Sveikutės,
ar vertos dėmesio šios factory kelnytės? Gal kas turi 4 dydį ir galėtų pakomentuoti realią foto, kiek per klubus?
Kelnės
QUOTE(songaila @ 2016 01 10, 16:41)
Sveikutės,
ar vertos dėmesio šios factory kelnytės? Gal kas turi 4 dydį ir galėtų pakomentuoti realią foto?
Kelnės
ar vertos dėmesio šios factory kelnytės? Gal kas turi 4 dydį ir galėtų pakomentuoti realią foto?
Kelnės
https://www.google.c.....HKNME1buSV5M:
https://www.google.c.....7_7BGE0CHTdM:
Dėkui, paskui ri pati susiprotėjau paguglinti... tik va rezultatai nedžiugina nenoriu kad man taip atrodytų... tai va kaip čia su tuo dydžiu apsispręsti šiaip 36 dėviu, neesu monekenė
QUOTE(lauryna50 @ 2016 01 10, 10:31)
Cocainna, abu labai faini. Man nepagavo antrosios maikutės, jei ją taip galima pavadinti... įdomu kaip su tuo kailiuku būtų patogu... pvz sėdėti
Pasirodyk su džemperiu
Pasirodyk su džemperiu
Pasikeli truputi ir sedi Pasirodysiu butinai prie progos,laukiu boots'u tai jau matau kokia kicine busiu ankstyva pavasari. Dar kokia skrybele arba cap'a odiniu snapu
QUOTE(***Natalija*** @ 2016 01 10, 11:35)
Tiesa, o kaip dydis to megztuko
Pirkau XS dydi,krutine 89cm
QUOTE(šviesi lapė @ 2016 01 10, 11:52)
Man ta tunika su kailiu gerulė, tokia prabangi
Ir maaan depresija susirgsiu jei neturesiu jos
Tiesiog prie dzinsu uzsidedi ir jau puosni belekaip
Papildyta:
QUOTE(enura @ 2016 01 10, 11:51)
Cocainna, fainas tas boucle megztukas labai. Butu idomu pamatyt gyvai As i ji net neziuresiu, nes kaip meska atrodyciau su tokiu
O ta maikute su kailiu tai man kazkaip keistokai atrodo
O ta maikute su kailiu tai man kazkaip keistokai atrodo
Nu ir as atrodysiu kaip meska manau,nes ugis 164,bet nestresuoju,bele man patinka
QUOTE(Cocainna @ 2016 01 10, 17:39)
Nu ir as atrodysiu kaip meska manau,nes ugis 164,bet nestresuoju,bele man patinka
Nu jau nu jau, meška su XS - papasakokit dar apie meškiškumą toms, kas L perkam
QUOTE(šviesi lapė @ 2016 01 10, 16:49)
Nu jau nu jau, meška su XS - papasakokit dar apie meškiškumą toms, kas L perkam
tiesiog tokie megztiniai nesioja modelio ugio merginos dazniausiai,ta turejau omeny
Ka tik pasiemiau kelnes su vilna is factory, tokias bordo i darba, kai jau eisiu, su 98 klubais emiau 8 dydi ir man jos maloniai laisvos - storom pedkelnem ir pavalgymui Del ilgio dar galvoju - su 172 cm ir mazais kulnais gal nieko, o su aukstesniais gal per mazai, nezinau dar. Atlenkti yra is ko. Siaip patenkinta klasikiniu pirkiniu i darba
QUOTE(lindrukas @ 2016 01 08, 16:09)
Merginos neabejoju kad buvo pirkusiu Majesty peacoat... Pakomentuokit dydzius - man jcrew kolkas mistika kaip teisinga dydi nusipirkt - pagal ju lenteles man kaip ir 6 tall reiktu (177 ugiu, 88krutine, bet platus peciai, 69-70 liemeniu ir 94 sikna) Bet bijau, kad nebutu per didelis...
As irgi svajoju apie peacoat.
Tik nezinau, koki dydi tureciau pirkti, 0 ar 2, jei visu virsutiniu drabuziu deviu S dydi? Is jcrew turiu seniai pirkta silkine blythe blouse, dydis 0P, ji man tinka, ir keleta jau per mazu tippi megztuku, kuriu dydis XXS, dabar jau pirkciau XS.
Gal kas patartu del paltuko dydzio?
Perkeliu is senesniu temu
Majesty peacoat
MELYNOJO PEACOAT
PECIAI 40
TARP PAZAST. 49
RANK.ILGIS NUO PAZAST 46
RANK ILGIS NUO PETIES 62.5
APACIOS PLOT 52.5
ILGIS NUO PAZASTUKO ZEMYN 44.5
Majesty peacoat 2 dydis ismatavimai:
peciu plotis - 39cm
po pazastim - 46cm
liemuo - 41cm
rankove nuo pazasties - 46cm
rankove nuo peties - 62cm
4 dydzio ismatavimai
petukai nuo vieno iki kito - 35-36 cm.
per klubus - 49 cm
per pažastis - 44 cm
visas ilgis - 95 cm
nuo peties rankovė - 62 cm.
Bet nezinau kaip matuota ir kiek teisingi ismatavimai-nes pagsl juos antro dydzio didesni negu 4
Majesty peacoat
MELYNOJO PEACOAT
PECIAI 40
TARP PAZAST. 49
RANK.ILGIS NUO PAZAST 46
RANK ILGIS NUO PETIES 62.5
APACIOS PLOT 52.5
ILGIS NUO PAZASTUKO ZEMYN 44.5
Majesty peacoat 2 dydis ismatavimai:
peciu plotis - 39cm
po pazastim - 46cm
liemuo - 41cm
rankove nuo pazasties - 46cm
rankove nuo peties - 62cm
4 dydzio ismatavimai
petukai nuo vieno iki kito - 35-36 cm.
per klubus - 49 cm
per pažastis - 44 cm
visas ilgis - 95 cm
nuo peties rankovė - 62 cm.
Bet nezinau kaip matuota ir kiek teisingi ismatavimai-nes pagsl juos antro dydzio didesni negu 4
QUOTE(songaila @ 2016 01 10, 15:41)
Sveikutės,
ar vertos dėmesio šios factory kelnytės? Gal kas turi 4 dydį ir galėtų pakomentuoti realią foto, kiek per klubus?
Kelnės
Kelnės
Patarkit, labai prašau, kurį dydį šių kelnyčių imti - 2 ar 4, su 92 per klubus (labai bijau, kad neatrodyčiau kaip balionas)
QUOTE(songaila @ 2016 01 11, 14:53)
Patarkit, labai prašau, kurį dydį šių kelnyčių imti - 2 ar 4, su 92 per klubus (labai bijau, kad neatrodyčiau kaip balionas)
as imciau i mazesne puse, turiu jcrew vilnos su guma, tai 4 man dideles su 98 siaip smagios labai, bet krenta...