QUOTE(Di & Co @ 2009 08 23, 10:41)
man sunu i zibute prieme per menesi nuo prasymo parasymo. tiesiog nuejau i zilviti uzrasiau ir paskui i zibute - ten pasake kad eile porai metu, sakau, gerai, tada mes i zilviti anksciau sulauksim, direktore iskart apsiverte, pasiule po dvieju sav ateiti, ir buvom priimti. kaip suprantu sie darzeliai konkuruoja tarpusavyje, o jei dar subtiliai uzsiminsit, kad gal darzeliui baldeliu reiks, nes mums atlieka, tai griebte jus turetu pagriebti (niekas ju veliau neprasys, o kol tikisi tol jie geri
).
ir dar, tos, kurios nesulaukia savo eiles niekaip, atakuokit darzelius, kur parasyti prasymai, po naujametiniu atostogu, nes daug tevu butent tada nutraukia santykius su darzeliais, per rudeni paaiskeja, kad vaikui netinka, ar kad nepripranta, dar palaiko, kad visas sventes vaikiukas pamatytu ir atsiima.
Nu čia jums pasisekė
Mes kai rašėm savo vyresnėlį, iš kart sakė eikit bandykit į kitus darželius rašytis. Tai užsirašę buvom Ąžuoliuke, Žilvityje ir dar bandėm į Voveraitę (jei neklystu dėl pavadinimo) bet ten net neužrašė, sako labai ilga eilė
Į Žilvitį labiausia norėjom, tai ėjom ir ėjom klaust ar neatsirado laisvų vietų ir spalį ir lapkritį ir gruodį ir po švenčių. Bet kadangi prieš mus norinčiųjų patekt sąrašas buvo dar ilgas tai niekas mūsų ir nepriimė. Tik jau kitais metais, kai sąrašas sutrumpėjo ir į rugsėjo pirmąją atėjo ne visi užsirašę, mums pati direktorė paskambino ir pakvietė pradėt lankyt.
O dėl užsiemimų aš Žilvičiu patenkinta. Labai stebėjaus kaip auklėtojos išmokė vaikus vaidinti vaidinimą per naujus metus, nors pusė jų dorai net nekalba. Jaučiu kiek kantrybės reikėjo turėt
Dar mano mažiui labai patinka rytiniai sportavimai salėje, smagiausias dalykas jam
Būna įvairūs užsiemimai grupėse, mano mažius dažnai neturi noro piešt ir pan. tai niekas jo neverčia, eina sau vienas žaidžia su mašinom tuo metu
O prieš vasarą dar buvo tokia smagi išlydėjimo sporto šventė. Vaikai rungtyniavo nesudėtingose rungtynėse, gavo prizų - saldainių, šoko, dainavo visas darželis, buvo rungtis netgi atėjusiems pažiūrėti tėveliams, teko sudalyvaut
. Visą šventę vedė persirengusios auklėtojos. Nu buvau labai patenkinta