As savo maziuka uzrasiau i Pasaka ir i Azuoliuka kai vaikiukui buvo 3 men. ir buvau gan rami, juk i viena is dvieju maniau tikrai pakliusim. O pasirodo nei vienam nei kitam siais metais nera mums vietos Tai i darzeli eisim beveik 4 metu Kazkokia nesamone
QUOTE(Yu~ki @ 2008 04 17, 23:18)
Eglutė labai liux darželis,vedžiau didžiają dukrą laukia mažoji.Vedėja tikrai jokių kyšių neima,auklėtojos taip pat.auklėtojos puikios,kreipiamas dėmesys ir į vaiką ir į tėvus,pagarba vaikui.Specialios - medinės, kasdienos priemonės vaikas mokomas pjaustyti vaišintis ir vaišinti, plauna(aišku švarius) indus,servetėles ir kitus kasdienos darbus, kitoks priėjimas prie skaičių raidžių ir šiaip puikus metodas .I Pasaka jau į mokyklą ėjo dukra,kyšių nereikėjo čia atgyvena nors dabar nauja direktorė nežinau,o šiaip kolektyvas,pedagogai puikūs,gegužės mėnesį vyksta ataskaitiniai koncertai,puiku .O apie Žilvitį nesu girdėjusi nė vieno gero atsiliepimo Tai tik žynių
Gal Egluteje ir gerai, bet is daugumos mamyciu girdejau, kad vaikuciai truputi pagenda su ta montesori programa. Ten jie daro ka nori ir kada nori, nenori dabar - ir nedarai, padarysi paskui... O mokykloje sito nera, reikia rasyti, skaityti ar dar ka nors - dabar, o jei vaikas nenori dabar, padarys paskui, kaip buvo iprates darzelyje . Sunku pirmoka priversti mastyti kitaip , juk ji taip moke - darai ka nori, ir kada nori . Pagalvokit , bet aisku cia dar nuo vaiko priklauso...
QUOTE(Doviliuxa @ 2008 07 10, 16:53)
As savo maziuka uzrasiau i Pasaka ir i Azuoliuka kai vaikiukui buvo 3 men. ir buvau gan rami, juk i viena is dvieju maniau tikrai pakliusim. O pasirodo nei vienam nei kitam siais metais nera mums vietos Tai i darzeli eisim beveik 4 metu Kazkokia nesamone
Mums tokia pati nesamonė, vaikas į darželį pagal eilę pakliūtų tik kitą met. Jau nešim kyšį, nes kitaip nebeįmanoma. Nesuprantu kaip šitaip galima kad nei vienam daržely nėra vietų. Kaip žmonės gali išgyvent? Reik merui skundus rašyt tegu stato dar vieną darželį arba jam pačiam pradėsim vest vaikus prižiūrėt Tik nežinau kur tas meras randasi
QUOTE(Keit @ 2008 08 17, 14:38)
Mums tokia pati nesamonė, vaikas į darželį pagal eilę pakliūtų tik kitą met. Jau nešim kyšį, nes kitaip nebeįmanoma. Nesuprantu kaip šitaip galima kad nei vienam daržely nėra vietų. Kaip žmonės gali išgyvent? Reik merui skundus rašyt tegu stato dar vieną darželį arba jam pačiam pradėsim vest vaikus prižiūrėt Tik nežinau kur tas meras randasi
Kaip nezinai ? Meras sedi savivaldybej, turi ir sekretore, gal ji galetu jusu vaikus priziuret
Užsirašėm kai mums buvo vos vienas mėn, ir jau šį rugsėjį normaliai keliausim į lopšį, jokių problemų nebuvo po lopšio automatiškai ir į darželį keliausim kalba čia apie Ąžuoliuką eina
QUOTE(cendy @ 2006 07 25, 21:05)
as savo pupa vedziau i buratina. oi kaip man ten nepatiko fyyyyy pasakiau, kad pupa turi sveikatos bedu, susakiau, ko jai negalima daryti, bet visiem i tai nusispjaut buvo... po menesio atsigulem i santariskes, nes labai suaktyvino visas ligas... prasikankinom daugiau kaip puse metu... aciu dievui dabar sveikute. siaip kretingoje man nei vienas darzas ne prie sirdies, tai metus laiko as savo mergicka veziojau i palanga i nykstyka. o ten tai . buvau be galo patenkinta, ir aukletojos liuks, ir aplinka grazi, jauku kaip namie, tai ne kretingoje, sienos tamsiai zalios, baisiau uz ligonine ( cia zibute atrodo ) tai va. tokia mano patirtis su darzais.
o kokios aukletojos buvo ?
Papildyta:
QUOTE(Keit @ 2008 08 17, 14:38)
savivaldybej KUBILIUS
Papildyta:
QUOTE(GieNa @ 2008 08 22, 11:35)
Užsirašėm kai mums buvo vos vienas mėn, ir jau šį rugsėjį normaliai keliausim į lopšį, jokių problemų nebuvo po lopšio automatiškai ir į darželį keliausim kalba čia apie Ąžuoliuką eina
na amn is azuoliuko didziausia guza parsinese, o aukletojos nesake kas atsitiko
Papildyta:
QUOTE(mamute @ 2008 01 09, 13:24)
Mes į Žilvitį pradėjom eiti 1m ir 10 mėn, priima vaikučius nuo 1,5 - 2 m, aisku jei darželyje yra lopšelinukų grupė.
azuoliuke yra lopselio grupe, dar lapyne, jai gerai pamenu ir zilvytis. toliau visi nuo 3 metu. bet jei planuojat vaikus i darzeli leisti, tai tik gime ir iskart i darzeli uzrasyti, nes paskui teks varstyt duris, nest kysius ir t.t.
Mano sunus lanko ''Buratina''antrus metus,esu patenkinta.Mazasis dar nesulauke eiles i lopseli ''Azuoliuke",atseit esam 75,o priima 30vaiku.Nu tikiuosi kita rudeni priims,o jei ne,tai jau tikrai eisiu pas mero.Istikruju lai stato darzeli,arba paliksiu jam daboti.
kai gime mano mergyte iskart uzrasiau i zilviti,nes ir vyriausias sunus ten ejo,patiko mum..tai eilute prieis tik siam pavasariui -geguzei,tai gerai,,,pripras po truputeli tai rudeni jau apie darbeli pagalvosiu..
QUOTE(eckute @ 2008 09 04, 15:52)
nesusilaikiau sorry
Kokia kazi dabar situacija su darzeliais? Noriu uzrasyti savo vaika.... Kaip su tom eilem?