Įkraunama...
Įkraunama...

Kretingos darželiai

QUOTE(Keit @ 2011 05 01, 19:21)
Tai va kad turi tapt asocialia, remtina šeima, nesirūpinti vaiku, kad jį teiktųsi priimt į darželį.
O normalioms šeimoms, tvarkingai gyvenančioms, mokesčius mokančioms niekas nepriklauso. Durna sistema Lietuvoje, emigruosim į užsienį tai bent su darželiais problemų nebus  biggrin.gif

Gerai cia "pavarei" gryna tiesa, normaliom seimom darzelis neprieinamas doh.gif doh.gif doh.gif kazkoks kosmaras
Atsakyti
QUOTE(ingaaaa @ 2011 05 01, 14:37)
bet su ta nauja sistema,tai kazkokia nesamone.Laukiam darzelio nuo gimimo jau 4metus ir pagal kompiuteri-NEPATENKAM doh.gif  doh.gif  doh.gif Neturim jokiu prioritetu,esam eiline seima,tad ir i darzeli patekt negalim.Taip ir norisi issiliet ,,graziu''leksikonu doh.gif

Na čia gryniausia nesąmonė kažkokia.
Aš jūsų vietoje raštu kreipčiausi į Švietimo skyrių. Tegul paaiškina, kodėl susidarė tokia situacija.
Man jau čia šviečiasi korupcija kažkokia, nesąmonė, kad nuo gimimo prisirašius į darželį į jį patekti be šansų... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Alice in wonderland @ 2011 05 18, 12:27)
Na čia gryniausia nesąmonė kažkokia.
Aš jūsų vietoje raštu kreipčiausi į Švietimo skyrių. Tegul paaiškina, kodėl susidarė tokia situacija.
Man jau čia šviečiasi korupcija kažkokia, nesąmonė, kad nuo gimimo prisirašius į darželį į jį patekti be šansų...  doh.gif

Visiskai pritariu, butina kreiptis i Svietimo skyriu, tegu pasiulo ka nori, bet tokia eile, tai grynu gryniausia nesamone drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Taikute @ 2011 05 19, 11:57)
Visiskai pritariu, butina kreiptis i Svietimo skyriu, tegu pasiulo ka nori, bet tokia eile, tai grynu gryniausia nesamone  drinks_cheers.gif

Aš tai jūsų vietoje dar jiems užsiminčiau, kad į STT kreipsiuosi. O ką.. Ką jūs prarandate. Gi absurdas, kad vaikas, nuo gimimo įrašytas į darželio eilę, nepatenka į darželį. Na neturiu žodžių doh.gif
Mes tai Klaipėdoj gyvenam, bet turim minčių į Kretingą galbūt kraustytis gyventi. Tai skaitausi dabar, kad mums išviso be šansų kažkur į darželį papulti Kretingoj... doh.gif
Atsakyti
sveikos mamytes,

skaitau ir savo akim negaliu patiket, bei protu suvokt. mano maziui jau tuoj 7 men. o as dar i joki lopseli ar darzeli neuzrasius. doh.gif jau pirmadieni leksiu i visus ir uzrasysiu. tik zinau viena,kad buratinas bus aplenktas is tolo. nors gyvename ""po langais" net apsirikusi savo maziaus ten nenuvesciau. kai papasakojo mamyte viena, ko prisiklause is aukletoju tai baisu net pasidare. kaimyne turi maziuke, kuri neina i darzeli, bet kadangi patinka tarp vaiku siukotis tai ji nueina i darzelio kiema su ja. sake tiek visko pamaciusi ir prisiklausiusi, kad net bloga darosi. vaikams grasinama kazkokia geltona pirstine. mano supratimu tai gumine pirstine ir ko gero jie gauna su ja lupt. paskui sako jei neklausys tai nuves i inkileli. cia irgi neaiksu kas per velniava, bet vaikai bijo ir kaip kareiveliai klauso. viena mergaite papasakojo, kad jei ji nemiegos, tai aukletoja numaus kelnes ir pastatys pries visus nuoga. blink.gif doh.gif as pasibaisejau tokiom kalbom. vaikams viskas draudziama. nelipk, ten neik, neimk kamuolio ir .t.t kalbasi aukletojos tarpusavy "va ta tai zinok mero anuke" ir saukia ja vardu, klausia ar ne karsta. kiti vaikai dzin. nu zdz.

labiausiai noreciau i eglute vest nes ten vykdoma montessori programa. taip pat nieko pries azuoliukas ir zilvitis. i siuos tris jau pirmadieni lekiu. parasysiu kokios eiles ir kokia sneka ten. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Alice in wonderland @ 2011 05 20, 12:54)
Aš tai jūsų vietoje dar jiems užsiminčiau, kad į STT kreipsiuosi. O ką.. Ką jūs prarandate. Gi absurdas, kad vaikas, nuo gimimo įrašytas į darželio eilę, nepatenka į darželį. Na neturiu žodžių  doh.gif
Mes tai Klaipėdoj gyvenam, bet turim minčių į Kretingą galbūt kraustytis gyventi. Tai skaitausi dabar, kad mums išviso be šansų kažkur į darželį papulti Kretingoj... doh.gif

Mes irgi i Kretinga praita vasara is Klaipedos atsikrausteme, tai vietos i lopseli negavome tai vedem i darzelio grupe su vyresniais, bet kazkaip pasiseke greitai i ZIBUTE labai maloni direktore mus prieme, tikrai ir aukletojos superines viskas man ten patinka, tik kad mazius serga doh.gif paeina savaite ir serga, tevai veda vaikus ir sloguojancius ir kosincius, niekas gaila i tai demesio nekreipia schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(mazytezmona @ 2011 05 20, 19:00)
sveikos mamytes,

labiausiai noreciau i eglute vest nes ten vykdoma montessori programa. taip pat nieko pries azuoliukas ir zilvitis. i siuos tris jau pirmadieni lekiu. parasysiu kokios eiles ir kokia sneka ten. ax.gif

Mano kaimyne veda savaji i Azuoliuka, tai sakw labai nusivylusi, kazkokia viena aukletoja labai ne kokia pasitaikiusi, ir gasdinimai ir net su tevai visai nesiskaito, o dar priedo ten kazkokie remontai tai sugrustos grupes ir maista ne ten vietoje gamina o atveza ir buna sake jau ne toks karstas kaip priklauso g.gif
Atsakyti
QUOTE(Alice in wonderland @ 2011 05 20, 11:54)

Užrašiau saviškius į darželį tą pačią dieną, kai rankpinigius už sklypą padavėme. Namą spėjome pasistatyti greičiau, nei vietos dviems broliukams viename darželyje atsirado smile.gif . Ir švietimo skyrius niekuo pagelbėti negalėjo, persikraustę dar metus į Klaipėdos darželį vaikus vežiojome...

QUOTE(Taikute @ 2011 05 23, 10:20)
viskas man ten patinka, tik kad mazius serga  doh.gif  paeina savaite ir serga, tevai veda vaikus ir sloguojancius ir kosincius, niekas gaila i tai demesio nekreipia  schmoll.gif

O čia jau visų darželių kasdienybė biggrin.gif ... Būdavo, ir per susirinkimą, rodos, vieningai su tėveliais sutariame, kad sergančių nevedame, bet po savaitės kitos vėl pilna grupė kosinčių ir sloguojančių.
Atsakyti
QUOTE(Taikute @ 2011 05 23, 10:20)
Mano kaimyne veda savaji i Azuoliuka, tai sakw labai nusivylusi, kazkokia viena aukletoja labai ne kokia pasitaikiusi, ir gasdinimai ir net su tevai visai nesiskaito, o dar priedo ten kazkokie remontai tai sugrustos grupes ir maista ne ten vietoje gamina o atveza ir buna sake jau ne toks karstas kaip priklauso  g.gif

Aš saviškį vedžiau į "Ažuoliuko" lopšelinę grupę, papuolėm į "Boružėles", tai neduok dieve... Mažas atbulas ėjo visą laiką, kai nesirgo, o viena šustresnė net mane aprėkt sugebėjo, tai nedelsdama dėl to pasiskundžiau direktorei. Padėjo. Bet su vaikais tai... Neaišku išvis ką veikia, į lauką gal du kartus per visus metus išvedė (gegužės gale tik), o neretai ateidavau ir rasadavu grupę užrakintą blink.gif

Darželinės grupės auklėtojos užtai jėginės, jau net mano verksnys be problemų pasilieka thumbup.gif

Dėl maisto tai tiesa unsure.gif
Atsakyti
na sveikos,

uzrasiau savo maziuka i lopseli zilvitis. pagal tvarka tik i viena lopseli, viena darzeli ir viena priesmokykline uzrasyt galima. tai pasirinkau zilvicio lopsiuka. nors mums azuoliukas arciau, bet sake ten jau virs 80 vaiku uzrasytu tai su vietom lb sunku bus. kiek maciau tai vaizdelis normalus. na reikia remontu , bet viskas tvarkinga, direktore irgi pasirode miela tongue.gif na man siaip siam darzeliui sentimentai, nes pati ir lopsiuka ,ir darzeli lankiau blush2.gif esam dabar 50 eilej tai net nzn ar pateksim nuo 2 metuku. mane irgi uzkniso klausimas ar turim prioritetu. sakau ne, mes esam normali seima, tai sako nu va ka darysi . blink.gif mazdaug geriau jau but kokia socialiai remtina ir t.t. jau sistema tai patyliu doh.gif
bandziau i eglutes darzeli uzrasyt, bet ten dirba sekretore tik iki pietu tai nespejau.
Atsakyti
ziuriu labai daug kas susidure su darzeliu problema. kai tik mano dukryte gime is karto uzrasem i Azuoliuka. nuo sio rudenio dukryte turetu eiti i lopseli, bet pasirodo nepatenka, kadangi (kaip ir dauguma cia pasisakiusiu mamyciu) mes esam normali seima biggrin.gif

gal panasaus likimo mamytes galetu parasyti ka tokiu atveju darys? ims trecius metus vaiko auginimo atostogu ar turi kokiu kitokiu iseiciu. visiskai esam pasimete... g.gif
Atsakyti
QUOTE(uppity @ 2011 06 22, 16:33)
ziuriu labai daug kas susidure su darzeliu problema. kai tik mano dukryte gime is karto uzrasem i Azuoliuka. nuo sio rudenio dukryte turetu eiti i lopseli, bet pasirodo nepatenka, kadangi (kaip ir dauguma cia pasisakiusiu mamyciu) mes esam normali seima  biggrin.gif 

gal panasaus likimo mamytes galetu parasyti ka tokiu atveju darys? ims trecius metus vaiko auginimo atostogu ar turi kokiu kitokiu iseiciu. visiskai esam pasimete...  g.gif

nu aš čia žiauriai pasakysiu, bet kadangi ir mes esam normali šeima ir be jokių senelių/tetų, kur galėtų padėt, tai įstojau į pirmą pasitaikiusią profkę (rimtai susitvarkiau dokumentus) ir tapau besimokančia mama ir patekau prie pirmenybinių rolleyes.gif

Užsirašiusi irgi buvau nuo gimimo, taip kad per daug sąžinė negraužė manęs rolleyes.gif
Atsakyti
esam uzsirase i zilviti nuo gimimo,niekada negalvojau,kad galim negaut lopsely vietos tiek anskti uzsirase,kai sulaukem skambucio del naujos sistemos,nuejom pasiimt dokumentu ir tuo paciu suzinojom,jog neturim vietos ir nuo rugsejo1 negalesim lankyt darzelio,absurdiskai viskas atrode ir ju paaiskinimai,jog nauja sistema,jog viso miesto vaikuciai eina,pasirode,jog eina tie,kuriems reikia.nezinau,ka cia darysim ar liksim trecius metus namie,ar aukles ieskosim,o ja surast irgi prilygsta dideliam laimejimui. g.gif
Atsakyti