QUOTE(atenia @ 2017 03 29, 08:19)
Sveiki,
norėjau paklaust: ar tiems, kam yra refliuksas būna išdidėję kaklo ir pažandės limfmazgiai?man vienoj kaklo pusėj išdidėję iki 11 mm,o pažandiniai net iki 18 mm, pastoviai skauda ausį, gerklės siaubingas pastoviai skausmas. gastro gydytoja niekaip nepripažšsta , kad nuo gerl tie visi simptomai, buvau pas visus gydytojus turbūt, pas burnos chirurgus, nieko nieks neranda. lor gydytoja atlikus su kameryte tyrimą sakė, kad man labai stiprus refliuksas. geriau 4 savaites nexmezoli, bet jokio poveikio, toliau gerkle siaubingai skauda, isburkusi, net tonsiles teko salinti kaip refliukso sukeltą komplikaciją. nebežinau, kaip gydytis pas kokį gydytoją besikreipti....
Vaje, pas mane beveik tokie patys simptomai, ir tonziles taip pat dėl to šalino, bet pagerėjimo jokio, kąsnis burnoje, nuolatinis gerklės (žemiau) perštėjimas, užkimęs balsas, vienos ausies klausos pablogėjimas, o kas blogiausia, kad gastro gyd. tik pasivaipė dėl mano pasakymo, kad gal būt naktimis tulžis kyla ir griaužia gerklę

nexium nieko nepadeda, matomai reikia bandyti liaudiškais būdais gydytis. Su Rigos balzamu pabandyti užpiltinę pasigamint. Gal kam toks gydymas davė teigiamą rezultatą? Apgydė žaizdeles?