Įkraunama...
Įkraunama...

GERL ir panašios bėdos

Sveiki. Turiu ir as sita liga ligele 😦. Todel laikas nuo laiko as profilaktiskai tyriuosi skrandį. Rasta bakterija. Geriau antibiotikus dvejus. Tai noriu paklausti gal kam tai buvo kaip si kart man?. Geriant antibiotikus atsirado kartumas burnoje. Na galvoju cia nuo ju....bet jau dvi savaites vis dar nepradingsta tas kartumas. blink.gif
O del liezuvio tai tas pats persti griauzia...siek tiek daltalankio aliejus padedavo.
Atsakyti
QUOTE(Odna @ 2017 03 20, 10:33)
Sveikos,

Man su tuo liezuviu vargu vargas, jegu atvirai is esmes niekas nesikeicia - tas liezuvio perstejimo jausmas yra pastovus (nuolatinis), tik stipresnis arba silpnesnis buna ir taip jau 1,5 metu. Jokie vaistai absoliuciai nepadeda ar juos vartoju, ar ne - jokio skirtumo.
Lankiausi pas zolininke, dabar geriu zoleliu uzpilus, kol kas efekto jokio. Ir va dabar einu akupunktura isbandyti - gal pades.

tai o kokie simptomai? kokias vaistus vartojai?
Atsakyti
Man grizo liga. Turejau kiek stresini laikotarpi ir pradejau jausti kad kazkas negerai. unsure.gif gerkle pasidare jautri, eme pusti pilva. Nusipirkau dexilanto pagert kol visai nepablogejo.
Atsakyti
Sveiki,
norėjau paklaust: ar tiems, kam yra refliuksas būna išdidėję kaklo ir pažandės limfmazgiai?man vienoj kaklo pusėj išdidėję iki 11 mm,o pažandiniai net iki 18 mm, pastoviai skauda ausį, gerklės siaubingas pastoviai skausmas. gastro gydytoja niekaip nepripažšsta , kad nuo gerl tie visi simptomai, buvau pas visus gydytojus turbūt, pas burnos chirurgus, nieko nieks neranda. lor gydytoja atlikus su kameryte tyrimą sakė, kad man labai stiprus refliuksas. geriau 4 savaites nexmezoli, bet jokio poveikio, toliau gerkle siaubingai skauda, isburkusi, net tonsiles teko salinti kaip refliukso sukeltą komplikaciją. nebežinau, kaip gydytis pas kokį gydytoją besikreipti....
Atsakyti
tada tave turi guldyti i ligonine ir ieskoti liga
Atsakyti
QUOTE(atenia @ 2017 03 29, 09:19)
Sveiki,
norėjau paklaust: ar tiems, kam yra refliuksas būna išdidėję kaklo ir pažandės limfmazgiai?man vienoj kaklo pusėj išdidėję iki 11 mm,o pažandiniai net iki 18 mm, pastoviai skauda ausį, gerklės siaubingas pastoviai skausmas. gastro gydytoja niekaip nepripažšsta , kad nuo gerl tie visi simptomai, buvau pas visus gydytojus turbūt, pas burnos chirurgus, nieko nieks neranda. lor gydytoja atlikus su kameryte tyrimą sakė, kad man labai stiprus refliuksas. geriau 4 savaites nexmezoli, bet jokio poveikio, toliau gerkle siaubingai skauda, isburkusi, net tonsiles teko salinti kaip refliukso sukeltą komplikaciją. nebežinau, kaip gydytis pas kokį gydytoją besikreipti....

Sutinku su Orangusen, reikia jums atlikti kompiuterinę tomogramą, nes išdidėję limfmazgiai kartais slepia pavojingą ligą...
Atsakyti
Sveikos...
Ar jums nebūna keisto skonio (lyg metalo, lyg kraujo, net pati nesuprantu) burnoj, kai paūmėja GERL?
Atsakyti
Gal tau dantu protezai toki skoni burnoje sukelia? O del ju gali visa vyrskinimo trakta sugadinti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo orangesun: 04 balandžio 2017 - 00:01
QUOTE(orangesun @ 2017 04 04, 00:00)
Gal tau dantu protezai toki skoni burnoje sukelia? O del ju gali visa vyrskinimo trakta sugadinti.

Neturiu aš protezų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(orangesun @ 2017 04 04, 00:00)

Na jau ir komentaras, jeigu neturite ką protingo parašyti, geriau visai nerašykite.
Atsakyti
QUOTE(vovereee @ 2017 04 04, 10:23)
Neturiu aš protezų biggrin.gif

As turiu omeni metalo keramini danti, daug kas turi, ir tai gali daug visokiu simptomu sukelti, sugadinti vyrskinimo trakta. Tau reikia tikrinti tada kepenus skrandi , virskinimo trakta .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo orangesun: 06 balandžio 2017 - 01:42
QUOTE(atenia @ 2017 03 29, 08:19)
Sveiki,

Vaje, pas mane beveik tokie patys simptomai, ir tonziles taip pat dėl to šalino, bet pagerėjimo jokio, kąsnis burnoje, nuolatinis gerklės (žemiau) perštėjimas, užkimęs balsas, vienos ausies klausos pablogėjimas, o kas blogiausia, kad gastro gyd. tik pasivaipė dėl mano pasakymo, kad gal būt naktimis tulžis kyla ir griaužia gerklę blink.gif nexium nieko nepadeda, matomai reikia bandyti liaudiškais būdais gydytis. Su Rigos balzamu pabandyti užpiltinę pasigamint. Gal kam toks gydymas davė teigiamą rezultatą? Apgydė žaizdeles?
Atsakyti