Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew tema

QUOTE(Caribian @ 2016 02 13, 11:08)
Mergaites, o to isgirto sijono su uztrauktuku su 95 cm klubais koki dydi imt?

Kita savaite gausiu 6P dydi, galeciau pamatuoti jei noretumet 4u.gif

Carlin, puikiai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramka: 13 vasario 2016 - 15:19
Merginos, turiu klausima g.gif 4u.gif

Issikeiciau as su viena nare savo Martie pant https://www.jcrew.co...E1579/E1579.jsp
Tall2 dydi i Regular 0.

Tai is plocio viskas ok, kaip ir tinka, tik vat del ilgio klaustukas g.gif

Kaip ziurisi toks ilgis? Suprantu, kad jos trumpintos , bet gal vistiek trumpokos man? Aukstakulniu neaviu, tai avesiu tik su balerinomis arba oxfordukais.

Ziurejau , butu dar is ko atleist, mazdaug per 2 pirstus uzlenkta yra... ka daryt ? ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 13 vasario 2016 - 16:09
Dideja, vargsti tu su jcrew kelnemis doh.gif As tokio modelio jau net nebandau schmoll.gif

Mano akimis, per trumpos, norisi siek tiek ilgesniu g.gif Labai nedaug, bet ...

Bet as tik is sio vaizdo sprendziu, is statiskos nuotraukos.
Atsakyti
Ir man atrodo trumpos, bandyk ilgint kiek iseina. smile.gif O kelnes simpatiskos. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2016 02 13, 17:47)
Dideja, vargsti tu su jcrew kelnemis doh.gif As tokio modelio jau net nebandau schmoll.gif

Mano akimis, per trumpos, norisi siek tiek ilgesniu g.gif Labai nedaug, bet ...

Bet as tik is sio vaizdo sprendziu, is statiskos nuotraukos.

QUOTE(gretuxxx @ 2016 02 13, 18:09)
Ir man atrodo trumpos, bandyk ilgint kiek iseina.  smile.gif O kelnes simpatiskos.  bigsmile.gif

dekui uz nuomones, reiks atlenkt kiek imanoma maksimaliai smile.gif
o Tall dydzio ilgis, tai man ilgesnes, nei , kad ant j.crew manikenes buvo, tai irgi nei sis, nei tas biggrin.gif
Atsakyti
Parsinesiau STADIUM-CLOTH MAJESTY PEACOAT, regular 4 dydis.
Ties pazastukais 47cm, mano ugis 167cm.
Emiau dydziu didesni, nei viska is kriu nesioju, galvoju, kad nera jis man didelis. g.gif
user posted image
Atsakyti
O, kiek šiandien pasirodymų smile.gif

Didėja, gal ir trumpokos. Bet atlenkus, manau, būtų pats tas ilgis.

Gretuxxx, tau labai gražiai tinka thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(gretuxxx @ 2016 02 13, 18:34)

Emiau dydziu didesni, nei viska is kriu nesioju, galvoju, kad nera jis man didelis.  g.gif

Grazu ir spalva pavasariui thumbup.gif Jei kiek ir laisvesnis, tai paltukui netrukdo, neatrodo, kad butu per didelis mirksiukas.gif
Atsakyti
gretuxxx, labai.. wub.gif geltona nuostabi spalvyte.. Jei netureciau geltonos CG- 1 nr buciau geltona medziojus.. Labai grazu! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(šviesi lapė @ 2016 02 10, 17:17)
Imkit įprastinį į mažesnę pusę (pvz. aš dėviu 10-12, šio man 12 didokas).

Gavau šį sijoną (kurį apskritai buvau pamiršus, kad esu užsisakius blush2.gif ). Tai su visa atsakomybe pareiškiu: GERESNIO SIJONO GYVENIME NESU TURĖJUS. Jis toooks gražus, ir toks smart, ir taip moteriškai apgula mano 12 dydį, kad kokią savaitę neketinu iš jo išlįsti thumbup.gif
Beje, su 177 cm ūgiu sijonas man baigias pora cm po keliais, tad žemesnėm nei 170 cm siūlyčiau imti petite (nebent mėgstat tokius midi ilgius).
user posted image

šviesi lapė, o su kokiomis apimtimis jus emte sijono 12 dydįm koki reikėtų imti su 105 per klubus ir 170 cm ugio? jie imti Petit?
Atsakyti
QUOTE(Daivute_DV @ 2016 02 13, 21:50)
šviesi lapė, o su kokiomis apimtimis jus emte sijono 12 dydįm koki reikėtų imti su 105 per klubus ir 170 cm ugio? jie imti Petit?

Su 105, turiu petite 12. Dydis tinkamas. Mazesnio nenoreciau
Atsakyti
QUOTE(gretuxxx @ 2016 02 13, 18:34)

Grazi spalva ir visai neatrodo didelis 4u.gif

Grazus batai, is kur? Vis ieskau kazko panasaus, bet tai kulno storis, tai kampas nepatinka doh.gif
Atsakyti