QUOTE(Alice in wonderland @ 2011 05 20, 12:54)
Aš tai jūsų vietoje dar jiems užsiminčiau, kad į STT kreipsiuosi. O ką.. Ką jūs prarandate. Gi absurdas, kad vaikas, nuo gimimo įrašytas į darželio eilę, nepatenka į darželį. Na neturiu žodžių
Mes tai Klaipėdoj gyvenam, bet turim minčių į Kretingą galbūt kraustytis gyventi. Tai skaitausi dabar, kad mums išviso be šansų kažkur į darželį papulti Kretingoj...
Mes irgi i Kretinga praita vasara is Klaipedos atsikrausteme, tai vietos i lopseli negavome tai vedem i darzelio grupe su vyresniais, bet kazkaip pasiseke greitai i ZIBUTE labai maloni direktore mus prieme, tikrai ir aukletojos superines viskas man ten patinka, tik kad mazius serga
paeina savaite ir serga, tevai veda vaikus ir sloguojancius ir kosincius, niekas gaila i tai demesio nekreipia
Papildyta:
QUOTE(mazytezmona @ 2011 05 20, 19:00)
sveikos mamytes,
labiausiai noreciau i eglute vest nes ten vykdoma montessori programa. taip pat nieko pries azuoliukas ir zilvitis. i siuos tris jau pirmadieni lekiu. parasysiu kokios eiles ir kokia sneka ten.
Mano kaimyne veda savaji i Azuoliuka, tai sakw labai nusivylusi, kazkokia viena aukletoja labai ne kokia pasitaikiusi, ir gasdinimai ir net su tevai visai nesiskaito, o dar priedo ten kazkokie remontai tai sugrustos grupes ir maista ne ten vietoje gamina o atveza ir buna sake jau ne toks karstas kaip priklauso