Įkraunama...
Įkraunama...

Nevykusi apranga, tęsiame toliau

QUOTE(Pikė Mukuotukas @ 2016 03 16, 22:42)

Kažkaip lenda į galvą mintis, kad ši nuotrauka ne dėl nevykusios aprangos čia įkelta mastau.gif
Atsakyti
"Žmonių" gimtadienis ir svečiai.

pavojinga ta geometrija ant rūbų, sukelianti haliucinacijas visai kitokio, nei figūra, objekto. Šiuo kirpimu nepataikyta.
user posted image

rožinis zefyras. Kokie geltoni, mėlyni batai gal kiek gelbėtų tą fashion pravalą.
user posted image

variantas, kai gelbėjimosi ratą maskuoja gelbėjimosi ratu. Ne išeitis schmoll.gif
user posted image

gifiūras gifiūruotas, atpigino ir taip nebrangų blizgutį.
user posted image

stilius vadinasi "kaspapuolė"
user posted image

Valentaitė su Petruškevičiumi pasiruošę šokti valsą, bent jau suknelė tai kaip pramoginių šokių konkurse.
user posted image

tik cirko kupolo trūksta, taip tai gerai.
user posted image
user posted image

neužtenka nusipirkti suknelę, ją dar reikia ir prie figūros, prie liemens derinti, o ne prie rankinuko. Visa ne savame "kailyje".
user posted image

Atsakyti
Gražioji moteris perisistengė negražiai biggrin.gif http://www.delfi.lt/...-212402:6585302
Atsakyti
Ketvirtadienio vakarą Lietuvos nacionalinėje filharmonijoje įvyko iškilminga 21-ojo Vilniaus tarptautinio kino festivalio „Kino pavasaris“ uždarymo ceremonija, į kurią susirinko šimtai kviestinių svečių.
čia iš viso, nei pagal stilių, nei pagal spalvą, nei pagal fasoną nepataikyta.
user posted image

buvo ir blogesnių, bet čia su pretenzija į aukštąją madą. Tik su atlasu dar turbūt niekam tai nepavyko.
user posted image

Kim Kardašian Lietuvos.
user posted image

http://www.15min.lt/...a/85681/2028439
Atsakyti
[quote=Pikė Mukuotukas,2016 03 20, 11:34]
rožinis zefyras. Kokie geltoni, mėlyni batai gal kiek gelbėtų tą fashion pravalą.
user posted image

Kaip su flomasteruotu istisus metus kostiumu visur vaiksciojo, taip dabar sis musu akis spigins mazu maziausiai metus laiko.
Mano akim niekaip nepavyksta jai savo vyrui tinkamo stiliuko sukurti, pastoviai jis nei sioks nei toks.
Atsakyti
Grynas flamingas jis man biggrin.gif
Atsakyti
Slapta nuo artimųjų ištekėjo Egidijaus Sipavičiaus dukra Ieva
user posted image

graži nuotaka ir suknelė, bet suveikusi blogai. Kas per atgrubnagis sukirpimą darė, aiškiai blogai pasiūta.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2016 04 17, 10:52)
Slapta nuo artimųjų ištekėjo Egidijaus Sipavičiaus dukra Ieva
user posted image

graži nuotaka ir suknelė, bet suveikusi blogai. Kas per atgrubnagis sukirpimą darė, aiškiai blogai pasiūta.

Kažkaip rinkės sukritusios doh.gif
Atsakyti
foto mįslė biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2016 04 15, 07:30)
Mano akim niekaip nepavyksta jai savo vyrui tinkamo stiliuko sukurti, pastoviai jis nei sioks nei toks.

man tai cia Kuzmickaitei kaip stilistei dyydelis minusas rolleyes.gif

geras palyginimas su flamingu buvo drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2016 04 17, 15:46)
man tai cia Kuzmickaitei kaip stilistei dyydelis minusas  rolleyes.gif
geras palyginimas su flamingu buvo  drinks_cheers.gif  thumbup.gif

drinks_cheers.gif Tai beabejo, jeigu net savo vyriski "nurengia", ka apie visus kitus mirtinguosius kalbet.

man regis per placias kelnias ir uzdejo, tam, kad kuo maziau su flamingu asocijuotusi, o per siaura svarka, kad i parseli nebutu panasus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melajja: 18 balandžio 2016 - 07:49
QUOTE(mjforever @ 2016 04 17, 11:17)
foto mįslė  biggrin.gif

lotuliukas.gif nu jo doh.gif
Atsakyti