Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew tema

QUOTE(Cocainna @ 2015 12 17, 17:42)
Aciu  4u.gif As ji irgi pirkau su papildoma nuolaida bet ne tada kai nukainavo o iskarto tai nepigiai jis man atsiejo,o dabar tai isvis nukainuotas ir dar 50% doh.gif gaudysiu pilkaji 😄 gal pasiseks.
Man siaip irgi ilgiai labai nervuoja nes megstu ilgesnius megztukus nes kelnes zemintu nesioju liemeniu,tai as jau jo nebeuzdesiu su dzinsiukais  unsure.gif

Ir as jau gavau ta juodaji megztuka su puostais peciais, nu nerealus wub.gif Labai puosniai atrodo, tos akutes taip subtiliai zybsi ir prie dzinsu su mano ugiu puikiai bigsmile.gif Medziaga kiek lepi atrodo, manau pumpuruosis, tai teks pataupyt progom, kasdien tikrai netrinsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mimsy @ 2015 12 27, 14:25)
Ir as jau gavau ta juodaji megztuka su puostais peciais, nu nerealus wub.gif Labai puosniai atrodo, tos akutes taip subtiliai zybsi ir prie dzinsu su mano ugiu puikiai  bigsmile.gif Medziaga kiek lepi atrodo, manau pumpuruosis, tai teks pataupyt progom, kasdien tikrai netrinsiu smile.gif

Tikrai vertas nuodemes jis wub.gif Smagu,kad tiko thumbup.gif Na as devejau jau kokius 3k,aisku porai valandu ir pan,tai del kokybes ir liepumo negaliu komentuoti biggrin.gif

As truputi ne i tema,bet gal kuri pirko swarovski zieduka? Kaip su dydziais? Nuolaidas paleido,siaip neperku swarovskio,turiu tikresniu papuosalu,bet vienas ziedukas taip krito i aki ir nezinau kokio dydzio man reikia,S ar M.
doh.gif
Atsakyti
QUOTE(šviesi lapė @ 2015 12 22, 15:15)
Tai dabar noriu dar ir šito (pilko):
user posted image
https://www.jcrew.co...f...&hash=row21
Gal kuri nors turite jį - kaip atsiliepimai? Ir šiaip - pirkt nepirkt į ofisą?
Noriu moteriškų nuomonių ir patrimų ax.gif

Užsakė man MM šį per Kūčias (12 d.)! Jau porą derinių su kablukais sugalvojau - tikiuos, sniegas nutips, kai gausiu švašką, nes per tokį orą su kablukais galima koją išsisukti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(šviesi lapė @ 2015 12 28, 13:22)
Užsakė man MM šį per Kūčias (12 d.)! Jau porą derinių su kablukais sugalvojau - tikiuos, sniegas nutips, kai gausiu švašką, nes per tokį orą su kablukais galima koją išsisukti doh.gif

Tai darbe persiauti galima, ką čia vargt per tą sniegą, ypač jei su auto, tai salone kablai pats tas gulėt ten smile.gif
Atsakyti
Moterys, verta ar ne į darbą:

Kostiumėlis, galvoju, ar bus pakankamai universalus g.gif Kad švarkelį bus galima nešiot ir prie kitų kelnių, tai suprantu, labiausiai dvejoju dėl sijono, kažin toks tikriausiai geriausiai atrodo tik sukišus į jį bliuskutes, ar ne? g.gif Ar nedarkytų figūros su didele krūtine? g.gif Bijau, kad atrodysiu kaip pensininkė doh.gif Nelabai mėgstu kišt tas bliuskutes į vidų biggrin.gif Spiginu akis gal jau mėnesį, vis nežinau, ar verta, ar ne.

Beje, gal kuri turite šį švarką, kiek stipriai jis blizga? Galvoju apie šį, gal universalesnis daiktas į darbą g.gif
Atsakyti
GammaOrionis, as buciau uz kostiumeli mirksiukas.gif Labai grazus, moteriskas, man jis primena Coco Chanel modelius. Toks tiks ir i darba ir i teatra.

Ar nedarkys sijonas figuros su didele krutine, ar taip supratau biggrin.gif Joks sijonas didelei krutinei ne kliutis smile.gif Jei rimtai, tai, aisku, kad ilga palaidine su tokiu sijonu nelabai deres, bet cia gi universali taisykle. Bet gi koks megztukas, pvz jcrew tippi, labai tiks prie tokio sijono, bus jaukus derinys. Kostiumelis pakankamai universalus. Toki svarkeli as mielai deveciau ir prie dzinsu ar kokiu klasikiniu kelniu.

O antras svarkas, nemanau, kad labai blizges, bet siek tiek blizgesio jis tures, kaip raso komentaruose, gal ten sidabrinis siulas isiutas i audini. Manau, bus subtilus blizgesys, kuris nemaiso. Tiktu ir i darba. Svarkas atrodo tikrai universalus, bet eilinis, nebent Jums reikia tokio praktisko eilinio svarko.
Atsakyti
Aš irgi už kostiumėlį. Sijonas aukštu liemeniu, sukišus palaidinę, net labai tinka moterims aukšta krūtine - pabandykit! Mano draugės drabužių dydis 34, o krūtinė - D, tai tik su tokiais pencil su sukištom bliuskutėm vaikšto ir atrodo suuuper (baltas pavydas, žodžiu) 000189.gif
Atsakyti
as labai nusivyliau sia palaidine po skalbimo:
https://www.jcrew.co...E2418/E2418.jsp

po 1 skalbimo ranku rezimu tos juosteles gerokai pasiplove... doh.gif tai negi maikes i valykla nest? doh.gif doh.gif doh.gif

ar cia man vienai taip ar ir kt taip? g.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Su šventėm wub.gif Gavau tą megztuką blizgiais pečiais, tik pilką ir didesnį nei dauguma biggrin.gif Visai jis normaliai ir su 180+. Midi pleated sijonas irgi labai patiko. O su blizgia striuke, kur daug kas pirko, nežinau ką daryti. Pirkau, nes kažkas forume komentavo, kad ji liemenuota, o realiai taip nėra. Nugaroje susimeta kapšas ir labai nekaip atrodo :/ gal kas bandėte taisyti?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2015 12 28, 15:17)
man jis primena Coco Chanel modelius. Toks tiks ir i darba ir i teatra.

Kostiumelis pakankamai universalus. Toki svarkeli as mielai deveciau ir prie dzinsu ar kokiu klasikiniu kelniu.

drinks_cheers.gif grazus kostiumelis wub.gif
Atsakyti
Ilka, megztinis super (ilgis ir viskas) mirksiukas.gif
Atsakyti
Ilka, super atrodai 4u.gif
as gavau megztuka be papuosimu, bet nugaroje uztrauktukas - nu reikia paderinti, nes platu ir trumpas- bet I darbini vakareli pritaikiau ir jauciausi grazi smile.gif
Atsakyti