Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew tema

QUOTE(dives @ 2016 02 18, 12:06)
nu cia daug ziuriu norinciu didesniu dydziu(sorry, nerandu Lt kalbos), net keista, iprastai dydis nepopuliarus, galejau prisipirkt-maciau tikrai ir 10 ir 12 gera kaina, bet pabijojau, kad nusipirksiu ir nebus kur det, jei netiks, nes normalu palta uz 100-150 nebeimanoma parduot cia...nu dabar aziotazas su jais, po 100 kaina, as tai nepirksiu uz tiek, palauksiu-kol praeis banga

Ar man tik atrodo, ar tas paltukas netinkamas su didesne krutine? rolleyes.gif Kiek pasiziurejau nuotrauku, tai tos kisenes virsuje issikecia kazkaip? g.gif

Dar kitas klausimas, kokia yra normali cocoon kaina? uz kiek pirke esat? ax.gif Aciu is anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitro @ 2016 02 18, 14:13)
Ar man tik atrodo, ar tas paltukas netinkamas su didesne krutine?  rolleyes.gif Kiek pasiziurejau nuotrauku, tai tos kisenes virsuje issikecia kazkaip?  g.gif 

Dar kitas klausimas, kokia yra normali cocoon kaina? uz kiek pirke esat? ax.gif  Aciu is anksto 4u.gif

Aš tai sakyčiau, kad "normali" kaina yra darbartinė, o anksčiau vienu metu buvo "suuuuper" kaina, už kurią kelioms merginoms pasisekė nusipirkt blush2.gif
Atsakyti
Vitro, man atrodo, kad nelabai tinkamas, nebent pečiai platūs gal, nes kaip pavyzdys, man tinka 10 dydis paltų iš jcrew, mano pečiai siauri, kazkaip tinka man jcrew paltu fasonas, dabar cia 10- peciai man jau vos ne stovi, per krutine verzia, norint, kad gerai but, reiktu 12, bet tada ties peciais jau skesciau
Atsakyti
QUOTE(Vitro @ 2016 02 18, 13:13)
Ar man tik atrodo, ar tas paltukas netinkamas su didesne krutine?  rolleyes.gif Kiek pasiziurejau nuotrauku, tai tos kisenes virsuje issikecia kazkaip?  g.gif 

Galima palikt uzsiutas, vis tiek nepatogu taip aukstai rankas kist. biggrin.gif
Mano pacios D krutine, lyg ir ne visai maza, ir atrodo visai neblogai tas paltukas guli. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2016 02 18, 12:39)
Sveikos merginos,  smile.gif

Prieš kurį laiką gimė tokia idėja, kurios rezultatą štai matote apačioje  smile.gif .
Tikiuosi, jog šis senų temų surinkimas bus įdomus, patenkins smalsumą ir kam nors gal net prikels nostalgiškus prisiminimus smile.gif.

Rastafarinai, SUPER thumbup.gif Didziulis darbas! cool.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2016 02 18, 16:47)
Rastafarinai, SUPER  thumbup.gif Didziulis darbas!  cool.gif

... TIKRAI thumbup.gif
Ačiū už idėją ir skirtą laiką! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitro @ 2016 02 18, 13:13)

Dar kitas klausimas, kokia yra normali cocoon kaina? uz kiek pirke esat? ax.gif  Aciu is anksto 4u.gif

Mano D biust- visai neblogai atrodo- niekas neatstoja. O ir kisenes man patogios- atardysiu ir patenkinta nesiosiu:)

Cocoon pocket pirkau uz 63,99 cool.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -_erinija_-: 18 vasario 2016 - 16:19
QUOTE(-_erinija_- @ 2016 02 18, 13:00)

Cocoon pocket pirkau uz 63,99 cool.gif
user posted image

O kada pirkot? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-_erinija_- @ 2016 02 18, 17:00)
Mano D biust- visai neblogai atrodo- niekas neatstoja. O ir kisenes man patogios- atardysiu ir patenkinta nesiosiu:)

iš tikro tai nuo sudėjimo priklauso, prie palto atsiliepimai irgi labai įvairūs, vienos labai giria, kitos labai peikia
Atsakyti
QUOTE(troliuke @ 2016 02 18, 17:19)
O kada pirkot?  4u.gif

Pries pusmeti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(dives @ 2016 02 18, 17:20)
iš tikro tai nuo sudėjimo priklauso, prie palto atsiliepimai irgi labai įvairūs, vienos labai giria, kitos labai peikia

drinks_cheers.gif sutinku, bet vienareiksmiskai irgi negalim sakyti, kad didzia(.)(.) netinkamas modeliuks ax.gif
Atsakyti
Nauja Kriu isparduotuve
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2016 02 18, 13:03)
Liuks mintis, aciu uz darba

QUOTE(enura @ 2016 02 18, 15:47)
Rastafarinai, SUPER  thumbup.gif Didziulis darbas!  cool.gif

QUOTE(lauryna50 @ 2016 02 18, 15:50)
... TIKRAI  thumbup.gif
Ačiū už idėją ir skirtą laiką!  mirksiukas.gif

Ačiū user posted image
Kažkaip vis matau tas "ankstesnė tema" / 7 vnt.. Na, galvoju, reikia tvarką iš esmės padaryti biggrin.gif
Atsakyti