Įkraunama...
Įkraunama...

Kretingos darželiai

QUOTE(Namastė @ 2010 08 22, 10:45)
sveikos mamikes,
ka galit pasakyti apie kretingos ,,zilvicio" darzeli, ar fainos aukletojos ten 4 m. vaikuciu grupese? kaip maistas, tvarka siame darzelyje?

Nors nedaug lankėm šį darželį bet kiek teko matyt tai apie auklėtojas negaliu pasakyt kažko blogo. Yra įvairių - vienos meilesnės vaikams, kitos mažiau. Čia jau kaip pataikysit.
Dėl maisto nusiskundimų tikrai neturim. Mūsų vaikis viską suvalgydavo ir kartais net dar paprašydavo. Gal tai labiau priklauso nuo kiekvieno vaiko ir jo valgymo įpročių - vienam patinka, o kitas ožiuojasi kad jam neskanu.
Netvarkos niekad nematėm. Gal kada kas ir pasitaikydavo, bet juk visur visko nutinka. Svarbiausia kad bendrai paėmus draželyje viskas gana neblogai.
Atsakyti
Siandien skambinausi i Zilvicio darzeli, tad idomi man ten politika pasake kad i lopsi vietu jau seniai nera net eileje apie 30 vaiku laukia, o kai pazistama pries rugesjo pirmaja buvo nejusi tai sake yra eilute nedidele gal vietos jums ir atsirastu unsure.gif unsure.gif unsure.gif tai nieko nebesuprantu sakytu tiesiai sviesiai kiek duoti i kisene ir butu ramu, o dabar nera kur vaikucio vesti doh.gif
Esu uzrasiusi i Zibute, direkotre tikrai superine, bet gaila kad jie ten neturi lopseslio grupes, tai gal sakau nieko tokio jei maniskis eis i didesniu, gal greiciau viska ismoks daryti, nes nebeturiu kitos iseities, jei jau lopseliuose visuose taip perpildyta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Taikute @ 2010 09 03, 14:25)
Siandien skambinausi i Zilvicio darzeli, tad idomi man ten politika pasake kad i lopsi vietu jau seniai nera net eileje apie 30 vaiku laukia, o kai pazistama pries rugesjo pirmaja buvo nejusi tai sake yra eilute nedidele gal vietos jums ir atsirastu  unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif  tai nieko nebesuprantu sakytu tiesiai sviesiai kiek duoti i kisene ir butu ramu, o dabar nera kur vaikucio vesti  doh.gif

Gal būt jūsų draugė vaikelį jau seniau užrašiusi, dėl to jai eilutė ir nebėra didelė? Tuo tarpu jums užsirašant tik dabar eilės sulaukt jau ir nebėra šansų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Keit: 03 rugsėjo 2010 - 16:07
QUOTE(Keit @ 2010 09 03, 18:05)
Gal būt jūsų draugė vaikelį jau seniau užrašiusi, dėl to jai eilutė ir nebėra didelė? Tuo tarpu jums užsirašant tik dabar eilės sulaukt jau ir nebėra šansų.

Na, tai teks vaikiuka vesti i Zibute ir tiketis kad pritaps prie vyresniu grupes ax.gif
Atsakyti
labukas,gal kas veda vaikuti i Vydmantu "Pasagėlę"kokios ten nuotaikos?
Atsakyti
Gal kas lankete ' Zilvicio ' darzeli peledziuku grupe? Gal galetumete apie aukletojas papasakoti??

Atsakyti
QUOTE(llili @ 2010 10 18, 13:39)
Gal kas lankete ' Zilvicio ' darzeli peledziuku grupe? Gal galetumete apie aukletojas papasakoti??

ir mes lankom ta grupe,dukryte labai noriai eina.aukletojos su patirtim,na,pakolkas esu patenkinta,juk visos norim kad vaikams butu geriau o ne aukletojom mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gutute @ 2010 10 18, 13:52)
ir mes lankom ta grupe,dukryte labai noriai eina.aukletojos su patirtim,na,pakolkas esu patenkinta,juk visos norim kad vaikams butu geriau o ne aukletojom mirksiukas.gif

Jum gerai, mes truputi isitempiam kai reikia ieiti i grupe ir daznesni sirgimai pasidare sad.gif
Atsakyti
QUOTE(llili @ 2010 10 19, 12:47)
Jum gerai, mes truputi isitempiam kai reikia ieiti i grupe ir daznesni sirgimai pasidare sad.gif

labai dziaugiuos kad vaikus veda i lauka bet kokiu oru,kad vaikai nelaikomi siltnamio salygomis,kas labai svarbu grudinant organizma,ka vaikas "isides "iki 5 metu i savo ciobrialiauke (thymus kaupiama imunine patirtis) ta nesios visa gyvenima,del to nebereikalo yra posakis neturi zmogus sveikatos nes nuo mazens labai sirgo,na dar uzauges jei gyvens sveika gyvenimo buda tai gyvenimo eigoje igaus atsparuma kazkokiom ligom.. 4u.gif
mano dukra kiekviena vakara vonioje turskiasi apie gera pusvalandi,vanduo nuplauna visa bloga per diena susikaupusia energetika,reikia kuo daugiau vaikui duot pilstyt vandeni is indeliu ,labai teigiamai veikia kvepavimo takus.dazniausiai situo dziaugsmu daugelis teveliu vaikams duoda pasimegauti viena karta savaiteje unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(gutute @ 2010 10 19, 13:03)
labai dziaugiuos kad vaikus veda i lauka bet kokiu oru,kad vaikai nelaikomi siltnamio salygomis,kas labai svarbu grudinant organizma,ka vaikas "isides "iki 5 metu i savo ciobrialiauke (thymus kaupiama imunine patirtis) ta nesios visa gyvenima,del to nebereikalo yra posakis neturi zmogus sveikatos nes nuo mazens  labai sirgo,na dar uzauges jei gyvens sveika gyvenimo buda tai gyvenimo eigoje igaus atsparuma kazkokiom ligom.. 4u.gif
mano dukra kiekviena vakara vonioje turskiasi apie gera pusvalandi,vanduo nuplauna visa bloga per diena susikaupusia energetika,reikia kuo daugiau vaikui duot pilstyt vandeni is indeliu ,labai teigiamai veikia kvepavimo takus.dazniausiai situo dziaugsmu daugelis teveliu vaikams duoda pasimegauti viena karta savaiteje unsure.gif
Mūsų Voveraitėj irgi veda į lauką vaikus,labai retai kada neišveda (jei blogas labai oras ).Ir aš pritariu,kad vanduo mūsų gyvenime yra energijos šaltinis biggrin.gif Ir aš saviškei leidžiu kiekvieną vakarą turkštis vonioj ir nuplauna blogas energiją ir nuvargsta ,paskui geriau užmiega cool.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labai viskas issamiai parasyta
Atsakyti
Suprantu mamytes, kurioms nera kur vaikelio palikti, bet nemanau, kad iseitis vaikeli leisti (jei taip priima) pas vyresnelius. Man atrodo, jei neklystu, skiriasi ir vaikuciu skaicius grupese, turiu omeny lopselinukus ir jau darzelinukus. Lopselinukui reikia zymiai daugiau demesio, globos ir pagalbos nei vyresnsniam vaikuikui. Be to, pasakysiu biski egositiskai, kai i grupe ivedamas toks mazas vaikelis, automatiskai nukencia kiti vaikai, nes aukletojos priverstos daug demesio skirti maziukui. Nezinau, ka patarti mamytems neturincioms, kur palikti maziukus, tiesiog issakiau savo nuomone. Sekmes.
Atsakyti