Sveikutes, reikia jusu pagalbos noriu jcrew stadium cloth cocoon, koki dydi imti su 92 krutine bei 102 klubais?
Mastau apie 8 dydi..
Gal kas priminsit kaip ten su petite dydziais? 4 regular turbut petite 6 atitiktu
Man labai netinka tokio ilgio sijonai, jei jis yra toks kaip ant manekenes
Kazi petite normaliai ziuresis, neissikraipys pats modeliukas
Kalbu apie auksciau ideta sijonuka
QUOTE(Tiffany @ 2016 01 19, 14:59)
Sveikutes, reikia jusu pagalbos noriu jcrew stadium cloth cocoon, koki dydi imti su 92 krutine bei 102 klubais?
Mastau apie 8 dydi..
Mastau apie 8 dydi..
Teisingai mastot
QUOTE(ramka @ 2016 01 19, 15:03)
Gal kas priminsit kaip ten su petite dydziais? 4 regular turbut petite 6 atitiktu
skaičiau komentarus, tai su 163-165cm perka Petite ir ilgis yra geras. Aš taip pat su 163cm ūgiu galvoju apie PetiteMan labai netinka tokio ilgio sijonai, jei jis yra toks kaip ant manekenes
QUOTE(regal @ 2016 01 19, 21:05)
skaičiau komentarus, tai su 163-165cm perka Petite ir ilgis yra geras. Aš taip pat su 163cm ūgiu galvoju apie Petite
Cia labai graziai tas sijonukas
QUOTE(regal @ 2016 01 19, 23:05)
skaičiau komentarus, tai su 163-165cm perka Petite ir ilgis yra geras. Aš taip pat su 163cm ūgiu galvoju apie Petite
Su 164 cm ūgiu aš sijonus perku tik petite, nes regular man būna per ilgi. Žinoma, visuomet pasižiūriu į sijono ilgį inčais.
Merginos, gal kuri jau turite Holly megztuka https://www.jcrew.co...t...e&hash=row0? Kaip jis ?
Nusiunciau raudona Pagalvojau turetu graziai ziuretis ant baltu marskinuku prie dzinsu ir klasikiniu baltu conversu
Nusiunciau raudona Pagalvojau turetu graziai ziuretis ant baltu marskinuku prie dzinsu ir klasikiniu baltu conversu
QUOTE(linamog @ 2016 01 19, 17:39)
Teisingai mastot
O jeigu per krutine 98 ir per klubus tiek pat?
QUOTE(Dideja @ 2016 01 20, 14:39)
Merginos, gal kuri jau turite Holly megztuka https://www.jcrew.co...t...e&hash=row0? Kaip jis ?
Žiūrėjau žiūrėjau aš tą megztinį, bet nepirkau.
Jūsų nupasakotas derinys liuuks turi atrodyt, jei tik tinka pagal šilumą sluoksniuotas viršus + konversai tam pačiam sezonui
QUOTE(šviesi lapė @ 2016 01 20, 15:29)
Žiūrėjau žiūrėjau aš tą megztinį, bet nepirkau.
Jūsų nupasakotas derinys liuuks turi atrodyt, jei tik tinka pagal šilumą sluoksniuotas viršus + konversai tam pačiam sezonui
oj, pagal siluma man tai tikrai tiks, man nuolatos salta , kad ir pavasari, svarbu su dydziu pataikyt, o conversai odiniai, tai galima pradeti anksciau nesiot (jei kojos nesals ) , nelaukus vasaros
QUOTE(Dideja @ 2016 01 20, 13:39)
Mano nužiūrėto Holly tai vis dydžio nėr (anei S, anei nors M), jau net nusibodo tikrint. Nes kažkaip man tie tippi ir pan. per ploni. O šitas, regis, bent šiltesnis turėtų būt. Ir šiaip fainas.