Didėja, megztukas aTrodo IDEALIAI
QUOTE(rastafarinas @ 2016 01 29, 15:06)
Didėja, megztukas aTrodo IDEALIAI
Iš paskutinių gavimų laaaabai nudžiugino kombis - ASYMMETRICAL ZIP JUMPSUIT. Geras, svorio turintis ir gražiai krentantis audinys. Manau bus vienas iš mėgstamiausių orams atšilus...
Pask, laabai patiko megstuliai sequin. Bet su jais bais nepasisekė, didinti stiprokai...
O užsakiau abi sp... Audinys toks storokas, lb minkštas ir švelnus. Kašmyras su vilna sudaro 70proc Kas aukštos - tiks... Tik lb atidžiai dydžius reikia rinktis. Man, dėvinčiai S, kartais pasiimu ir M, šio S toks šonuose metasi raukšlės... Liūdesys, noriu XS... Abi sp, beje, gražios (rožinė natūroj sodresnė).
Sveikos, kazkada tai uzklausiau del paltuko, neiks berods neatsiliepe. Bet surizikavau uzsakyti.
Paltas toks: https://factory.jcre...p;bmUID=l7l84.U
Realios foto ner, bet atrodo lygiai taip pat kaip cia: http://www.dallaswar...ue-tweed-coat/#
Pirkau 8 dydi, man tiko. esu 168, M nesioju, per krutine apie 94cm. I 6 manau netilpciau..greiciausiai jau per krutine butu ankstoka..
gal kam pravers info..
Paltas toks: https://factory.jcre...p;bmUID=l7l84.U
Realios foto ner, bet atrodo lygiai taip pat kaip cia: http://www.dallaswar...ue-tweed-coat/#
Pirkau 8 dydi, man tiko. esu 168, M nesioju, per krutine apie 94cm. I 6 manau netilpciau..greiciausiai jau per krutine butu ankstoka..
gal kam pravers info..
Papasakokit apie dydi ir ilgi ASYMMETRICAL ZIP JUMPSUIT
Labai noreciau ir as jo
Labai noreciau ir as jo
QUOTE(Dideja @ 2016 01 29, 13:38)
As irgi turiu ta Tavo ideta ruda maikele Atrodo miela, bet dar dvejoju ar pasiliksiu, labai per ja liemenele svieciasi....arba gal reikia tureti identiskos spalvos kaip maikele zodziu, dar galvosiu
Nude liemenele ir niekas nesisvies.
QUOTE(linamog @ 2016 01 29, 19:28)
Nude liemenele ir niekas nesisvies.
tai, zinok, su nude ir matavausi.... gal per daug sureiksminu...lai svieciasi
QUOTE(lauryna50 @ 2016 01 29, 16:09)
Labai gražus. Apie tą audinį tai taip ir numaniau, bet nu, vieną net nusipirkau jumpsuit [ne Crew, bet ir Crew da rnorėjau - vien dėl to, kad gražūs ] , bet vis dar nežinau ar jis man bus patogus dėl tam tikrų kasdienių procedūrų
Sveikinu ir lauksim pasurodymo
Kaip ir su megztukais lauksim , nes na, ar tikrai taip negražiai atrodo?
Gal ten toks užmanymas, kad laisvesnis būtų?
Nerealiai faini tie megztukai.
Lauryna50, kaip grazu... I ta rompi vis ziuriu.. Ir dar yra vienas dominantis.. man rompiai silpnybe..
Megztuliai - Taip taip turi laisvesni but
Jei vis tik sumastysi parduot- rasyk man, ok?
QUOTE(-_erinija_- @ 2016 01 29, 20:15)
Lauryna50, kaip grazu... I ta rompi vis ziuriu.. Ir dar yra vienas dominantis.. man rompiai silpnybe..
prieky, nuo pažastuko, eina tokia raukšlė, kadangi mezginys toks pakankamai storas, niu mane nervina... pirmas dienas užsidedu-nusiimu... vis bandžiau įtikint, kad nieko baisaus... nepavyko. Vis tiek, jei jau vos užsidėjus ir pažiūrėjus į veidrodį, skubi niusivilkt, reišk tikrai ne tas dydis...
Eirinija, mielai perleisiu, nes bais noriu XS jamt...
Papildyta:
QUOTE(rastafarinas @ 2016 01 29, 20:03)
Labai gražus. Apie tą audinį tai taip ir numaniau, bet nu, vieną net nusipirkau jumpsuit [ne Crew, bet ir Crew da rnorėjau - vien dėl to, kad gražūs ] , bet vis dar nežinau ar jis man bus patogus dėl tam tikrų kasdienių procedūrų
1. Pamperį dėsiuos na, kažkaip aš tuo klausimu ramiai prasisuku... Šio fainas ir audinukas, ir kritimas. Ir universalumas - galima ir aukštakulniais, ir kedukais,ir belen kaip outfit'us susikurti... Dydis, beje, sakyčiau gal į laisvesnę pusę. Nes kitų sijonukų reikia net 8d, nors kiti ir 6ok. Šis 6d visai gerai.
2. Ja, nepatinka, neįtikinau savęs niekaip... bet tikrai tuo klausimu stengiausi
QUOTE(lauryna50 @ 2016 01 29, 19:45)
prieky, nuo pažastuko, eina tokia raukšlė, kadangi mezginys toks pakankamai storas, niu mane nervina... pirmas dienas užsidedu-nusiimu... vis bandžiau įtikint, kad nieko baisaus... nepavyko. Vis tiek, jei jau vos užsidėjus ir pažiūrėjus į veidrodį, skubi niusivilkt, reišk tikrai ne tas dydis...
Papildyta:
1. Pamperį dėsiuos na, kažkaip aš tuo klausimu ramiai prasisuku... Šio fainas ir audinukas, ir kritimas. Ir universalumas - galima ir aukštakulniais, ir kedukais,ir belen kaip outfit'us susikurti... Dydis, beje, sakyčiau gal į laisvesnę pusę. Nes kitų sijonukų reikia net 8d, nors kiti ir 6ok. Šis 6d visai gerai.
2. Ja, nepatinka, neįtikinau savęs niekaip... bet tikrai tuo klausimu stengiausi
Papildyta:
Nu įtikinai. Aš savąjį irgi matyt / gal / galimai [oi tas šžodis iki šiol toks dar neįprastas ] nešiosiu.
--
- Ech, suprantu... Ir dar du, nu
Ir šalikas tas tavo ant kiek man fainas, kur parduodi. Tiek kad pati turiu nesunešioju (ypač kai "ant striukių" persimečiau ], tai tvardausi. Bet tas "boiled wool" tai nežinau, ar aš čia Crew prisižiūrėjau, - nu kaip gražus. Tas standumas. Labai.
Dideja, megztukas labai labai gerai su pilkais dzinsais lux atrodo
Mergaites, gal kuri turite si kasmyriuka, ka gero apie galit pasakyti ar blogo?
https://www.jcrew.co...p;bmUID=la3v8FO
https://www.jcrew.co...p;bmUID=la3v8FO