebusiu tokia kaip buvau anksčiau..

Būna

Jei taip verksite-tikrai nebūsit tokia, kaip anksčiau.

Kaip jums įteigti, kad liga NEMIRTINA, NEPAVOJINGA, kad net nėra dėl tokio NIEKO ašaroti? Žmonės serga tikrai mirtinom ligom, vėžiais, insultais, infarktais, sėdi invalido vežimėliuose, gaiveliojasi nuo chemoterapijos-ir šypsosi! Džiaugiasi kiekviena diena! O čia problema aukščiausio laipsnio-burnoje rūgštu, saldu ar sūru-ir viskas, reikia jau rašyti testamentą

Jūs nepykit, kad taip griežtai, bet kitaip su jumis negaliu. Geriau pykit ant manęs ir sakykit, kad Sena pažįstama durna ir nieko nesupranta ir negaili, bet kai pyksite, neturėsite laiko GAILĖTIS SAVĘS, visiškai sveikos ir darbingos moters

Dabar apie vaistus. Rašiau anksčiau: VAISTAI NEGYDO. DIETA NEGYDO. JIE TIK APMALŠINA SIMPTOMUS. GYDO PATI NERVINĖ SISTEMA.
Ją susitvarkysite, pasveiksite pati ir be jokių vaistų. O jei taip kasdien ašarosite, nervinės sistemos niekada nesutvarkysite, visada sirgsite, ir niekada nebebūsite tokia, kaip anksčiau.
Kokie išrašyti AD? Kiek laiko geriat?
Jei taip verksite-tikrai nebūsit tokia, kaip anksčiau.
Būsite depresija serganti moteris:lyg ir sveika kaip arklys, bet pasąmonėj serganti mirtinom ligom.
Kaip jums įteigti, kad liga NEMIRTINA, NEPAVOJINGA, kad net nėra dėl tokio NIEKO ašaroti? Žmonės serga tikrai mirtinom ligom, vėžiais, insultais, infarktais, sėdi invalido vežimėliuose, gaiveliojasi nuo chemoterapijos-ir šypsosi! Džiaugiasi kiekviena diena! O čia problema aukščiausio laipsnio-burnoje rūgštu, saldu ar sūru-ir viskas, reikia jau rašyti testamentą
Jūs nepykit, kad taip griežtai, bet kitaip su jumis negaliu. Geriau pykit ant manęs ir sakykit, kad Sena pažįstama durna ir nieko nesupranta ir negaili, bet kai pyksite, neturėsite laiko GAILĖTIS SAVĘS, visiškai sveikos ir darbingos moters
Dabar apie vaistus. Rašiau anksčiau: VAISTAI NEGYDO. DIETA NEGYDO. JIE TIK APMALŠINA SIMPTOMUS. GYDO PATI NERVINĖ SISTEMA.
Ją susitvarkysite, pasveiksite pati ir be jokių vaistų. O jei taip kasdien ašarosite, nervinės sistemos niekada nesutvarkysite, visada sirgsite, ir niekada nebebūsite tokia, kaip anksčiau.
Kokie išrašyti AD? Kiek laiko geriat?
Gydytojas šeimos išraše xanax 0.5mg, geriu jau antras menuo, užvakar buvau pas šeimos gydytoja, sake kai beliks 7 tabletes laužt per puse ir daugiau ju nebepaskirs.. Jau nuo vakar pradejau per puse laužt, mažinti kieki, nors ju dar 12 turiu. Aš esu labai jautri, y viska labai jautriai reaguoju.. O dėl tu nexium taipogi sake dar 10d pagert ir nutraukt, bet aš ju jau šiandien nebegeriau ir nebegersiu manau
Aš tai suprantu jūsų mintis, nes kai pati susergu, iškart panika, pačios blogiausios mintys, baimė, kad vaikų neužauginsiu, paliksiu vienus ir pn. Tačiau suprantu, kad reikia tvarkytis su galva, nes viskas paišosi žymiai sodresnėmis splavomis nei yra. Ir nuo to paišymosi dar tik viskas blogėja, galiausiai net nebeaišku ar tikrai taip sergi, ar jau nerviniu pagrindu vaidenasi. Dėl to buvimo kaip anksčiau, vis gi tikrai ateis laikas kai tokios nebebūsim ir dar net laikas mirti ateis

Aš tai suprantu jūsų mintis, nes kai pati susergu, iškart panika, pačios blogiausios mintys, baimė, kad vaikų neužauginsiu, paliksiu vienus ir pn. Tačiau suprantu, kad reikia tvarkytis su galva, nes viskas paišosi žymiai sodresnėmis splavomis nei yra. Ir nuo to paišymosi dar tik viskas blogėja, galiausiai net nebeaišku ar tikrai taip sergi, ar jau nerviniu pagrindu vaidenasi. Dėl to buvimo kaip anksčiau, vis gi tikrai ateis laikas kai tokios nebebūsim ir dar net laikas mirti ateis
Bet čia jau reikia kraustytis į kitą temą ir ieškoti būdų kaip įvekti baimes, suvokti gyvenimo natūralumą, ciklo ratą ir stengtis būti ramioms, kad ir kaip tai būtų nežmoniškai sunku.
Tai va sakau, po pirmos dukrytes buvo uzejes panasus periodas, tik kad tas nervinis sanarius ir kaulus lauze, pageriau tu xanax kelis men, nebeskaiciau, nusiraminau ir praejo lyg niekur nieko, o dabar po antros vel tas pats tik y kita vieta persimete..
Taip ir galvojau. Xanax- ne AD. Tik raminamieji, ir ne patys geriausi. Ir nevisi juos toleruoja. Jūsų nervingumas-tai gali būti xanaxo šalutinis požymis

Xanax rečiau pasireiškia neaiškus regėjimas, galvos skausmas, depresija, nemiga, nervingumas ar nerimas, drebulys, svorio pokyčių, atminties sutrikimų ar amnezija, koordinacijos sutrikimų, įvairių virškinimo trakto simptomų ir autonominės nervų sistemos sutrikimų.
Taip ir galvojau. Xanax- ne AD. Tik raminamieji, ir ne patys geriausi. Ir nevisi juos toleruoja. Jūsų nervingumas-tai gali būti xanaxo šalutinis požymis
Kad pradėjot juos traukti-ir gerai, mažinkite dozes, įtariu, kad įvyks "stebuklas": nutraukus xanaxą pasibaigs visi negalavimai
Xanax rečiau pasireiškia neaiškus regėjimas, galvos skausmas, depresija, nemiga, nervingumas ar nerimas, drebulys, svorio pokyčių, atminties sutrikimų ar amnezija, koordinacijos sutrikimų, įvairių virškinimo trakto simptomų ir autonominės nervų sistemos sutrikimų
Sena pazystama, na as ir labai noreciau tyket, kad po xanax apsitvarkys viskas... bet vistiek 12d nueisiu pas Zindziu, tegu padaro ta endoskopija, maza ka.. jis kiek skaiciau visu labai giriamas kaip spec, ziuresiu..
Sena pazystama, na as ir labai noreciau tyket, kad po xanax apsitvarkys viskas... bet vistiek 12d nueisiu pas Zindziu, tegu padaro ta endoskopija, maza ka.. jis kiek skaiciau visu labai giriamas kaip spec, ziuresiu..
Nusipirkau B grupes vitaminu, galvoju, gal ju man truksta, nes nesenai tik baigiau dukryte maitint pries pora menesiuku, iki 8men maitinau, nors ir geriau tada Elevit vitaminus
Sveikos, kaip jums su apetitu? Man visiškai nera, valgau prisivertus. Nezinau ar čia nuo galvojimo ar kas.. Ankščiau kol nebuvo visu šitų bedu, atsikelus ryte noredavau valgyt, dabar galiu but nevalgius kone visa diena, nera alkio jausmo, arba kai išgeriu xanax tik tada pagereja, atpalaiduoja, ir valgyt užsimanau