Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew tema

QUOTE(rastafarinas @ 2016 01 29, 21:10)

- Ech, suprantu... Ir dar du, nu  verysad.gif

Ir šalikas tas tavo ant kiek man fainas, kur parduodi. Tiek kad pati turiu  nesunešioju (ypač kai "ant striukių" persimečiau biggrin.gif], tai tvardausi. Bet tas "boiled wool" tai nežinau, ar aš čia Crew prisižiūrėjau, - nu kaip gražus. Tas standumas. Labai.

... aham, gera skausmo injekcija... lotuliukas.gif blink.gif
Šalis fainuolis, beje, turėjau abejonių ar toks audinys nesivels. Tai ne, nesivelia.
Man atrodo jo pritaikymo problema labai lengvai išsispręs, kai pereisim prie plonesnių paltukų, striukių ir pan. Dabar su pūkinėm ir storais paltais kaip ir nlb, sudėtingiau... bet labiau atšilus, būtų - thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna50 @ 2016 01 29, 22:53)
... aham, gera <...> injekcija...  lotuliukas.gif  blink.gif

Jezus, sorry doh.gif
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2016 01 30, 12:34)
Jezus, sorry  doh.gif 
4u.gif  4u.gif  4u.gif

friends.gif friends.gif friends.gif
Taigi nieko tokio... mirksiukas.gif bent ne du brokai, čia nauji, kokybiški ir gražūs... tai, manau, vienaip ar kitaip išspręsiu situaciją... ax.gif smile.gif

Atsakyti
QUOTE(lauryna50 @ 2016 01 30, 23:18)
friends.gif  friends.gif  friends.gif
Taigi nieko tokio...  mirksiukas.gif  bent ne du brokai, čia nauji, kokybiški ir gražūs... tai, manau, vienaip ar kitaip išspręsiu situaciją...  ax.gif  smile.gif

Pas tave ten visi Crew perliukai supirkti. 4u.gif Labai skoninga viskas, ką pasirodai čia, ar išparduotuvėj pamatau.
Atsakyti
Ikeliu trumpam zadeta, nors nelabai informatyvia wool back zip megztuko foto. Isivaizduoti dydziui ir trumpumui. As 169 cm, dydis m

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyn: 31 sausio 2016 - 10:42
QUOTE(Lyn @ 2016 01 31, 11:37)
Ikeliu trumpam zadeta, nors nelabai informatyvia wool back zip megztuko foto. Isivaizduoti dydziui ir trumpumui. As 169 cm, dydis m

kokia grazi spalva wub.gif

ale gi trumpas be galo... ax.gif
Atsakyti
Lyn, cia tas, kur su uztrauktuku nugaroje?

Spalva tobula wub.gif Ir, matyt, labai malonus, minkstutis ax.gif

Ech, prie jo dar koki A-formos pusta sijona, tai tas trumpumas butu tik privalumas ax.gif

Nors, aisku, cia jau kaip kas megsta.
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2016 01 31, 12:20)

ale gi trumpas be galo...  ax.gif

QUOTE(Aireda @ 2016 01 31, 12:29)

Ech, prie jo dar koki A-formos pusta sijona, tai tas trumpumas butu tik privalumas ax.gif

aha tas pats, as dazniausia nesioju ji ant sukneles A formos juodos. man labai fainas derinys, dar uztrauktuka nugaroje prasegu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyn: 31 sausio 2016 - 11:43
QUOTE(Dideja @ 2016 01 31, 11:20)

ale gi trumpas be galo...  ax.gif

QUOTE(Aireda @ 2016 01 31, 11:29)

drinks_cheers.gif
drinks_cheers.gif

Nuostabi spalva. Dėl trumpumo man irgi privalumas. Ir tas užtrauktukas nugaroje. thumbup.gif
O "ant ilgumo" tą Holly reikia imt biggrin.gif - panašios spalvos, bent jau buvo, man regis išpardvė jau smile.gif

Labai gražu !
Atsakyti
sveikos, ar kas nors pirkote tokį sijoną? gal galite pakomentuoti kaip jis?

My Webpage

pamatavau jo ilgi, tai gaunasi 65 cm, tai man su 170 ugiu butu žemiau kelių, gal kas nors bandėte prikti petit dydi? kaip jis ar tiktu? nes noretusi trumpesnio ar issikreipia vaizdas?

Gal kas nors pirkote toki megztuka?

My Webpage

Ar vertas dėmesio?
Atsakyti
QUOTE(Daivute_DV @ 2016 01 31, 13:40)
sveikos, ar kas nors pirkote tokį sijoną? gal galite pakomentuoti kaip jis?

My Webpage

pamatavau jo ilgi, tai gaunasi 65 cm, tai man su 170 ugiu butu žemiau kelių, gal kas nors bandėte prikti petit dydi? kaip jis ar tiktu? nes noretusi trumpesnio ar issikreipia vaizdas?

Ir aš jį turiu, tai dbr pamačiusi ilgį realyb, imčiau Petite. Mano 170, man tas ilgis biškuti - too much... Bet šiaip super sijonukas.
Už pencil asymetrical Zip sijonuką - 6-7cm ilgesnis... ax.gif
Bet čia jau ne pirmas modelis, kurį šitaip "paailgina". Iš naujesniu, tas su kaspinuku (COLLECTION A-LINE MIDI SKIRT IN ITALIAN WOOL BLEND) kiek iš foto matosi, irgi ilgokas.
Papildyta:
QUOTE(rastafarinas @ 2016 01 31, 06:49)
Pas tave ten visi Crew perliukai supirkti.  4u.gif Labai skoninga viskas, ką pasirodai čia, ar išparduotuvėj pamatau.

Ačiū mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna50: 31 sausio 2016 - 14:04
QUOTE(lauryna50 @ 2016 01 29, 22:53)
Dabar su pūkinėm ir storais paltais kaip ir nlb, sudėtingiau... bet labiau atšilus, būtų -  thumbup.gif

Ot ir ne biggrin.gif aš tą šviesų iš tavęs pirktą net ant Canada Goose nešiojau per šalčius wub.gif wub.gif tooooobulas šalis wub.gif
Atsakyti