Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew tema

Merginos, kurios jau ilgiau nesiojat/valet populiaruji puostais peciais su uztrauktuku nugaroj vilnoni megztinuka, gal galit pakomentuot kokybe? Ar nesiburbuliuoja, nesivelia?

Aciukas smile.gif

https://www.jcrew.co...PDP=1#un_review
Atsakyti
QUOTE(-_erinija_- @ 2016 02 18, 17:00)
Mano D biust- visai neblogai atrodo- niekas neatstoja. O ir kisenes man patogios- atardysiu ir patenkinta nesiosiu:)

Cocoon pocket pirkau uz 63,99 cool.gif
user posted image

Koks gražus šitas man ir kaina superinė wub.gif thumbup.gif
Nesekas man dar taip medžioklėje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2016 02 18, 16:27)
Vitro, man atrodo, kad nelabai tinkamas, nebent pečiai platūs gal, nes kaip pavyzdys, man tinka 10 dydis paltų iš jcrew, mano pečiai siauri, kazkaip tinka man jcrew paltu fasonas, dabar cia 10- peciai man jau vos ne stovi, per krutine verzia, norint, kad gerai but, reiktu 12, bet tada ties peciais jau skesciau

Nzn, peciai tikrai nera siauri pas mane, bet Kazkaip nepasimatavus bijocau pirkt. g.gif

QUOTE(gretuxxx @ 2016 02 18, 17:24)
Galima palikt uzsiutas, vis tiek nepatogu taip aukstai rankas kist.  biggrin.gif
Mano pacios D krutine, lyg ir ne visai maza, ir atrodo visai neblogai tas paltukas gulismile.gif

Jums labai graziai paltukas thumbup.gif
QUOTE(-_erinija_- @ 2016 02 18, 18:00)
Mano D biust- visai neblogai atrodo- niekas neatstoja. O ir kisenes man patogios- atardysiu ir patenkinta nesiosiu:)

Cocoon pocket pirkau uz 63,99 cool.gif
user posted image

Bet kad jus visos pacios kudos kaip nendres, tai ir ta krutine nieko tokios blush2.gif
O cocoon nuostabus, kada ir kaip juos pagaut uz tokias kainas g.gif blink.gif

Aciu visoms pasisakiusioms 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Zakinta @ 2016 02 18, 23:27)
Merginos, kurios jau ilgiau nesiojat/valet populiaruji puostais peciais su uztrauktuku nugaroj vilnoni megztinuka, gal galit pakomentuot kokybe? Ar nesiburbuliuoja, nesivelia?

Aciukas smile.gif

Dar nevaliau. buvau uzsidejus tik per Kaledas, bet ant rankoviu matosi jau kad nesiotas doh.gif Jauciu nepanesiosi jo taip kaip merinuka koki rolleyes.gif
Atsakyti
mergaites gal turit nuorodele siu saliku? Ar realia foto, kokio jie dydzio ir kaip atrodo? ax.gif
user posted image
Atsakyti
https://www.jcrew.co...E7643/E7643.jsp
Atsakyti
QUOTE(pgituke @ 2016 02 19, 15:52)
mergaites gal turit nuorodele siu saliku? Ar realia foto, kokio jie dydzio ir kaip atrodo? ax.gif
user posted image

Praeitoj temoj Ilka rodės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(šviesi lapė @ 2016 02 19, 16:46)
Praeitoj temoj Ilka rodės smile.gif

Aciu mergaites aciuks.gif einu ieskot

kaip idomiai hautelook, com imete factory rubeliu, ir truputi ant modeliu yra, nes mane kartais erzina, kad Factory nera foto ant modeliuku rolleyes.gif

https://www.hautelook.com/events/all
Atsakyti
QUOTE(bumbyte @ 2016 02 18, 12:25)
As pvz pirkau uz 74$_ tai uz kiek parduoti man,- jei netiko..? Man gavosi jis beveik 100eur. Pardaviau i minusa ciut, nes noriu tinkamo.. Tik taip nesiseka nupirkti doh.gif  kazi ar dar bus , kad ir po 70.. verysad.gif

Vat butent drinks_cheers.gif
Pas mane tokia pati situacija, pirkau anksciau siek tiek, o ta pasakiska kaina praktiskai nebuvo imanoma pagauti reikiamo dydzio doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(varlyte3 @ 2016 02 19, 18:35)
Vat butent  drinks_cheers.gif
Pas mane tokia pati situacija, pirkau anksciau siek tiek, o ta pasakiska kaina praktiskai nebuvo imanoma pagauti reikiamo dydzio  doh.gif  verysad.gif

tai ir aš pirkau už 74, bet antro jau nepirkčiau už tiek, va už 34-tai taip, pasiimčiau dar bent kelis, na nebent kažkam kam tinka jis kaip nulietas-tada taip verta jį ir brangiau pasiimt
Atsakyti
QUOTE(šviesi lapė @ 2016 02 18, 09:44)
Labai bobutiškas blush2.gif

Jei rimtai pamatysit kokį ružavą ar žydrą 12 d., davai imkit, pažadu perpirkt 4u.gif

QUOTE(dives @ 2016 02 18, 10:06)
nu cia daug ziuriu norinciu didesniu dydziu(sorry, nerandu Lt kalbos), net keista, iprastai dydis nepopuliarus,

Aš ne visai į temą, bet jei kuriai norisi ryškaus didesnio dydžio paltuko, turiu pardavimui superinį iš Talbots. Kokybė nereali, paltukas su thinsulate pašiltinimu, šiltas, švelnus, bet gerokai padidintas. Atitinka Jcrew 10-12 dydžius smile.gif Keletą kartų išėjau su juo, bet vis tik per didelis..

user posted image

QUOTE(Zakinta @ 2016 02 18, 21:27)

Aciukas smile.gif

Nešiojau jau nemažai. Kažkiek burbuliukų atsirado, bet jis burbuliuojasi stambiai - lengva nurinkti ir vėl gerai atrodo. Nėra taip, kaip kiti nusivelia vientisai ir nėra kaip sutvarkyti. Beje, jis 100 proc. merino vilnos, nežinau kodėl jcrew tas neparašyta.
Atsakyti
QUOTE(Ilka* @ 2016 02 19, 22:44)

Nešiojau jau nemažai. Kažkiek burbuliukų atsirado, bet jis burbuliuojasi stambiai - lengva nurinkti ir vėl gerai atrodo. Nėra taip, kaip kiti nusivelia vientisai ir nėra kaip sutvarkyti. Beje, jis 100 proc. merino vilnos, nežinau kodėl jcrew tas neparašyta.

Va ir as siandien vienai forumietei sakiau, kad jei ir atsiranda keli susivelimai, tai tiesiog pirstaisnuimi, nereikia sukuot kaip kasmyru drinks_cheers.gif
Atsakyti
Pradejau naudotis Rastafarino "katalogu" biggrin.gif ir va ka radau. Toks juokas paeme. Cia rasyta 2010m ! Manau mes (ir ne tik mes, amerikonkos taip pat) dabar apie ta pati burbam biggrin.gif nors situacija pasikeite is esmes per tuos 5-6 metus ...

QUOTE(sigizmundas @ 2010 01 06, 22:08)
As netycia uzejau (ieskodama atsiliepimu apie visai kita firma) nemazai visokiu Jcrew faniu blogu...o tu faniu pasirodo pilna Amerikoj thumbup.gif
Tai buvo pasisakymas apie sios firmos kasmyrinius megstukus, deja atsiliepe pirkeja neigiamai...labai greitai nusinesioja ir susibumbuliuoja, o kaina didele. Plius ta fane isitikinusi, kad anksciau buvo geresne kokybe ir net dydziai atitikdavo.

mums dabar ju kainas ir kokybe... rolleyes.gif

ir dar nustebau, kad net 2009m. nuorodos veikia iki siol bigsmile.gif man kai kurios is praeitu metu jau nebeveikia....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo enura: 20 vasario 2016 - 10:00