Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew tema

enura,o su kokiais ismatavimais tiko Xs? Seniai i ji spoksojau,mane irgi jis kazkuo "kabina" biggrin.gif

Gavau as ta savo nepiguji grazuoli,tik kai gavau iskarto uzsidejau ir paslepiau toliau nuo akiu biggrin.gif Manau nuo +5-10 man bus tobulas wub.gif
Mano juodas,bet manau stebesiu ir balta cool.gif
user posted image

Ir siandien uzmaciau bet zaibisku greiciu dingo tunika,gal kuri turit? Atsiliepimu nesupratau doh.gif
user posted image

As irgi jau tiek laiko noriu Jcrew palto bet del to,kad niekada neturejau ir nesimatavau-neperku. Gaila pinigu,nes parduoti paskui misija neimanoma,jei truputi brangiau perki ir negaudai max nuolaidos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Cocainna @ 2016 01 09, 13:40)
enura,o su kokiais ismatavimais tiko Xs? Seniai i ji spoksojau,mane irgi jis kazkuo "kabina" biggrin.gif

Krutine ~ 85cm, ugis 168cm 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lindrukas @ 2016 01 08, 16:09)
Merginos neabejoju kad buvo pirkusiu Majesty peacoat... Pakomentuokit dydzius - man jcrew kolkas mistika kaip teisinga dydi nusipirkt - pagal ju lenteles man kaip ir 6 tall reiktu (177 ugiu, 88krutine, bet platus peciai, 69-70 liemeniu ir 94 sikna) Bet bijau, kad nebutu per didelis...

Esu matavusis Tall 8 dydį su plačiais pečiais ir 90 cm krūtine - buvo tik tik, tiesa, kitas modelis (Lady day). Manau, 6T būtų pats tas, kiek turiu ir teko čiupinėti Jcrew paltų, visi tokie klasikinio tipo buvo į mažesnę pusę. Vieną iš senųjų kolekcijų turiu 12 dydžio, ir nė kiek ne per didelis.
Atsakyti
Sviesi lape norejot keistis serena dress savo 12 dydi i mano 10. Mielu noru keisciausi, jei domina dar susirasom:)
Papildyta:
Idekite kas nores isparduotuves nuoroda;)
Atsakyti
QUOTE(Cocainna @ 2016 01 09, 13:40)
[

Gavau as ta savo nepiguji grazuoli,tik kai gavau iskarto uzsidejau ir paslepiau toliau nuo akiu biggrin.gif Manau nuo +5-10 man bus tobulas wub.gif

Gal nuoroda galite pasidalinti sito grazuolio ax.gif
Atsakyti
Merginos,
Kaip dėvit, su kuo derinat šį / tokio tipo/ sijoną?
user posted image

Aš nešioju su tipiais, golfu. Baltinukų neišdrįstu kažkaip.
Bet galvoju: o gal galima švarką dėtis prie jo?

Gal kokių idėjų turit smile.gif, ar aš jau čia nieko neišgalvosiu? biggrin.gif
Papildyta:
IŠPARDUOTUVĖS NUORODA
Atsakyti
QUOTE(***Natalija*** @ 2016 01 09, 21:00)
Gal nuoroda galite pasidalinti sito grazuolio ax.gif

https://www.jcrew.co...p;bmUID=l5IzIjo
Prasau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cocainna @ 2016 01 10, 11:24)

Cocainna, abu labai faini. Man nepagavo antrosios maikutės, jei ją taip galima pavadinti... įdomu kaip su tuo kailiuku būtų patogu... pvz sėdėti g.gif biggrin.gif

Pasirodyk su džemperiu bigsmile.gif wub.gif gossip.gif
Atsakyti
QUOTE(Cocainna @ 2016 01 10, 10:24)

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(***Natalija*** @ 2016 01 10, 10:46)

Tiesa, o kaip dydis to megztuko g.gif
Atsakyti
Cocainna, fainas tas boucle megztukas labai. Butu idomu pamatyt gyvai drinks_cheers.gif As i ji net neziuresiu, nes kaip meska atrodyciau su tokiu biggrin.gif
O ta maikute su kailiu tai man kazkaip keistokai atrodo ax.gif
Atsakyti
Man ta tunika su kailiu gerulė, tokia prabangi wub.gif
Atsakyti