Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew tema

QUOTE(Aireda @ 2016 01 21, 22:43)
Is nuotraukos neatrodo biggrin.gif t.y. nesuprasi ax.gif

Gal. Jis kietos medžiagos. Bet pvz. per krūtinę man tik 90 cm, o palte - 56 cm. Nu tikrai nesakyčiau, kad aptemptas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilka* @ 2016 01 21, 23:49)
Gal. Jis kietos medžiagos. Bet pvz. per krūtinę man tik 90 cm, o palte - 56 cm. Nu tikrai nesakyčiau, kad aptemptas smile.gif

Atrodo tvarkingai mirksiukas.gif As tiesiog skaiciau komentaruose, kad kazkoks ziauriai didintas. O siaip koki paltu dydi perki is jcrew?
Atsakyti
Neturiu didelės paltų kolekcijos smile.gif Vieną iš ~6 metų senumo kolekcijos turiu 12 dydžio, bet šiaip rūbus 6-10 dydžio perku.
Atsakyti
QUOTE(Ilka* @ 2016 01 22, 00:00)
Neturiu didelės paltų kolekcijos smile.gif Vieną iš ~6 metų senumo kolekcijos turiu 12 dydžio, bet šiaip rūbus 6-10 dydžio perku.

Aisku, kad nieko neaisku su to palto dydziu biggrin.gif Bet atrodo gerai ir man patinka, kad jis toks mandras, jo sukirpimas idomus.
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2016 01 21, 12:48)
Benettone panašios kainos po jų off'o (koks 30 eur man regis buvo; žiūrėjau, kažkada čia), o pasirinkimas tai kitoks. (nors man vat iš LT ką perku tai benetono megzukai turbūt vieninteliai pagarboj; ai ne, tiesiog vieniteliai ,kuriuos prikdavau  biggrin.gif )

QUOTE(Aireda @ 2016 01 21, 13:02)
Man Benetton irgi patinka. Is vieno oversized ilgo ziema praktiskai neislendu. O stai jcrew ilgu visai nera, gaila. Visi mazuciai, trumpuciai.

o jums Benettono megztukai nekanda g.gif As kiek turejau tai nuo visu kasiausi unsure.gif

QUOTE(Ilka* @ 2016 01 21, 22:40)
Jis ir yra oversized smile.gif Čia 8 dydis.

Grazus paltukas, bet tikrai neatrodo oversize'inis g.gif idomu ant crew manikenes kokio dydzio tada apvilktas g.gif nes zyyymiai didesnis atrodo
Atsakyti
QUOTE(Ilka* @ 2016 01 21, 23:31)
Pasirodysiu truputį smile.gif

Labai grazu, tiek paltukas , tiek salikelis thumbup.gif
Kiek kainavo paltukas ? 4u.gif

QUOTE(Aireda @ 2016 01 22, 00:04)
Aisku, kad nieko neaisku su to palto dydziu  biggrin.gif Bet atrodo gerai ir man patinka, kad jis toks mandras, jo sukirpimas idomus.

drinks_cheers.gif
Man irgi jis labai dailiai sukirptas, toks kitoks . O ir spalva labai jam tinkama wub.gif
Atsakyti
Ilka, graziai atrodot. thumbup.gif
Ir saliko sito laukiu, tik camel spalvos. biggrin.gif
Paltukas tikrai idomaus kirpimo, seniai as ties juo medituoju, tik kad ne kokie atsiliepimai gasdina. unsure.gif
Nera kieta, stovinta vilna? g.gif

Uzmaciau vakaryksciuose "Zmonese", Nicky Hilton ne su JEWELED STRIPED SWING SWEATER? bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
Ilka, labai gražus derinys! Mane ypač šalikas nustebino - puikiai atrodo, o iš internetinės foto jis toks vyriškas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2016 01 22, 07:13)
Labai grazu, tiek paltukas , tiek salikelis  thumbup.gif
Kiek kainavo paltukas ?  4u.gif
drinks_cheers.gif
Man irgi jis labai dailiai sukirptas, toks kitoks . O ir spalva labai jam tinkama  wub.gif

QUOTE(gretuxxx @ 2016 01 22, 09:36)
Ilka, graziai atrodot.  thumbup.gif
Ir saliko sito laukiu, tik camel spalvos.  biggrin.gif
Paltukas tikrai idomaus kirpimo, seniai as ties juo medituoju, tik kad ne kokie atsiliepimai gasdina.  unsure.gif
Nera kieta, stovinta vilna?  g.gif

Vilna kieta, bet švelni. Tokiam modeliui, manau, standus audinys geriau žiūrisi. Dėl atsiliepimų ir aš dvejojau, bet drąsiai vertinčiau 5 žvaigždutėmis smile.gif gal su juo būtų sunkiau mažo ūgio, siaurų pečių merginoms, nes nėra pečių linijos, tai turbūt joms rankovės gaunasi labai ilgos ir tada atrodo, kad per didelis dydis.

Už 90 dol. pagavau smile.gif

QUOTE(šviesi lapė @ 2016 01 22, 11:50)
Ilka, labai gražus derinys! Mane ypač šalikas nustebino - puikiai atrodo, o iš internetinės foto jis toks vyriškas biggrin.gif

Šalikas tikrai superinis wub.gif minkštas, švelnutis, o dydis kaip pusė pledo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(šviesi lapė @ 2016 01 22, 12:50)

Salikas fainas tikrai wub.gif .

As tai megstu vyriskus salikus, kelis turiu butent vyriskus, is vyru skyriaus. Vienas tai su gelytemis biggrin.gif
Atsakyti
Kaip faina isvyst realiu vaizdu bigsmile.gif
Ilka kaip visad super wub.gif
Ir salikas, ir paltukas thumbup.gif
As tik ilgesni gerokai ir didesni isivaizdavau smile.gif

I trumpesniu megztuku tema ax.gif Gal si kas jau turit? 4u.gif
Reik man prie vilnos sijono priekyje su uztrauktuku, turbut uztrauktuku liga susirgau biggrin.gif
https://www.jcrew.co...color_name=DEEP REDWOOD&isFromSale=true&isNewSearch=true&hash=row4
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramka: 22 sausio 2016 - 12:38
QUOTE(Ilka* @ 2016 01 21, 22:31)
Pasirodysiu truputį smile.gif Melton swing coat [...]

Ilka, wow !
Jau išgyrė visos, bet ir aš negaliu tylėti biggrin.gif - Super!
Ir šalikas labai fainas. Man tik jis truputį slepia tą grožį Melton'o, norėčiau vaizdo ir be šaliko biggrin.gif

-Labai gražu! thumbup.gif

Enura - kanda Benettonai. Bet kažkodėl manau, kad ir tas Holly kąstų, nes jis toks soresnis.

Et, Crew nieks neužkabina dabar, bet AT vieną daiktą užsakiau - na, seniai taip laukiau kokio daikto biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(ramka @ 2016 01 22, 12:32)
[...]
I trumpesniu megztuku tema ax.gif Gal si kas jau turit? 4u.gif
Reik man prie vilnos sijono priekyje su uztrauktuku, turbut uztrauktuku liga susirgau biggrin.gif
https://www.jcrew.co...color_name=DEEP REDWOOD&isFromSale=true&isNewSearch=true&hash=row4

Aš neturiu, bet to būtent kur nuorodoje norėjau ir gaudžiau, kol nenuleidau rankų verysad.gif biggrin.gif - Rudo norėjau, bet kiek xxs tiek xxs vis buvo biggrin.gif doh.gif
Fainas.

P.S. Man dabar skeltukų ir A-silueto "liga" biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 22 sausio 2016 - 23:05