Sveikos!
Vakar labai laiminga SM išparduotuvėje perpirkau Schoolboy blazer, 12 d. Įprastai dėviu 10-12 d., turiu labai plačius pečius, bet džiaugiuos, kad šis švarkas net laisvokas, visai nevaržo judesių (kas šiaip švarkams nebūdinga)
Tai dabar noriu dar ir šito (pilko):
https://www.jcrew.co...f...&hash=row21
Gal kuri nors turite jį - kaip atsiliepimai? Ir šiaip - pirkt nepirkt į ofisą?
Noriu moteriškų nuomonių ir patrimų
Vakar labai laiminga SM išparduotuvėje perpirkau Schoolboy blazer, 12 d. Įprastai dėviu 10-12 d., turiu labai plačius pečius, bet džiaugiuos, kad šis švarkas net laisvokas, visai nevaržo judesių (kas šiaip švarkams nebūdinga)
Tai dabar noriu dar ir šito (pilko):
Gal kuri nors turite jį - kaip atsiliepimai? Ir šiaip - pirkt nepirkt į ofisą?
Noriu moteriškų nuomonių ir patrimų
QUOTE(šviesi lapė @ 2015 12 22, 15:15)
Man tai grazus tas antras svarkas, jis toks truputi idomesnis nei pirmas - dabar vieno/dvieju sagu, na kaip pirmasis, labai populiarus. O tas antras gal kiek sunkiau derinamas, kad nebutu nuobodus ivaizdis. Man tai gal net ta zalia alyvuogiu spalva idomesne
QUOTE(šviesi lapė @ 2015 12 22, 14:15)
Sveikos!
Vakar labai laiminga SM išparduotuvėje perpirkau Schoolboy blazer, 12 d.
Vakar labai laiminga SM išparduotuvėje perpirkau Schoolboy blazer, 12 d.
aš irgi esu patenkinta Schoolboy blazer'iu, tik jau rašiau, kad turiu 00 dydį, o norėčiau dar mažesnio nes polaisvis jis man per visur, o aš priešingai - švarkus savo dydžio mėgstu
o vat tas dvieilis švarkas nežinau net nemėgstu dvieilių nei vyriškų, nei moteriškų švarkų bet čia gal mano asmeninės bėdos jei mokant priderinti, gal visai ir gerai atrodytų
Kokie skirtingi komentarai
Jau nusiunčiau užsakymą tam antram - labai tikiuos, kad pagaus, nes kaina superinė.
Man žalias irgi gražus, bet mano dydžio yra tik pilkasis... Na, bus labai universalus bent
Bandysiu derint prie siaurių vilnos kelnių, o ir šiaip, jei bus nuobodus - aš teisininkė, vadinas, būsiu apsirengus teisingai
Jau nusiunčiau užsakymą tam antram - labai tikiuos, kad pagaus, nes kaina superinė.
Man žalias irgi gražus, bet mano dydžio yra tik pilkasis... Na, bus labai universalus bent
Bandysiu derint prie siaurių vilnos kelnių, o ir šiaip, jei bus nuobodus - aš teisininkė, vadinas, būsiu apsirengus teisingai
QUOTE(šviesi lapė @ 2015 12 22, 15:33)
Kokie skirtingi komentarai
Gražūs abu. Nors aš švarkų irgi persisotinus... Norėčiau kokio su gėlėm, margo.
Gal galit to antro švarko nuorodą įdėt? Per ką perkat dabar?
QUOTE(rastafarinas @ 2015 12 22, 21:21)
Gražūs abu. Nors aš švarkų irgi persisotinus... Norėčiau kokio su gėlėm, margo.
Nusiunčiau MM (aš temų neseku, tai nežinau, kada kas atostogauja ), bandė pirkti, bet neleido J. Crew apmokėti... labai gaila, būčiau tokį švarką už 60-70 eur nukovus
šviesi lapė, o schoolboy blazer svarko peciai nekliuna? Man tai jis smagus ir grazus, bet labai jau peciai pastatyti, labai isryskinti. Ji tik viena deveti, po virsutiniais drabuziais man jau jis nepatogus, butent del tu peciu
O ta antra as irgi ziurejau, nors ir nelabai megstu tu dvieiliu. Bet noreciau tos grazios zalios spalvos, tikriausiai vien del spalvos. Pilkas i ofisa butu tikrai praktiskas, solidus, bet siaip man jis nuobodokas.
Seniai jau nebuvo jcrew svarku uz tokia kaina. Man dar labai grazus Regent blazer.
Nusipirkau toki, nors atsiliepimai tai kazkokie keisti
http://thewelldresse...PlaidRegent.png
O ta antra as irgi ziurejau, nors ir nelabai megstu tu dvieiliu. Bet noreciau tos grazios zalios spalvos, tikriausiai vien del spalvos. Pilkas i ofisa butu tikrai praktiskas, solidus, bet siaip man jis nuobodokas.
Seniai jau nebuvo jcrew svarku uz tokia kaina. Man dar labai grazus Regent blazer.
Nusipirkau toki, nors atsiliepimai tai kazkokie keisti
http://thewelldresse...PlaidRegent.png
QUOTE(Aireda @ 2015 12 23, 14:57)
Man jis labai grazus 2 dydi emei? Pakomentuok, prasom, kai gausi
QUOTE(šviesi lapė @ 2015 12 23, 08:14)
Ačiū
QUOTE(Aireda @ 2015 12 23, 13:57)
LABAI gražus
QUOTE(Dideja @ 2015 12 23, 21:10)
Man jis labai grazus 2 dydi emei? Pakomentuok, prasom, kai gausi
Reklamineje nuotraukoje tai grazus Aha, 2 d. emiau.
QUOTE(Aireda @ 2015 12 23, 21:15)
Reklamineje nuotraukoje tai grazus Aha, 2 d. emiau.
O gyvai ne? Ar dar negavai?