Įkraunama...
Įkraunama...

Kretingos darželiai

situacija siek tiek dabar kretingoj pasikeite "deka" vienos pleksnes mamos kuri pakele chaju del perpildytu neva grupiu schmoll.gif juk tos grupes tik perpildytos tik ant popieriaus sarasuose.. turejom jau eit nuo geguzes,tai ir nebegalejo priimt nes darzeliai gavo raportus is "auksciau" kad siunciamos komisijos tikrint sarasu..tai va,pakele veja zilvity o pabego pati i azuoliuka doh.gif ,ir kam ji pakenke?tom mamytem kurios ramiai sau laukia eiles su vaikeliu,o ir pati sau nepadejo..juk pavarde tai zino kas paskunde..
Atsakyti
As savaji vedu i lopseli - darzeli "Azuoliukas". Pradejo eiti 2,5 metu. Lopselio aukletoja buvo Birute Statnickiene. Na tikras kosmaras ta aukletoja. Kasdien rasdavo del ko paburnoti: tai per anksti atvedei, tai per velai, tai per anksti atejai pasiimti, tai per velai. Ant mano vyro supyko, kad moters dienos proga neatnese geliu doh.gif tai tokiai moteriai geles nelabai ir priklauso. Nieko gero is jos negirdejau, vaikas nenorejo eiti i darzeli. Atejus vaiko pasiimti, jos balsas girdedavosi is toliausiai. Tokia dzuke ir rekia savo dzukisku akcentu. Nuo tokios aukletojos tai per kilometra reikia begti. Dabar mano vaikas jau eina i darzelio grupe, aukletojos Irena Lukauskiene ir Regina Naraskeviciene. Tikrai saunios aukletojos thumbup.gif tokiom geliu negaila, pluostais gali nesti. Vaikas patenkintas eina, ir jokiu bedu clap.gif
L/D "Zilvitis" teko praktika atlikti su paciais mazaisiais, tai ne koks vaizdelis susidare. Nebepamenu tos aukletojos pavardes, kuri meluodavo tiems verkiantiems mazuliukams, kad eina atvesti ju mamu ir panasiai. Pati verkiau su tais mazyliais. Manau, kad imanoma kazkaip kitaip su jaus uzsiimti, kad nebeverktu. Na, zodziu, pacios mamos turi nuspresti, ko jos mazyliui reikia. Linkiu visoms dideles sekmes, ieskant savo aukseliams mamos pavaduotojos.
Atsakyti
Sveikos mamos, gal kuri turit atsiliepimu apie bajoruose esanti darzeli? g.gif Ten anksciau buvo globos namai. Bet kaip jis is tikro vadinasi, tai nezinau...nors jau 7 metus salia jo gyvenu. blush2.gif
Siaip mano panele eina i "Zibute", nu tikrai labai saunus darzelis, aukletojos geros, visada mielai keliasi ir eina i savo darbeli musu panele smile.gif bet va, problema tame, kad vasara susilauksime seimos pagausejimo, tai bus problemu, kaip didziaja savo panelyte nuvesti ten g.gif O ji jau keliaus i priesmokykline grupe...
Na mamos, gal kas patars ka... g.gif
Atsakyti
Sveiki. Teko girdeti, jog uzsidarys darzeliai vasaros sezonui ir kad teveliai neturi kur palikti vaikuciu doh.gif Esu studente, ieskau aukles darbo per vasara, mielai padeciau jums ir priziureciau jusu vaikucius thumbup.gif Turiu patirties mirksiukas.gif
Galiu atvykti pas jus i namus arba priziureti pas save namuose thumbup.gif
Mano tel. nr. 867697799, arba kreipkites i az ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2009 04 23, 21:05)
Na o aš pasisakysiu apie "Žibutę"-
Į darželį patekom stebuklingai greitai- vos per keletą mėn.  ir be jokių kyšių ar blatų. Kadangi pradėjom vesti nuo pavasario- tai mūsų vaikis 2m. 3 mėn pateko pas 5-čius. Iš pradžių abejojau ar čia gera mintis, bet pasirodė, kad labai gerai- labai sparčiai visko išmoko, pradėjo kalbėt. Iš pradžių auklėtoja pasirodė nelabai, bet paaiškėjo, kad tik garsiakalbė  lotuliukas.gif, o ne pikčiurna. Kitais metais jau ėjo į lopšelio grupę.
Dabar  vaikinas jau lanko pirmą klasę toje pačioje Žibutėje.
Žodžiu ldarželis tikrai geras- ir auklėtojos myli vaikus, ir maitina gerai, o ir jokių rinkliavų nebuvo, nebent patys savanoriškai kokį įdomesnį žaislą Rietave nupirkdavom (o auklėtoja vis norėdavo pinigus grąžinti).
Labai būtų gerai kad ir mažasis ten eiti galėtų (bet po blatu, kad jau vienas brolis lanko blush2.gif gal ir pavyks).

gal galit priminti, kurioje vietoje Kretingoje ta "Zibute" randasi?
Atsakyti
QUOTE(varlius2007 @ 2009 05 19, 17:19)
gal galit priminti, kurioje vietoje Kretingoje ta "Zibute" randasi?

salia menu mokyklos smile.gif
Atsakyti
Mano sunulis lanko VPC "Pasaka" ir esu labai patenkinta rolleyes.gif labai siltas ir jaukus darzelis, aplinka grazi, be to siame darzelyje yra tik viena grupe kur vaikuciai ivairaus amziaus nuo 3 iki kol iseina i paruosiamaja. paruosiamoji grupe ir viena, po uzsiemimu paruosiamojoj jei nera kam paimti vaiko tai jis pereina i salia esancia darzelinuku grupe ir zaidzia su vaikais kol ateina kas pasiimt thumbup.gif o po paruosiamosios vaikas gali eit i i pradine ten pat - vien tas gerai kad visus tuos metus nereik vaikui keist aplinkos ir jam lengviau adaptuotis pradedant pirma klase.
na, aisku ne vienintelis cia toks darzelis, ir Zilvityje taip pat, bet esam ir ten lanke vasaros metu, tai man ten laaaabai nepatiko schmoll.gif o nepatiko tai aukletojos doh.gif jau as pati nesu priekabi prie aukletoju, bet tos kurios buvo tai doh.gif siknos nuo kedes nepakele per visa vasara kad vaika pasitikt blink.gif gerai kad maniskis drasus, bet buvo atvejis kai tikrai atvedziau su asarom nes pargriuvo ir bego kraujukas, jau pati nuploviau, guodziau koki pusvalandi bet ir ilgiau negalejau, i darba reikejo gi, be to zinau saviski kad jei ilgai guosi tai dar daugiau isiverks ir nieko gero nebus schmoll.gif tai ir "pabegau" greit kol sedo valgyt, vaikas vytis, tai aisku vakare sulaukiau ir priekaistu paklausus kaip sekesi jam nusiramint, tai gavau atsakyma kad ka darys vaikas kai mama duris pries nosi uztrenkia - na as likau be zado doh.gif bet uztat jos savo siknas padejusios tebelaike ant kedes blink.gif
lankem ir Azuoliuka smile.gif ir vasaros metu tik, bet nusiskundimu jokiu neturiu schmoll.gif viskas buvo thumbup.gif
na kaip ir sakau, gi ne nuo darzelio o nuo aukletoju labai daug kas priklauso ir vest kur nori gali, visur bus gerai jei aukletojos geros, jei ne tai ir darzelis liks prastas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(varlius2007 @ 2009 04 16, 14:52)
O ar Zilvitis dirba ir vasara?  Kam mamos vaikus paliekate vasara, kai darzeliai nedirba?
Beto noreciau daugiau atsiliepimu apie Zilvityje dirbancias aukletojas, kuri geresne?

Kretingoje dirba per vasara tik vienas darželis,šiais metais Žilvitis dirbs. Mano dukrytė buvo " Peledžiukų " grupėje, auklėtojos buvo I.Morkūnienė ir Virginija,pavardės nebeprisimenu.Patenkinta buvau auklėtojom,tikrai vaikam daug davė,labai užsiimdavo.Deja turesim jau palikti,nes nuo rudens eisim i paruošiamąja.
Atsakyti
QUOTE(rasadeim @ 2009 05 30, 14:48)
Kretingoje dirba per vasara tik vienas darželis,šiais metais Žilvitis dirbs. Mano dukrytė buvo " Peledžiukų " grupėje, auklėtojos buvo I.Morkūnienė ir Virginija,pavardės nebeprisimenu.Patenkinta buvau auklėtojom,tikrai vaikam daug davė,labai užsiimdavo.Deja turesim jau palikti,nes nuo rudens eisim i paruošiamąja.

apie morkuniene nezinau bet virginija buvo mano sunaus aukletoja kartu dirbo su laima.labai gera aukletoja 4u.gif
Atsakyti
As tai labai nepatenkinta Kretingos darzeliais schmoll.gif , jau treti metai stovim eileje, bet vis neatsiranda vietu. Kitos turbut kysius nesat, kad taip lengvai pakliunat ar as klystu?
Atsakyti
Mes nieko nenešėm. Pakliuvom į Žilvitį, nes ne visi užsirašę atėjo praitą rudenį. O užsirašę buvom maždaug prieš du metus.
Atsakyti
QUOTE(siguteja @ 2009 06 10, 16:38)
As tai labai nepatenkinta Kretingos darzeliais  schmoll.gif , jau treti metai stovim eileje, bet vis neatsiranda vietu. Kitos turbut kysius nesat, kad taip lengvai pakliunat ar as klystu?

Nenešiau jokio kyšio, tiesiog užrašiau vaiką į darželį kai jam buvo vos 1mėn ax.gif
Atsakyti