Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew tema

QUOTE(gretuxxx @ 2016 02 15, 19:21)
79% wool, 21% nylon. Rankove nuo peties 61cm. Yra skeltukas nugaroj toks nemenkas.  biggrin.gif  Zinau kad panos uzsiuvineja, pas ka klubai platesni, nes skeciasi jis .
I apatines kisenes rankas tik is virsaus galima ikist.  smile.gif

Aciu 4u.gif tai ir gerai, kad nesusigundziau pirkt. Nebent tik tall g.gif Nudevejau visus paltus, o kito neissirenku. Tai kisenes netokios, tai skeltukas ant uzpakalio, tai vyras sukritikuoja.... biggrin.gif ai...
Atsakyti
QUOTE(šviesi lapė @ 2016 02 15, 09:13)
Vienareikšmiškai pasilik geltoną, nėra ko lyginti su pilku drinks_cheers.gif

QUOTE(Dideja @ 2016 02 15, 13:35)
ir pilkas  thumbup.gif  klasika... rolleyes.gif
geriausias variantas butu pasilikti abu biggrin.gif

as uz pilka wub.gif arba uz abu biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Visai nepadedat apsisprest. hihihi.gif
Atsakyti
nors pagalvojau, kad vis tik crew spalvos nepakartojamos, tai bus tu pilku ir kitu firmu, o vat toks geltonas tai turbut tik crew biggrin.gif
na zodziu, cia kaip tai bezdzionei kuri nori ir grazi, ir protinga but rolleyes.gif nes pilkas - protingas pasirinkimas, o vat geltonas - grazu biggrin.gif
Atsakyti
Ar galetumete kas turi Holly megstuka pasakyti ar jis kandantis ar galima be marskinuku po apacia deveti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cocainna @ 2016 02 01, 21:19)
Nu ir man tokie patys drinks_cheers.gif wub.gif  noriu dar pieno spalvos pavasariui,nes planuoju nesioti kaip virsutini ruba,bet nu neimeta tie jcrew'istai,gaili matyt doh.gif  biggrin.gif

Pagavo man si sviesu XS dydi

https://www.jcrew.co...E1545/E1545.jsp

Dabar galvoju ar jis nera laaabai didintas?

Koki dydi Cocainna tu turi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo edicike: 16 vasario 2016 - 12:10
QUOTE(jolanta0417 @ 2016 02 16, 11:26)
Ar galetumete kas turi Holly megstuka pasakyti ar jis kandantis ar galima be marskinuku po apacia deveti?  4u.gif

Ziurint koks jautrumas vilnai apskritai.... smile.gif
Man jis kanda ax.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2016 02 15, 22:29)
nors pagalvojau, kad vis tik crew spalvos nepakartojamos, tai bus tu pilku ir kitu firmu, o vat toks geltonas tai turbut tik crew  biggrin.gif
na zodziu, cia kaip tai bezdzionei kuri nori ir grazi, ir protinga but  rolleyes.gif  nes pilkas - protingas pasirinkimas, o vat geltonas - grazu  biggrin.gif

Grazu grazu wub.gif isparduotuvej kaip tik pardavineja geltona paltuka. Lyg ir 4Tall. Tai man su dydziais mistika doh.gif Gretuxxx rase, kad jos paltuko regular rankove 61, o tall rankove 62 cm... ir per pecius toks siaurokas pasirode, tuo tarpu per krutine vietos daug. Gal ir nupirkciau, bet bijau prasaut doh.gif mano ugis 170 cm, is crew perku dazniausiai 2 regular ir dazniausiai tinka, o su paltais nepasitikiu... va, pas Jus, Enura, lyg irgi klausiau paltuko matmenu, to kokono, tai per krutine irgi daug cm pasirode.... o kad krutines tai neturiu doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2016 02 16, 22:16)
Grazu grazu  wub.gif isparduotuvej kaip tik pardavineja geltona paltuka. Lyg ir 4Tall. Tai man su dydziais mistika  doh.gif Gretuxxx rase, kad jos paltuko regular rankove 61, o tall rankove 62 cm... ir per pecius toks siaurokas pasirode, tuo tarpu per krutine vietos daug. Gal ir nupirkciau, bet bijau prasaut  doh.gif mano ugis 170 cm, is crew perku dazniausiai 2 regular ir dazniausiai tinka, o su paltais nepasitikiu... va, pas Jus, Enura, lyg irgi klausiau paltuko matmenu, to kokono, tai per krutine irgi daug cm pasirode.... o kad krutines tai neturiu  doh.gif  blush2.gif

jeigu klauset to kur dabar parduodu, tai jis oversizinis, ten plocio ismatavimai nelabai ka sako, jis turi buti platesnis, laisvesnis. O krutines ir as neturiu, bet pvz senesnis kokonas arba majesty peacotas tai ir su mazesne gerai ziurisi. Nes as visada imu i didesne puse, kad per uzpakali tilpciau, tai nepasakyciau kad blogai per krutine buvo. O sis tai kazkaip labai jau slouchy ant manes atrodo unsure.gif dar peciai siauri, tai ir rankoves man ilgesnes... gaila, nes spalva nuostabi wub.gif kaip tik velesniam pavasariui butu
Atsakyti
Na kam MAJESTY tinka R0 dydzio- papilde 4u.gif pilkas wub.gif
https://www.jcrew.co...p;bmUID=l93DJrl
user posted image
Atsakyti
QUOTE(-_erinija_- @ 2016 02 17, 15:02)
Na kam MAJESTY tinka R0 dydzio- papilde  4u.gif pilkas  wub.gif
https://www.jcrew.co...p;bmUID=l93DJrl
user posted image

Aš mielu noru paimčiau bet kokios ryškios spalvos 10/12 d. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(šviesi lapė @ 2016 02 17, 15:23)
Aš mielu noru paimčiau bet kokios ryškios spalvos 10/12 d. bigsmile.gif

Aga ir as 10 priglausciau dar koki 1- but gerai flaminginis arba rozinis wub.gif
Seksim- jei ka- imsiu visus kiek bus 10 dydzio lotuliukas.gif Pasidalinsim cool.gif
Atsakyti