Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew tema

QUOTE(ramka @ 2016 01 22, 13:32)
Kaip faina isvyst realiu vaizdu bigsmile.gif
Ilka kaip visad super wub.gif
Ir salikas, ir paltukas thumbup.gif
As tik ilgesni gerokai ir didesni isivaizdavau smile.gif

I trumpesniu megztuku tema ax.gif Gal si kas jau turit? 4u.gif
Reik man prie vilnos sijono priekyje su uztrauktuku, turbut uztrauktuku liga susirgau biggrin.gif
https://www.jcrew.co...color_name=DEEP REDWOOD&isFromSale=true&isNewSearch=true&hash=row4

As turiu plytos spalvos ji. Labai patenkinta. Bet trumpas jis, n0orejau laisvo jo, tai purkau m. Beje jis storas
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2016 01 23, 07:47)
As turiu plytos spalvos ji. Labai patenkinta. Bet trumpas jis, n0orejau laisvo jo, tai purkau m. Beje jis storas

Pasirodykit, Lyn 4u.gif
Turbūt anksčiau pirkot, nes dabar tai nėr.
Man fainai, kad storas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2016 01 23, 10:17)
Pasirodykit, Lyn  4u.gif
Turbūt anksčiau pirkot, nes dabar tai nėr.
Man fainai, kad storas  smile.gif

Pasistengsiu siom dienom padaryti foto. O pirkau pacia pirma diena, kai nukainavo visai. Nes ir brangesne kaina vis ziurejau ir norejau imti
Atsakyti
4u.gif
Ilka, o kos Jsu ugis?
Ant manes jo 6 dydis "more oversized" atrodo.
Bet pritariu, jis superinis, manes neisgasdino apie ji blogi atsiliepimai,
nukoviau ji ir dar rudeni vaiksciojau "stiliova" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Arelija @ 2016 01 23, 17:27)
4u.gif
Ilka, o kos Jsu ugis?

183 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ilka*: 23 sausio 2016 - 22:45
Mergaites, papasakokite, kaip jcrew "tall turner pant in wool"
dydziai? Jei juosmuo 87 cm ir dzinsus iprastai nesioju 38 dydi, koki imti siu kelniu 2 ar 4 ax.gif ?
user posted image
Atsakyti
Mergaiciukes,gal kuri turit sita?Jei turit,pakomentuokit 4u.gif
COLLECTION WOOL TUNIC DRESS
Atsakyti
Merginos, šito Day coat kokį dydį reikia rinktis su 164 ūgiu (petit?), ir eur34 dydžiu (krūtinė 88, klubai 88)? Neturiu jokio palto jcrew , tai neturiu jokio supratimo apie jų dydžius g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Kamelija* @ 2016 01 26, 15:01)
Merginos,  šito Day coat kokį dydį reikia rinktis su 164 ūgiu (petit?), ir eur34 dydžiu (krūtinė 88, klubai 88)? Neturiu jokio palto jcrew , tai neturiu jokio supratimo apie jų dydžius g.gif

Su tokiu ūgiu petite schmoll.gif Man 165 cm petite linijos suknelės ar paltų liemuo prie pažastų būna. O dydis gal 0 g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Philadelpha: 26 sausio 2016 - 17:18
QUOTE(Philadelpha @ 2016 01 26, 19:18)
Su tokiu ūgiu petite schmoll.gif Man 165 cm petite linijos suknelės ar paltų liemuo prie pažastų būna. O dydis gal 0 g.gif

ačiū 4u.gif
turėjau suknelę 00regular šilkinę iš senų kolekcijų, tai tilpau, liemuo irgi aukščiau buvo, bet ten gal toks modelis buvo g.gif

bet sako, kad paltai yra nedidinti ir reikia imt savo dydį , jei 34, tai 4 unsure.gif ar tikrai taip gali būti, suknelė 00, o paltas 4 g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Kamelija* @ 2016 01 26, 21:18)
ačiū 4u.gif
turėjau suknelę 00regular šilkinę iš senų kolekcijų, tai tilpau, liemuo irgi aukščiau buvo, bet ten gal toks modelis buvo g.gif

bet sako, kad paltai yra nedidinti ir reikia imt savo dydį , jei 34, tai 4  unsure.gif  ar tikrai taip gali būti, suknelė 00, o paltas 4  g.gif

As visuomet skaitau atsiliepimus prie rubo ir visuomet rizikuoju. smile.gif Prie sio paltuko raso, kad i mazesne puse jis. As i ji ir ziuriu, bet man arba spalva netinka, arba dydis. Planuoju pirkti sau iprasta 8 ar 10 dydi.
Sioje temoje daug tokiu kudu kaip jus-gal patars jos. biggrin.gif

Beje, sukneles is Jcrew taip pat 8-10 dydi turiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Philadelpha: 26 sausio 2016 - 22:23
QUOTE(*Kamelija* @ 2016 01 26, 21:18)
ačiū 4u.gif

bet sako, kad paltai yra nedidinti ir reikia imt savo dydį , jei 34, tai 4  unsure.gif  ar tikrai taip gali būti, suknelė 00, o paltas 4  g.gif

Na dar labai priklauso kas kaip megsta deveti,as nemegstu baisiai laisvu rubu,imciau sau 4dydi(ir tai pagalvociau ir skaityciau visus atsiliepimus),bet krutine pas mane 89/90cm,vien del jos. Sukneles deviu 0/2 priklauso konkreciai nuo modelio. Jusu atveju imciau 2. g.gif
Atsakyti