Įkraunama...
Įkraunama...

Kretingos darželiai

QUOTE(Taikute @ 2010 04 02, 22:33)
Mes zadame nuo rugsejo arba spalio savo suneli vesti i Zibute, gal cia irgi bus mamyciu kurios ves savo vaikelius??? wink.gif

Mes taip pat ketiname nuo rugsėjo ar spalio vesti į Žibutę smile.gif
Atsakyti
Labutis, mano drauges dukra dabar priesmokyklinej grupej Zibutej, paskutiniai metai jau.
Atsakyti
QUOTE(rajuga @ 2010 03 19, 20:29)
O as noriu pasisakyti apie Azuoliuke dirbancia lopselio aukletoja Birute.

sveikos 4u.gif
mes planuojame pradėti lankyti lopšelį Ąžuoliuką nuo rugsėjo ax.gif tai labai naudinga bet kokia info, o gal galite rekomenduoti pas kurias auklėtojas lopšely geriau prašytis (jei tik bus tokia galimybė) g.gif
Atsakyti
Gal kas vedad savo vaikučius į Voveraitės darželį????Labai būčiau dėkinga jei pasidalintumėt viskuom kas jums patinka ir ne 4u.gif
Atsakyti
Perlita, o apie kurias grupes?nes dvi grupes yra Gelezinkelio g., o dvi- Klaipedos?
Atsakyti
QUOTE(radviliuks @ 2010 05 07, 20:47)
Perlita, o apie kurias grupes?nes dvi grupes yra Gelezinkelio g., o dvi- Klaipedos?

Šalia kioskiuko to lapyne į tą darželį žadam eit ax.gif Į žirniukų grupę sakė papulsim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(simona0405 @ 2007 12 18, 14:06)
nuo rugsėjo 1 d. aš vedu savo vaikiną Kretingoje į ''voveraitę'' rolleyes.gif  , na nežinau, kolkas esu patenkinta. vaikas pareina patenkintas , sutvarkytas, švarus. kai nueinu anksčiau pasiimti , pati matau kad vaikas visada užimtas ir prižiūrėtas. auklėtojos malonios.  biggrin.gif

QUOTE(Di & Co @ 2009 08 23, 11:59)
bajoruose esantis darzelis - tai ta pati voveraite kur lapyne, tiesiog dvi grupes padarytos arciau bendrabuciu. tik lapyne labai fainos aukletojos ir uzsiemimai superiniai ir zaidimai - esu stebejusi pusdieni per langus  rolleyes.gif (siaip pasistengiu pasnipinet ir zibuteje kas darosi, ar netiketai uzeinu i grupe), o bajoruose kazkokia nesamone. vedziau savo sunu ten gal pora menesiu - tai vaikas bijodavo eiti, pro aukletoja eidavo ratu, bijojo jis jos, nors ir man ji baisi atrode, turejau itarimu, kad vaikas nevisad ir pavalges, apie uzsiemimus isvis neturiu ka pasakyti, triusikeliai visad priteplioti budavo, rankytes murzinos, vienos moteriskes keturmetis sugebejo ten per langa issokt, nors pries tai garsiai reke kad aukletoja ziurekit as skrisiu  doh.gif , apskritai patarciau nei uzka ten vaiko neleisti.
stai kokius atsiliepimus radau apie voveraite, perlita smile.gif  bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(radviliuks @ 2010 05 09, 20:04)

Ačiū 4u.gif
Bet man labai įdomu nuomonė tų,kurios dabar veda svo vaikus ax.gif Kokia ten situacija mirksiukas.gif Na laukiu atsiliepimų 4u.gif
Atsakyti
kilo mintis man, perlita, nes ziuriu, kad nieks neatsiliepia. yra internetines svetaines darzeliu, pasiziurek, idomu visai.daug veiklos ten gali pamatyt, kas vyksta darzely ir pan.
smile.gif
Atsakyti
Sveikos,mamytes. as cia naujoke,skaitineju forumus ir galvoju parasysiu. mano abu vaikuciai ejo i Azuoliuka. tiksliau mazoji eina dar. i lopselio grupe papuolem tikrai nekokia. bet aciu dievui tik vieniem metam thumbup.gif o vat i normalia grupe tai superine. Aukletojos yra Sigute ir Nijole. abi labai geros, ypac Sigute. ji savu vaiku neturi,bet labai moka uzsiimt. ir vaikai ja labai myli. neiskeisciau i jokia kita grupe. biggrin.gif
Atsakyti
Gal kam Kretingoj reikalinga aukle? ax.gif Esu studijas baigusi 23 metu mergina, turiu patirties su vaikais ax.gif Rasykite i az smile.gif
Atsakyti
sveikos mamikes,
ka galit pasakyti apie kretingos ,,zilvicio" darzeli, ar fainos aukletojos ten 4 m. vaikuciu grupese? kaip maistas, tvarka siame darzelyje?
Atsakyti