Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew tema

QUOTE(kamiliukas7 @ 2016 02 12, 17:56)
Gavau ta paltuka https://www.jcrew.co...p;bmUID=la2thW_ 0T, su 171cm ugiu rankoves pats tas , nuo peties 61cm, nuo pazasties 47, ir tikrai nenoreciau nei didesnio, nei mazesnio paltuko, nors visus rubus is jcrew nesioju 00, ar 0

Tall dydzio rankove tik 61 cm g.gif Trumpokos , sakyciau...lyg tais Regular 62 cm budavo....
man su 172 cm rankoves butu trumpos, man minimum reiktu bent 63 cm, o idealiu atveju ir 65 cm....ax.gif smile.gif
Papildyta:
QUOTE(-_erinija_- @ 2016 02 12, 18:04)
Dideja, grazu thumbup.gif   wub.gif Megztuko jau ir as noreciau  cool.gif

tai kur cia nenoreti, kai uz tokia kaina buvo... biggrin.gif as pati mielai dar pora spalvu priglausciau ...ir ta ruda...ir ta melsva tokia... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 12 vasario 2016 - 17:57
aciu mergaites 4u.gif na kad reikalingas man Tall, tai vienareiksmiskai, nes 61 rankovyte nuo peties tai tik tik, nes paltuku rankovytes man patinka kai 1cm iki krumpliu lieka. Del dydzio komentaruose tai vienoms pasirode lyg pamazintas, kitoms pats tas, tik prie regular dydzio visos verkia, kad visi pries tai buve peacoat'ai daug grazesni, o man priesingai, visai jie manes negunde, standartiniai klasikiniai, ir tos dideles kisenes tipo nesusipratimas, bet sis man kaip tik jis toks brangus, geras atrodo. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kamiliukas7 @ 2016 02 12, 16:56)
Gavau ta paltuka https://www.jcrew.co...p;bmUID=la2thW_ 0T, su 171cm ugiu rankoves pats tas , nuo peties 61cm, nuo pazasties 47, ir tikrai nenoreciau nei didesnio, nei mazesnio paltuko, nors visus rubus is jcrew nesioju 00, ar 0

gavau ir aš jį. Tik mano P0 dydis. Nešioju 0 arba 00 iš jrew. Tai jį galiu dar ir ant džemperio pasivilkt. Žodžiu dydis pats tas drinks_cheers.gif tik va ir taip matuojuosi, ir anaip... nu ne mano stilius unsure.gif nors spalva turkio labai graži wub.gif pats paltas kokybiškas wub.gif nu bet nelimpa ir tiek biggrin.gif
Atsakyti
Carlin, gal gali pasirodyti? Spalva mano svajoniu wub.gif , buvo man nupirke tokia, bet parduotuve atsauke. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(gretuxxx @ 2016 02 12, 20:12)
Carlin, gal gali pasirodyti? Spalva mano svajoniu  wub.gif , buvo man nupirke tokia, bet parduotuve atsauke.  unsure.gif

Spalva ir man labai wub.gif ir pati medžiaga minkšta, pasiuvimas geras, tik va pats modelis ne mano unsure.gif per daug tvarkingas biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2016 02 12, 22:34)
Spalva ir man labai  wub.gif  ir pati medžiaga minkšta, pasiuvimas geras, tik va pats modelis ne mano  unsure.gif  per daug tvarkingas biggrin.gif

Ir spalva puiki ir dydis kaip tik smile.gif 4u.gif Bet jei nelimpa, tai nelimpa.... ax.gif
Atsakyti
Dideja , kokia pigiausia kaina galima pagauti ta Holly megztuka wub.gif
Atsakyti
Mergaites, o to isgirto sijono su uztrauktuku su 95 cm klubais koki dydi imt?
Atsakyti
QUOTE(zibuteg @ 2016 02 13, 11:57)
Dideja , kokia pigiausia  kaina galima pagauti ta Holly megztuka  wub.gif

as pirkau 34,99 $ - 40%, gavosi 25.86 eu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2016 02 12, 21:34)
Spalva ir man labai  wub.gif  ir pati medžiaga minkšta, pasiuvimas geras, tik va pats modelis ne mano  unsure.gif  per daug tvarkingas biggrin.gif

Fainas nerealiai. Spalva, audinys, faktūra. Ir modelis. Man labai gražu, bet žinoma - subjektyvu :-)
Jums tinka.
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2016 02 12, 21:34)
Spalva ir man labai  wub.gif

Labai puikiai Tau wub.gif
As is senos kolekcijos turiu mineral spalva- labai patenkinta- pavasariskas isskirtinis paltukas thumbup.gif
Pasilik ax.gif

Gavau ir as tall- tai rankoves irgi geros- pamatuosiu idomumui kiek nuo regular skiriasi to pacio dydzio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Caribian @ 2016 02 13, 11:08)
Mergaites, o to isgirto sijono su uztrauktuku su 95 cm klubais koki dydi imt?

Aš imčiau 4.
Atsakyti