Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew tema

Merginos gal patarsite kokį dydį imti suknelės (iš Factory) jei klubai 90 cm, krūtinės apimtis 86 cm? Kelnes nešioju iš Crew 00 arba 0 ax.gif?
Atsakyti
gal kuri turite factory city paltuka?
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2016 01 07, 10:04)
gal kuri turite factory city paltuka?

Neturiu, bet teko ji "ciupineti". Gal padeciau smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2016 01 07, 23:24)
Neturiu, bet teko ji "ciupineti". Gal padeciau  smile.gif  4u.gif

ar labai skystas, kokia spalva "ciupinejot" gal ta raudona, ar labai neonine ji?
Atsakyti
Gal kas turit siuos? Kaip kokybe ir dydziai?
https://www.jcrew.co...t...e&hash=row4
https://www.jcrew.co...t...e&hash=row7
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2016 01 08, 08:27)
ar labai skystas, kokia spalva "ciupinejot" gal ta raudona, ar labai neonine ji?

Jis plonesnis nei crew paltai tikrai. As tokio storio nesiociau prie kokiu 12-10 laipsniu silumos, prie maziau tai jau niekaip schmoll.gif toks jis ankstyvam rudeniui, velyvam pavasariui. O siaip tai visai nieko. Kokybiskas. Atrode apsivilkus normaliai. Su ~ 100 cm krutine ir ~ 100 cm uzpakaliu tiko 10 dydis.
As smelio spalvos maciau 4u.gif
Atsakyti
Merginos neabejoju kad buvo pirkusiu Majesty peacoat... Pakomentuokit dydzius - man jcrew kolkas mistika kaip teisinga dydi nusipirkt - pagal ju lenteles man kaip ir 6 tall reiktu (177 ugiu, 88krutine, bet platus peciai, 69-70 liemeniu ir 94 sikna) Bet bijau, kad nebutu per didelis...

Atsakyti
QUOTE(lindrukas @ 2016 01 08, 17:09)
Merginos neabejoju kad buvo pirkusiu Majesty peacoat... Pakomentuokit dydzius - man jcrew kolkas mistika kaip teisinga dydi nusipirkt - pagal ju lenteles man kaip ir 6 tall reiktu (177 ugiu, 88krutine, bet platus peciai, 69-70 liemeniu ir 94 sikna) Bet bijau, kad nebutu per didelis...

Man atrodo, 6Tall bus per didelis, greiciausiai tiktu 4Tall. Tik jcrew paltais dazniausiai pritaikyti siauriems/ normaliems peciams. Bet gal Tall dydziai buna pritaikyti ir platesnems peciams, nes aukstaugiu sudejimas buna paprastai kitoks, nei Regular.

As su tokiais pat ismatavimais ir vidutiniu ugiu turiu 2 d. paltus, bet per pecius jie yra siauri. Panasaus i Majesty palto is senesniu kolekciju reikejo 4 d. Majesty neturiu, gal jis kitoks.
Atsakyti
QUOTE(lindrukas @ 2016 01 08, 16:09)

Turejau/turiu majesty is ankstesniu kolekciju ir is pernai metu. Mano dydis regular, tai del Tall nepasakysiu. Kol buvo panasus ismatavimai (85-70-94) su siaurais peciais tiko 2 dydis. Bet buvo toks kaip tik, pasivilkt tik kazka nestoro po apacia buvo imanoma. Dabar su ~ 85-70-98 turiu 6 dydi. Pats tas. Tai Jums, mano manymu, tikrai reiktu arba 4 arba 6 (del platesniu peciu). Vat cia ir prasideda loterija, kuris dydis geriausiai tiks biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Ai dar prisiminiau. Kazkada buvo diskusija del Majesty peacoat'u skeltuku nugaroje, kad skecia/neskecia ir pan. Dabar net pirkau i didesne puse dydi ir vis tiek siek tiek skecia. Tai padariau isvada, kad skecia ne del to kad per mazas, o pas ka uzpakalis riestesnis. Nes krenta kitaip jeigu lygu ir jei daugiau apvalumu biggrin.gif Cia mano toks pastebejimas butu ax.gif 4u.gif

Ir dar noriu pakomentuot si bliuzioniuka

user posted image

Na tikrai labai fainas, toks isskirtinis. Kaip ir paprastas bliuzonas butu, bet tos geles priduoda sarmo wub.gif Ir spalvos labai geros thumbup.gif Pagavau XS dydi, tai bijojau kad bus mazas arba trumpas, bet ne. Ilgis normalus, o rankoves netgi sakyciau dar ilgokos (manau tinkamas jis ilgarankems), tai S dydzio turbut dar ilgesnes butu. Dziaugiuosi, kad nereikejo parduot, nes tikrai geras pirkinys ir net komplimentu jam isgirdau, kas retai buna mano aplinkoj biggrin.gif
Atsakyti
Laukiu Majesty Peacoat Tall 12 d., bet nelabai 2ia kam tokie dydžiai aktualūs laugh.gif
Atsakyti
Aciu uz atsiliepimus del Peacoat, kol galvojau apie dydzius beliko tik 12 - ir antra diena mazesniu dydziu neismeta...
Manau-kad bandysiu 4 - su 6 esu pralosus ne karta...
Atsakyti