Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew tema

QUOTE(enura @ 2016 02 20, 09:58)
Pradejau naudotis Rastafarino "katalogu"   biggrin.gif ir va ka radau. Toks juokas paeme. Cia rasyta 2010m ! Manau mes (ir ne tik mes, amerikonkos taip pat) dabar apie ta pati burbam  biggrin.gif nors situacija pasikeite is esmes per tuos 5-6 metus ...
mums dabar ju kainas ir kokybe...  rolleyes.gif
ir dar nustebau, kad net 2009m. nuorodos veikia iki siol  bigsmile.gif man kai kurios is praeitu metu jau nebeveikia....

drinks_cheers.gif
Aš irgi pi tas temas palandžiojau. Dar reiks rimčiau prisėst, nes ten vietom lb patogiai nuorodų pridėta. Bet man ne visos veikė. Labai įdomu tie senrsnių kolekcijų komentarai. Dėl kokybės tai čia nu super komentarą atkapstei! Turbūt galima daryt prielaidą, kad geriausia kokybė buvo 1993 ! biggrin.gif

Man dbr Crew renesansas biggrin.gif Tik nieko doro nepapildo šiom dienom :/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 20 vasario 2016 - 10:24
QUOTE(rastafarinas @ 2016 02 20, 10:22)
*Dėl kokybės tai čia nu super komentarą atkapstei! Turbūt galima daryt prielaidą, kad geriausia kokybė buvo 1993 !  biggrin.gif

**Man dbr Crew renesansas  biggrin.gif Tik nieko doro nepapildo šiom dienom :/

*pagal ankstesnes kainas, tai kokybe lux buvo. Dabar tik kad nuolaidu daug buna ir net iki 60% (ar 70% g.gif ) !

**ir as pasiblaskiau pasiblaskiau po visas firmas ir stilius, nuo RL iki Free People, ir vis tik nusprendziau kad JCrew geriausia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2016 02 20, 10:39)
*pagal ankstesnes kainas, tai kokybe lux buvo. Dabar tik kad nuolaidu daug buna ir net iki 60% (ar 70%  g.gif ) !

**ir as pasiblaskiau pasiblaskiau po visas firmas ir stilius, nuo RL iki Free People, ir vis tik nusprendziau kad JCrew geriausia  thumbup.gif

Ir -75% buvo vienu momentu! Tada kashmyriniu tee prisisienavau lotuliukas.gif thumbup.gif ir visai patenkinta kokybe..

Tikrai, Jcrew geriausia ir man.. wub.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
O aš perėjau Jcrew, Free People, Ralph Lauren, bet kol kas apsistojau ties Ann Taylor smile.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2016 02 20, 10:39)
*pagal ankstesnes kainas, tai kokybe lux buvo. Dabar tik kad nuolaidu daug buna ir net iki 60% (ar 70%  g.gif ) !

**ir as pasiblaskiau pasiblaskiau po visas firmas ir stilius, nuo RL iki Free People, ir vis tik nusprendziau kad JCrew geriausia  thumbup.gif

drinks_cheers.gif FP tai man labai nepraktiški pasirodė. Vasarai tai super, šiaip tikrai nuostabaus grožio rūbai [kaino irgi tokios, na, kažkiek verčiančios apmąstyti pirkinio reikalingumą smile.gif]. Bet kai tos vasaros pas mus tiek, tai... Išsiverčiu kad ir su promod smile.gif.

O RL liuks, bet spalvų ne tiek, kiek pas Criu smile.gif

QUOTE(-_erinija_- @ 2016 02 20, 10:44)
Ir -75% buvo vienu momentu! Tada kashmyriniu tee prisisienavau lotuliukas.gif  thumbup.gif  ir visai patenkinta kokybe..

Tikrai, Jcrew geriausia ir man..  wub.gif  drinks_cheers.gif

Tikrai net -75 buvo? Jau net pamiršus - visą laik maniau, kad tada buvo "tik" -70 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dewofsoul @ 2016 02 20, 11:32)
O aš perėjau Jcrew, Free People, Ralph Lauren, bet kol kas apsistojau ties Ann Taylor smile.gif

drinks_cheers.gif AT irgi labai gerai papildo JCrew. Bet as ju dydziu dar nelabai perpratau, tai kol kas tik viena kita daikta bandziau. bet gera firma, man irgi patiko, ypac su didelem nuolaidom biggrin.gif

QUOTE(rastafarinas @ 2016 02 20, 11:33)
drinks_cheers.gif FP tai man labai nepraktiški pasirodė. Vasarai tai super, šiaip tikrai nuostabaus grožio rūbai [kaino irgi tokios, na, kažkiek verčiančios apmąstyti pirkinio reikalingumą smile.gif]. Bet kai tos vasaros pas mus tiek, tai... Išsiverčiu kad ir su promod smile.gif.

FP vasarai tikrai thumbup.gif uzpraeita vasara kai karsta buvo tai labai praverte sukneles, o ir kelionese jos super. Tik va kai tikrai tik 2-3 men per metus reikia tai uztenka ka turiu ir kazkaip dingo poreikis daznai pirkt rolleyes.gif kaina tai tikrai ne uz kokybe, bet uz originaluma/isskirtinuma biggrin.gif

RL man kol kas tik dzinsai geri, o visa kita man mieliau kitu brand'u. Nors kokybe ju rubu tikrai
gera drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2016 02 20, 11:39)

as lygiai taip pat, nes buvau padariusi kokiu 1 metu pertrauka, kai supratau, kad spintoje 80% j.crew. O dabar kai vel issitraukiu J.Crew rubeli pirkta pries kokius 2-3 metus, nepelnytai pragulejusi spintoje, vel jis man tinka, patinka, mielai nesiojasi ir supratau, kad vis tik ju kokybe, stilius ir modeliai ilgaamziai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pgituke @ 2016 02 20, 11:54)
as lygiai taip pat, nes buvau padariusi kokiu 1 metu pertrauka, kai supratau, kad spintoje 80% j.crew. O dabar kai vel issitraukiu J.Crew rubeli pirkta pries kokius 2-3 metus, nepelnytai pragulejusi spintoje,  vel jis man tinka, patinka, mielai nesiojasi ir supratau, kad vis tik ju kokybe, stilius ir modeliai ilgaamziai  thumbup.gif

va va tikrai ne fast fashion drinks_cheers.gif o ir ankstesnes ir dabartines kolekcijos puikiai dera tarpusavyje. Aisku yra supermadingu rubu, kurie isies is mados, bet perkant labiau klasikinius, tai galima nesioti metu metus. Aisku, nusibosta, bet tada galima bandyt parduot arba pamarinuot spintoj ir po kiek laiko, pasiilgus, issitraukt vel biggrin.gif
Atsakyti
Gal kuri pirkot ir jau gavot bei galit pakomentuoti Patio pant in violet poppy
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2016 02 20, 11:33)
Tikrai net -75 buvo? Jau net pamiršus - visą laik maniau, kad tada buvo "tik" -70  biggrin.gif

Buvo buvo biggrin.gif 2015-08-11
40% OFF SELECT FULL-PRICE STYLES & EXTRA 40% OR 75% OFF FINAL SALE STYLES

Tee tada vietoj 100$_ tik 25$ tekainavo.. Ir siaip visko nerealiom kainom buvo biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -_erinija_-: 20 vasario 2016 - 14:49
QUOTE(rastafarinas @ 2016 02 20, 13:43)
Gal kuri pirkot ir jau gavot bei galit pakomentuoti  Patio pant in violet poppy
smile.gif

Man labai grazus medziagos rastas wub.gif Na, bet ilgis , tai nei sis , nei tas g.gif ax.gif
Papildyta:
QUOTE(-_erinija_- @ 2016 02 20, 15:49)
Buvo buvo biggrin.gif  2015-08-11
40% OFF SELECT FULL-PRICE STYLES & EXTRA 40% OR 75% OFF FINAL SALE STYLES

Tee tada vietoj 100$_ tik 25$ tekainavo.. Ir siaip visko nerealiom kainom buvo biggrin.gif thumbup.gif

Buvo buvo, prisimenu drinks_cheers.gif Tik as nei vieno rubelio, sau tinkamo nesugebejau surast biggrin.gif Paemiau tik kriksto dukrai dzemperiuka ir viskas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2016 02 20, 14:54)
Man labai grazus medziagos rastas wub.gif  Na, bet ilgis , tai nei sis , nei tas   g.gif  ax.gif
Papildyta:
Buvo buvo, prisimenu  drinks_cheers.gif  Tik as nei vieno rubelio, sau tinkamo nesugebejau surast  biggrin.gif  Paemiau tik kriksto dukrai dzemperiuka ir viskas  ax.gif

As tasyk puodeliu nuostabiu latte papirkau- nerealus- tikrai skanesne kava is ju! lotuliukas.gif gal kad jcrew wub.gif bet ir siaip issirtiniai, neperkrauti, delikanti labai... ax.gif net puodeliai wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -_erinija_-: 20 vasario 2016 - 14:59