Įkraunama...
Įkraunama...

Kretingos darželiai

nuo rugsėjo 1 d. aš vedu savo vaikiną Kretingoje į ''voveraitę'' rolleyes.gif , na nežinau, kolkas esu patenkinta. vaikas pareina patenkintas , sutvarkytas, švarus. kai nueinu anksčiau pasiimti , pati matau kad vaikas visada užimtas ir prižiūrėtas. auklėtojos malonios. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rutulux @ 2007 11 25, 09:31)
Darželyje būna atvirų durų dienos. Pavasariais berods. Tada aišku kas ir kaip ten.

O šiaip dviejų metų vaikus kaži ar priima  g.gif. Mano vaikinui sueis sausį 3, tai nuo rugsėjo leido pradėt.

verysad.gif verysad.gif nuliudinai, nu ka nors sugalvosiu gal aukle susirasiu veneriems metams g.gif
Atsakyti
QUOTE(rutulux @ 2007 11 25, 08:31)
Darželyje būna atvirų durų dienos. Pavasariais berods. Tada aišku kas ir kaip ten.

O šiaip dviejų metų vaikus kaži ar priima  g.gif. Mano vaikinui sueis sausį 3, tai nuo rugsėjo leido pradėt.

Mes į Žilvitį pradėjom eiti 1m ir 10 mėn, priima vaikučius nuo 1,5 - 2 m, aisku jei darželyje yra lopšelinukų grupė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamute: 09 sausio 2008 - 12:25
QUOTE(mamute @ 2008 01 09, 14:24)
Mes į Žilvitį pradėjom eiti 1m ir 10 mėn, priima vaikučius nuo 1,5 - 2 m, aisku jei darželyje yra lopšelinukų grupė.

liuks dar vilties turiu, jei ne azuoliukas tai dar zilvytis yra thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimonda-Gema @ 2008 04 03, 16:00)
liuks dar vilties turiu, jei ne azuoliukas tai dar zilvytis yra  thumbup.gif

Abu šie lopšeliai stipriai perpildyti. Bandžiau 2006 metų rudenį saviškį užrašyti 2007 metų rugsėjui. Nei į vieną nepapuolėme. Šių metų rugsėjui (jau į darželį) irgi vilčių turime nedaug - grupės jau dabar lankančių beveik užpildytos (priims tik po kelis), o prieš mus laukiančių keliasdešimt...
Atsakyti
o ką girdėjote apie darzeli Zibute? pasidalinkite ispudziais 4u.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif As savaja dukryte esu uzrasius i Azuoliuka nuo 2008 metu. Niekam jokiu kysiu nedaviau ir niekas neprase. Sis darzelis yra netoli musu namu, tad labai patogu. Paskaicius foruma susidariau visai nebloga nuomone apie si darzeli.
Atsakyti
QUOTE(Baltike @ 2008 04 03, 16:12)
Abu šie lopšeliai stipriai perpildyti. Bandžiau 2006 metų rudenį saviškį užrašyti 2007 metų rugsėjui. Nei į vieną nepapuolėme. Šių metų rugsėjui (jau į darželį) irgi vilčių turime nedaug - grupės jau dabar lankančių beveik užpildytos (priims tik po kelis), o prieš mus laukiančių keliasdešimt...

O mes į šiuos darželius buvom prieš beveik du metus užsirašę, sakė eilės sulauksim tik šiemet. Tai reiks nueit jau paklaust ar tikrai galėsim pradėt lankyt g.gif
Atsakyti
Eglutė labai liux darželis,vedžiau didžiają dukrą laukia mažoji.Vedėja tikrai jokių kyšių neima,auklėtojos taip pat.auklėtojos puikios,kreipiamas dėmesys ir į vaiką ir į tėvus,pagarba vaikui.Specialios - medinės, kasdienos priemonės vaikas mokomas pjaustyti vaišintis ir vaišinti, plauna(aišku švarius) indus,servetėles ir kitus kasdienos darbus, kitoks priėjimas prie skaičių raidžių ir šiaip puikus metodas biggrin.gif.I Pasaka jau į mokyklą ėjo dukra,kyšių nereikėjo čia atgyvena nors dabar nauja direktorė nežinau,o šiaip kolektyvas,pedagogai puikūs,gegužės mėnesį vyksta ataskaitiniai koncertai,puiku biggrin.gif.O apie Žilvitį nesu girdėjusi nė vieno gero atsiliepimo verysad.gif Tai tik žynių
Atsakyti
QUOTE(Keit @ 2008 04 11, 20:19)
O mes į šiuos darželius buvom prieš beveik du metus užsirašę, sakė eilės sulauksim tik  šiemet. Tai reiks nueit jau paklaust ar tikrai galėsim pradėt lankyt  g.gif

Nugi nuėjom į Žilvity. Nors praitais metais tuo pačiu metu sakė kad 2008 rugsėjy garantuotai pakliūsi, tai šiemet jau sako kad vietos greičiausia nebus verysad.gif kažkoks košmaras su tais darželiais doh.gif Eisim kitur laimės ieškot smile.gif
Atsakyti
siandien pervaziavau visus darzelius na kitais metais i azuoliuka pakliusim tikrai, o visi kiti sako nuo 2010 metu, i azuoliuka papulsim nes jau virs metu eilej sedim doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytes 4u.gif
mes rugsejo men. pradesim lankyti Pasaka thumbup.gif .Geras darziukas, tik eiles tikrai dideles, bet jau sulaukem smile.gif
O Eglute man pasirode labai nejaukus ir saltas darzelis schmoll.gif . Kai atvaziavom uzpildyti prasymo, tai ir fantazija atsoko ten vaikuti leist schmoll.gif . Gal ta programa ten ju ir gera, bet susidariau kitoki ispudi smile.gif
Atsakyti