enura,o su kokiais ismatavimais tiko Xs? Seniai i ji spoksojau,mane irgi jis kazkuo "kabina"
Gavau as ta savo nepiguji grazuoli,tik kai gavau iskarto uzsidejau ir paslepiau toliau nuo akiu Manau nuo +5-10 man bus tobulas
Mano juodas,bet manau stebesiu ir balta
Ir siandien uzmaciau bet zaibisku greiciu dingo tunika,gal kuri turit? Atsiliepimu nesupratau
As irgi jau tiek laiko noriu Jcrew palto bet del to,kad niekada neturejau ir nesimatavau-neperku. Gaila pinigu,nes parduoti paskui misija neimanoma,jei truputi brangiau perki ir negaudai max nuolaidos
QUOTE(Cocainna @ 2016 01 09, 13:40)
enura,o su kokiais ismatavimais tiko Xs? Seniai i ji spoksojau,mane irgi jis kazkuo "kabina"
Krutine ~ 85cm, ugis 168cm
QUOTE(lindrukas @ 2016 01 08, 16:09)
Merginos neabejoju kad buvo pirkusiu Majesty peacoat... Pakomentuokit dydzius - man jcrew kolkas mistika kaip teisinga dydi nusipirkt - pagal ju lenteles man kaip ir 6 tall reiktu (177 ugiu, 88krutine, bet platus peciai, 69-70 liemeniu ir 94 sikna) Bet bijau, kad nebutu per didelis...
Esu matavusis Tall 8 dydį su plačiais pečiais ir 90 cm krūtine - buvo tik tik, tiesa, kitas modelis (Lady day). Manau, 6T būtų pats tas, kiek turiu ir teko čiupinėti Jcrew paltų, visi tokie klasikinio tipo buvo į mažesnę pusę. Vieną iš senųjų kolekcijų turiu 12 dydžio, ir nė kiek ne per didelis.
Sviesi lape norejot keistis serena dress savo 12 dydi i mano 10. Mielu noru keisciausi, jei domina dar susirasom:)
Papildyta:
Idekite kas nores isparduotuves nuoroda;)
Papildyta:
Idekite kas nores isparduotuves nuoroda;)
QUOTE(Cocainna @ 2016 01 09, 13:40)
[
Gavau as ta savo nepiguji grazuoli,tik kai gavau iskarto uzsidejau ir paslepiau toliau nuo akiu Manau nuo +5-10 man bus tobulas
Gal nuoroda galite pasidalinti sito grazuolio
Merginos,
Kaip dėvit, su kuo derinat šį / tokio tipo/ sijoną?
Aš nešioju su tipiais, golfu. Baltinukų neišdrįstu kažkaip.
Bet galvoju: o gal galima švarką dėtis prie jo?
Gal kokių idėjų turit , ar aš jau čia nieko neišgalvosiu?
Papildyta:
IŠPARDUOTUVĖS NUORODA
Kaip dėvit, su kuo derinat šį / tokio tipo/ sijoną?
Aš nešioju su tipiais, golfu. Baltinukų neišdrįstu kažkaip.
Bet galvoju: o gal galima švarką dėtis prie jo?
Gal kokių idėjų turit , ar aš jau čia nieko neišgalvosiu?
Papildyta:
IŠPARDUOTUVĖS NUORODA
QUOTE(***Natalija*** @ 2016 01 09, 21:00)
Gal nuoroda galite pasidalinti sito grazuolio
https://www.jcrew.co...p;bmUID=l5IzIjo
Prasau
QUOTE(Cocainna @ 2016 01 10, 11:24)
Cocainna, abu labai faini. Man nepagavo antrosios maikutės, jei ją taip galima pavadinti... įdomu kaip su tuo kailiuku būtų patogu... pvz sėdėti
Pasirodyk su džemperiu
QUOTE(Cocainna @ 2016 01 10, 10:24)
aciu
Cocainna, fainas tas boucle megztukas labai. Butu idomu pamatyt gyvai As i ji net neziuresiu, nes kaip meska atrodyciau su tokiu
O ta maikute su kailiu tai man kazkaip keistokai atrodo
O ta maikute su kailiu tai man kazkaip keistokai atrodo
Man ta tunika su kailiu gerulė, tokia prabangi