Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew tema

QUOTE(troliuke @ 2016 02 24, 18:08)
Gal galit nuoroda imesti  4u.gif

tai kad ju dar ir dabar yra:
Cocoon 4u.gif
Atsakyti
Tai siandien majesty nebuvo doh.gif Uzsake man juoda cocoon. Nors gal buciau norejusi kokio smelio sp. ar zalio.

Del sijonuko zip-su uztrauktuku-tai su 165 cm turiu petite.. Tikrai nera trumpas ar skeltukas aukstai.. Zemiau keliu pats sijonas, o skeltukas ciut virs keliu. Regular man butu per ilgas, uztrauktukas prasidetu gal zemiau keliu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 24 vasario 2016 - 18:43
QUOTE(madmuazele @ 2016 02 24, 20:04)
Tai siandien majesty nebuvo doh.gif  Uzsake man juoda cocoon. Nors gal buciau norejusi kokio smelio sp. ar zalio.

Del sijonuko zip-su uztrauktuku-tai su 165 cm turiu petite.. Tikrai nera trumpas ar skeltukas aukstai.. Zemiau keliu pats sijonas, o skeltukas ciut virs keliu. Regular man butu per ilgas, uztrauktukas prasidetu gal zemiau keliu..

koki didi turite?
Atsakyti
QUOTE(Vitro @ 2016 02 24, 19:33)
koki didi turite?

10 petite..
Papildyta:
QUOTE(madmuazele @ 2016 02 14, 09:13)
As ir norejau prisideti prie pagyru siam sijonui. Is pradziu dvejojau labai del uztrauktuko, bet .. gerai, kad uzsisakiau.
Turiu su klubais 100-102 cm ir 165 cm ugiu P10 idealiai.
Petite sijonuko ilgis 60 cm.

Va zinute ape ilgi jo.
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2016 02 24, 21:38)
10 petite..
Papildyta:
Va zinute ape ilgi jo.

as pilka cocoona paemiau 8 dydi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitro @ 2016 02 24, 19:42)
as pilka cocoona paemiau 8 dydi  4u.gif

Manau geras bus smile.gif
Labai myliu cocoona.. Isvis fantastiski jcrew paltukai wub.gif
Papildyta:
QUOTE(regal @ 2016 02 24, 16:08)
Aš turiu, superiniai batai. Vaikščioju jau 2 pilnus sezonus. Oda stora, tvirta, kokybė tikrai labai gera. Dėl dydžio, tai sakyčiau, kal kokia puse dydžio didinti.

Oi oi kaip faina.. wub.gif Realiai jei 8 nesioju- reiskia galima bandyt imt 7,5?!
Atsakyti
QUOTE(Vitro @ 2016 02 24, 19:42)
as pilka cocoona paemiau 8 dydi  4u.gif

Idomu bus palyginti drinks_cheers.gif
Jei tiks-noreciau dar ryskaus kokio. wub.gif
Atsakyti
Gal kuri turi šio paltuko 8T arba 10 T dydį ir galėtumėte pamatuoti? Vis tiek tikiuosi jį pagauti. https://www.jcrew.co...FromSearch=true
Atsakyti
QUOTE(-_erinija_- @ 2016 02 24, 21:58)
Manau geras bus smile.gif
Labai myliu cocoona.. Isvis fantastiski jcrew paltukai wub.gif

netturiu nei vieno, tai uztat neramu blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas, ne visai į temą, bet negaliu nepasidalinti mintim. Pamačiau, kad viena mergina pardavinėja mano norimą įsigyti drabužėlį iš J.Crew, kadangi forume atsakymų nebuvo, parašiau į až, tai gavau atsakymą, kad ko apsimetinėju, kad pirksiu, nes vistiek nepirksiu. Bet argi diskusijos šioje temoje ir forumas ne tam skirtas, kad išsiaiškinti dėl dominančių klausimų? Tiesą pasakius nustebau, nes ir pati dažnai gaunu žinučių dėl patarimo, o praeitą savaitę kita mergaitė dėl ilgo palto net pati pasisiūlė atsiųsti realių foto.
Atsakyti
QUOTE(Juorita @ 2016 02 25, 08:53)
Labas rytas, ne visai į temą, bet negaliu nepasidalinti mintim. Pamačiau, kad viena mergina pardavinėja mano norimą įsigyti drabužėlį iš J.Crew, kadangi forume atsakymų nebuvo, parašiau į až, tai gavau atsakymą, kad ko apsimetinėju, kad pirksiu, nes vistiek nepirksiu. Bet argi diskusijos šioje temoje ir forumas ne tam skirtas, kad išsiaiškinti dėl dominančių klausimų? Tiesą pasakius nustebau, nes ir pati dažnai gaunu žinučių dėl patarimo, o praeitą savaitę kita mergaitė dėl ilgo palto net pati pasisiūlė atsiųsti realių foto.

Manau visa esme ir yra neapsimetineti, kad ketini pirkti. Tokiu atveju ir prasau tik konsultacijos del dydzio, ir pati geranoriskai atsakau i analogiskus prasymus. Jei saziningai elgiesi, tai paprastai sulauki malonaus issamaus atsakymo. O milijonas klausimu vaidinant, kad pirks, kai puikiai zinai, kad net neketina, tikrai gali truputi suerzinti, taip matyt nutiko ir siai pardavejai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saturday @ 2016 02 25, 11:10)
Manau visa esme ir yra neapsimetineti, kad ketini pirkti. Tokiu atveju ir prasau tik konsultacijos del dydzio, ir pati geranoriskai atsakau i analogiskus prasymus. Jei saziningai elgiesi, tai paprastai sulauki malonaus issamaus atsakymo. O milijonas klausimu vaidinant, kad pirks, kai puikiai zinai, kad net neketina, tikrai gali truputi suerzinti, taip matyt nutiko ir siai pardavejai smile.gif

Tas ir yra, kad buvo parašyta, kad neapsisprendziu dėl dydžio ir paprašiau jos pagalbos. Na bet visokių žmonių yra smile.gif
Atsakyti