Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew tema

Didėja, megztukas aTrodo IDEALIAI thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2016 01 29, 15:06)
Didėja, megztukas aTrodo IDEALIAI  thumbup.gif

drinks_cheers.gif

Iš paskutinių gavimų laaaabai nudžiugino kombis - ASYMMETRICAL ZIP JUMPSUIT. Geras, svorio turintis ir gražiai krentantis audinys. Manau bus vienas iš mėgstamiausių orams atšilus... wub.gif
user posted image

Pask, laabai patiko megstuliai sequin. Bet su jais bais nepasisekė, didinti stiprokai... cry.gif
O užsakiau abi sp... Audinys toks storokas, lb minkštas ir švelnus. Kašmyras su vilna sudaro 70proc wub.gif Kas aukštos - tiks... Tik lb atidžiai dydžius reikia rinktis. Man, dėvinčiai S, kartais pasiimu ir M, šio S toks šonuose metasi raukšlės... Liūdesys, noriu XS... Abi sp, beje, gražios (rožinė natūroj sodresnė). angel_sadangel.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikos, kazkada tai uzklausiau del paltuko, neiks berods neatsiliepe. Bet surizikavau uzsakyti.
Paltas toks: https://factory.jcre...p;bmUID=l7l84.U

Realios foto ner, bet atrodo lygiai taip pat kaip cia: http://www.dallaswar...ue-tweed-coat/#

Pirkau 8 dydi, man tiko. esu 168, M nesioju, per krutine apie 94cm. I 6 manau netilpciau..greiciausiai jau per krutine butu ankstoka..

gal kam pravers info..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo orcheja: 29 sausio 2016 - 17:04
Papasakokit apie dydi ir ilgi ASYMMETRICAL ZIP JUMPSUIT wub.gif

Labai noreciau ir as jo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2016 01 29, 13:38)
As irgi turiu ta Tavo ideta ruda maikele smile.gif  Atrodo miela, bet dar dvejoju ar pasiliksiu, labai per ja liemenele  svieciasi....arba gal reikia tureti identiskos spalvos kaip maikele  g.gif  ax.gif  zodziu, dar galvosiu  smile.gif

Nude liemenele ir niekas nesisvies.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2016 01 29, 19:28)
Nude liemenele ir niekas nesisvies.

tai, zinok, su nude ir matavausi.... ax.gif gal per daug sureiksminu...lai svieciasi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna50 @ 2016 01 29, 16:09)
drinks_cheers.gif

Iš paskutinių gavimų laaaabai nudžiugino kombis -  ASYMMETRICAL ZIP JUMPSUIT.

Labai gražus. Apie tą audinį tai taip ir numaniau, bet nu, vieną net nusipirkau jumpsuit [ne Crew, bet ir Crew da rnorėjau - vien dėl to, kad gražūs biggrin.gif ] doh.gif , bet vis dar nežinau ar jis man bus patogus dėl tam tikrų kasdienių procedūrų lotuliukas.gif doh.gif biggrin.gif

Sveikinu ir lauksim pasurodymo 4u.gif
Kaip ir su megztukais lauksim biggrin.gif , nes na, ar tikrai taip negražiai atrodo? g.gif
Gal ten toks užmanymas, kad laisvesnis būtų?

Nerealiai faini tie megztukai.
Atsakyti
Lauryna50, kaip grazu... I ta rompi vis ziuriu.. Ir dar yra vienas dominantis.. biggrin.gif man rompiai silpnybe.. wub.gif

Megztuliai - Taip taip turi laisvesni but drinks_cheers.gif
Jei vis tik sumastysi parduot- rasyk man, ok? wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -_erinija_-: 29 sausio 2016 - 19:18
QUOTE(-_erinija_- @ 2016 01 29, 20:15)
Lauryna50, kaip grazu... I ta rompi vis ziuriu.. Ir dar yra vienas dominantis.. biggrin.gif man rompiai silpnybe.. wub.gif

Megztuliai - Taip taip turi laisvesni but  drinks_cheers.gif 
Jei vis tik sumastysi parduot- rasyk man, ok? wink.gif

prieky, nuo pažastuko, eina tokia raukšlė, kadangi mezginys toks pakankamai storas, niu mane nervina... pirmas dienas užsidedu-nusiimu... vis bandžiau įtikint, kad nieko baisaus... nepavyko. Vis tiek, jei jau vos užsidėjus ir pažiūrėjus į veidrodį, skubi niusivilkt, reišk tikrai ne tas dydis... doh.gif schmoll.gif
Eirinija, mielai perleisiu, nes bais noriu XS jamt...

Papildyta:
QUOTE(rastafarinas @ 2016 01 29, 20:03)
Labai gražus. Apie tą audinį tai taip ir numaniau, bet nu, vieną net nusipirkau jumpsuit [ne Crew, bet ir Crew da rnorėjau - vien dėl to, kad gražūs biggrin.gif ] doh.gif , bet vis dar nežinau ar jis man bus patogus dėl tam tikrų kasdienių procedūrų  lotuliukas.gif  doh.gif  biggrin.gif

Sveikinu ir lauksim pasurodymo  4u.gif
Kaip ir su megztukais lauksim  biggrin.gif , nes na, ar tikrai taip negražiai atrodog.gif
Gal ten toks užmanymas, kad laisvesnis būtų?

Nerealiai faini tie megztukai.

1. Pamperį dėsiuos lotuliukas.gif tongue.gif na, kažkaip aš tuo klausimu ramiai prasisuku... Šio fainas ir audinukas, ir kritimas. Ir universalumas - galima ir aukštakulniais, ir kedukais,ir belen kaip outfit'us susikurti... Dydis, beje, sakyčiau gal į laisvesnę pusę. Nes kitų sijonukų reikia net 8d, nors kiti ir 6ok. Šis 6d visai gerai.
2. Ja, nepatinka, neįtikinau savęs niekaip... bet tikrai tuo klausimu stengiausi bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna50: 29 sausio 2016 - 19:55
QUOTE(lauryna50 @ 2016 01 29, 19:45)
prieky, nuo pažastuko, eina tokia raukšlė, kadangi mezginys toks pakankamai storas, niu mane nervina... pirmas dienas užsidedu-nusiimu... vis bandžiau įtikint, kad nieko baisaus... nepavyko. Vis tiek, jei jau vos užsidėjus ir pažiūrėjus į veidrodį, skubi niusivilkt, reišk tikrai ne tas dydis...  doh.gif  schmoll.gif
Eirinija, mielai perleisiu, nes bais noriu XS jamt...

Papildyta:
1. Pamperį dėsiuos  lotuliukas.gif  tongue.gif  na, kažkaip aš tuo klausimu ramiai prasisuku... Šio fainas ir audinukas, ir kritimas. Ir universalumas - galima ir aukštakulniais, ir kedukais,ir belen kaip outfit'us susikurti... Dydis, beje, sakyčiau gal į laisvesnę pusę. Nes kitų sijonukų reikia net 8d, nors kiti ir 6ok. Šis 6d visai gerai.
2. Ja, nepatinka, neįtikinau savęs niekaip... bet tikrai tuo klausimu stengiausi  bigsmile.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif Nu įtikinai. drinks_cheers.gif biggrin.gif Aš savąjį irgi matyt / gal / galimai [oi tas šžodis iki šiol toks dar neįprastas biggrin.gif] nešiosiu.
--
- Ech, suprantu... Ir dar du, nu verysad.gif

Ir šalikas tas tavo ant kiek man fainas, kur parduodi. Tiek kad pati turiu nesunešioju (ypač kai "ant striukių" persimečiau biggrin.gif], tai tvardausi. Bet tas "boiled wool" tai nežinau, ar aš čia Crew prisižiūrėjau, - nu kaip gražus. Tas standumas. Labai.
Atsakyti
Dideja, megztukas labai labai gerai thumbup.gif su pilkais dzinsais lux atrodo 4u.gif
Atsakyti
Mergaites, gal kuri turite si kasmyriuka, ka gero apie galit pasakyti ar blogo? g.gif

https://www.jcrew.co...p;bmUID=la3v8FO
Atsakyti