Įkraunama...
Įkraunama...

Nevykusi apranga, tęsiame toliau

QUOTE(Lin1 @ 2016 01 30, 01:35)

ir kodėl ne? taip daug geriau
user posted image

nei

user posted image

ir nei
user posted image

kurios tokiam pop/rok kūrinių išradėjų renginiui yra pernelyg tvarkingos ir nuobodžios, neatitinka renginio dvasios.
Atsakyti
Alijeva man labai gražiai atrodė. O kiti su savo ekstravagancija nuvažiavo į žalias lankas. Dauguma su stilium nei pro kur nedraugauja.
Atsakyti
Alijeva tikrai graziai atrode thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Miškų avietė @ 2016 01 30, 12:22)
Alijeva man labai gražiai atrodė. O kiti su savo ekstravagancija nuvažiavo į žalias lankas. Dauguma su stilium nei pro kur nedraugauja.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Šopaholikė @ 2016 01 30, 13:19)
Alijeva tikrai graziai atrode  thumbup.gif

Man ir Alijeva ir Evelina ir Tylos palydovė labai gražiai atrodėsmile.gif gražiausia ko gero Asta Valentaitėsmile.gif dar Gintarė gražiai, Bosienė, Simona Bandita:) kiti tokie šiaip sau:) bet kažkokių labai baisių nepastebėjau:)
Atsakyti
Valentaite ir Neringa Zeleniute man atrodo labai graziai, dar Daina Bosas. Godos Alijevos suknele nepatiko
Atsakyti
Man Stachura visada gražiai atrodo, keik pamenu, bet MAMA kažkokia nusirėdžius schmoll.gif
118 foto
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2016 01 30, 21:03)
Man Stachura visada gražiai atrodo, keik pamenu, bet MAMA kažkokia nusirėdžius schmoll.gif
118 foto

Man irgi jos apranga kazkoks nesusipratimas. Kojos perdziuve, virsus kazkoks isplatintas nenaturaliai. Negrazu.
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2016 01 30, 21:03)
118 foto

labai prastai pasirinkti batai.
Atsakyti
Man Zeleniūtė ir Stachura labai ne kaip atrodo. Stachurai batai atrodo pora dydžių mažoki schmoll.gif
QUOTE(mjforever @ 2016 01 30, 12:39)

Su tokia mielai ištekėčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(šviesi lapė @ 2016 02 01, 10:40)
Su tokia mielai ištekėčiau biggrin.gif

Tokios suknelės tai saugios - tinka daugiau mažiau visoms, elegantiškos, bet ar tokiam renginiui, nemanau schmoll.gif Per daug blyšku ir neišsiskiria.
Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2016 02 01, 13:18)
Tokios suknelės tai saugios - tinka daugiau mažiau visoms, elegantiškos, bet ar tokiam renginiui, nemanau  schmoll.gif Per daug blyšku ir neišsiskiria.

bet priskirti ją prie nevykusios aprangos, tai kažn doh.gif taip pat ir Alijeva...
Atsakyti