Įkraunama...
Įkraunama...

GERL ir panašios bėdos

po pirmos dukrytes buvo nervinis  bet ejo y sanarius ir kaulus, pageriau tu xanax 0.5 apie 3men,  praejo visi nerviniai..  Dabar po antros mergytes vel nesamones :( labai jautriai y viska reaguoju, kaip ir minejau truputi kas, iškart puolu y ašaras ir nieko negaliu padaryt

Sena pazystama o ka jus galit patarti del vaistu naudojimo?  Gerti kokius ar ne? 

Atsakyti

Jeigu tai nervu isauktas gerlas tai gal tu omeprozoliu ar kitokiu vaistu net nereikia?  Nes aš nei raugeju, nei atpilu nei rugstys kyla. Gal pakaks raminamuju ir mityba truputi prisiziuret?  Einu is proto, atrodo viskas kas buvo miela, teike malonuma to nebėra, nukencia nuo tokios busenos net vyras su vaikais:(

Atsakyti

Tai kad jaučiasi rūgštus/saldus skonis burnoje ir išdeginta gleivinė jau rodo, kad rūgšties pas jus apstu. Pagerkite tuos išrašytus vaistus pora savaičių, o kadangi geriat AD, tai ir po dviejų savaičių turi imti viskas tvarkytis, tada skrandžio rūgštingumą reguliuojančius vaistus nutrauksite :4u: 

Atsakyti

Tai kad jaučiasi rūgštus/saldus skonis burnoje ir išdeginta gleivinė jau rodo, kad rūgšties pas jus apstu. Pagerkite tuos išrašytus vaistus pora savaičių, o kadangi geriat AD, tai ir po dviejų savaičių turi imti viskas tvarkytis, tada skrandžio rūgštingumą reguliuojančius vaistus nutrauksite :4u: 

O kaip del to maisto?Ar butina taip prisiziuret? :/

Atsakyti

O kaip del to maisto?Ar butina taip prisiziuret? :/

Tiesiog ne rugstumas o toks labiau y suruma tas skonis, ryt keliauju pas seimos gyd, žiūrėsiu ka sakys. Mamai buvo inkstų nepakankamumas, lb bijau,  kad nebūtų ir man :(((

Atsakyti
QUOTE(Pasimetusi24 @ 2018 01 01, 16:43)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Pasimetusi24" data-cid="71943271" data-time="1514811346"><div><p>O kaip del to maisto?Ar butina taip prisiziuret? :/</p></div></blockquote><p>Tiesiog ne rugstumas o toks labiau y suruma tas skonis, ryt keliauju pas seimos gyd, žiūrėsiu ka sakys. Mamai buvo inkstų nepakankamumas, lb bijau,  kad nebūtų ir man verysad.gif((</p>

Labai reikia maistą prisižiūrėti. Tai iš skrandžio druskos rūgštis, kurią jis gamina. Inkstai ne prie ko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo icma: 01 sausio 2018 - 16:33

Mane jau depresija apemus, nurimstu ir vel ašaros :(

Atsakyti

O ta rūgštis kaip tik negali but sumažėjus???  Nes ir seiliu mažiau issiskiria 

Atsakyti

Man tai seiliu sumazeja, kai as nerimauju...

Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2018 01 01, 14:45)
<p>Tai kad jaučiasi rūgštus/saldus skonis burnoje ir išdeginta gleivinė jau rodo, kad rūgšties pas jus apstu. Pagerkite tuos išrašytus vaistus pora savaičių, o kadangi geriat AD, tai ir po dviejų savaičių turi imti viskas tvarkytis, tada skrandžio rūgštingumą reguliuojančius vaistus nutrauksite 4u.gif 
</p>

ŠTai kaip,kad saldumas burnoj,tai galvojau ,kad čia ne rugstys blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amarrile: 01 sausio 2018 - 19:13

ŠTai kaip,kad saldumas burnoj,tai galvojau ,kad čia ne rugstys blink.gif

Na aš kai atsirado tas saldumas, puoliau kasos fermentus tirtis, bet jie normos ribose, su kasa viskas gerai, gyd sako cia jums nervai.  Viena gydytoja sake išvis negert jokio nei omeprozolio nei nexium, nes pas jus sako endoskopijos israse nera nei gastrito nei refliukso uzsiminto, tai geriu pagal SAVO šeimos gyd pasakyma ir viskas..  Čia grynai sako nervai ir dar kart nervai ir tas skonis gali but nuo per dideles ytampis/depresijos. Nieko aš nebesuprantu :/

Atsakyti

Sena pazistama, ar Jums per Gerlo paumejimus nebudavo, kad lyg ir maudzia desini sona, bet taip nepastoviai?  :unsure:​ 

Atsakyti