Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew tema

QUOTE(songaila @ 2016 01 11, 14:53)
Patarkit, labai prašau, kurį dydį šių kelnyčių imti - 2 ar 4, su 92 per klubus (labai bijau, kad neatrodyčiau kaip balionas)

Su tokiais klubais imdavau 0 dydi visu crew kelniu
Atsakyti
Ačiū mergaitės, niu tada rizikuosiu 2 (0 visgi prisibijočiau)
Atsakyti
Gal kuri galite pakomentuoti sio megztuko ilgi, esu 64 cm ugio ar nebus jis trumpas? Kiek jis uzdengia sedimosios ax.gif
https://www.jcrew.co...f...e&hash=row4
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ledi_x: 11 sausio 2016 - 22:14
QUOTE(Nepasimetusi @ 2016 01 10, 22:45)
As irgi svajoju apie peacoat.
Tik nezinau, koki dydi tureciau pirkti, 0 ar 2, jei visu virsutiniu drabuziu deviu S dydi? Is jcrew turiu seniai pirkta silkine blythe blouse, dydis 0P, ji man tinka, ir keleta jau per mazu tippi megztuku, kuriu dydis XXS, dabar jau pirkciau XS.
Gal kas patartu del paltuko dydzio?  ax.gif

Jei visus virsutinius nesiojat S tai tikrai ne 0, o 2 reiktu. Ankstesniu kolekciju rubai labiau didinti budavo, dabar tik siek tiek i didesne puse arba net atitinka daugelis. O tiksliau patart reikia ismatavimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ledi_x @ 2016 01 11, 22:12)
Gal kuri galite pakomentuoti sio megztuko ilgi, esu 164 cm ugio ar nebus jis trumpas? Kiek jis uzdengia sedimosios  ax.gif
https://www.jcrew.co...f...e&hash=row4

Atsakyti
QUOTE(songaila @ 2016 01 11, 17:50)
Ačiū mergaitės, niu tada rizikuosiu 2 (0 visgi prisibijočiau)

Songaila, mano klubai irgi 92 cm. Gal aišku, čia daug nuo kelnių modelio ir medžiagos priklauso, bet į 0 dydį įlindus, tai atrodžiau kaip dešrelė doh.gif ir labai labai nepatogu buvo, o apie atsisėdimą, ar pasilenkimą nėra net ką kalbėti. Ir šiaip matėsi, kad kelnės per mažos.
Atsakyti
as taip pat su 92 cm, pirkciau ir perku 2 d., manau 0 tiktu, turint siaura juosmeni iki 65 cm, ir leskas plonytes, bet jei songaila devi virsu S, tai gal ir tas 2 gali mazokas but g.gif koki skaicias kelniu devit? 25/26/27 ?
Atsakyti
Pas mane dupce yra isriesta,bet ne i ploti,todel 0 puikiausiai tinka su 92cm,o kojos su vilnos cafe capri net laisvokos buvo...
2dydi nusiemu neatsisegusi smile.gif
Atsakyti
O su 96cm klubais 4 ar 6 dydžio reikėtų?
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

Mergaitės, gal galite įmesti megstuko populiario su pablizgintais petukais nuorodą smile.gif
Atsakyti
Merginos, dėl MAJESTY PEACOAT kas galėtumėt patart dėl dydžio? Jei nešioju 34EUR, 164 ūgio, tiktų regular 00? ar geriau 0?
Atsakyti
Jei kuri turi prisipirkusi XXS dydzio tippi is senesniu kolekciju ir nedevi, galite man perleisti blush2.gif Tik nesiulyti roziniu atspalviu smile.gif
Atsakyti